folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hepinizin İçinde Bir Adolf Hitler Var(Peki Bu Nasıl Oldu?)

Hepinizin İçinde Bir Adolf Hitler Var(Peki Bu Nasıl Oldu?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

hitler zaten bi aşırı sağ bi partinin üyesiydi yahudilerin avrupadan kaçıp kurulacak israile gitmeleri için alttan desteklenerek yönetime getirildi.

doğrudur yaptığı faşistliktir yanlıştır insanları öldürüyor sonuçta ama bi sözünde haklı gibi : "gün gelecek öldürmediğim her yahudi için bana küfür edeceksiniz" 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

milliyetçilik = faşizm mi ki hitler olayım ben?

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

Pyromania bunu yazdı:
    -----------------------------

patates bunu yazdı:

hitlerede faşolarada kafam girsin.

kafan oradan çıkmasın bok içinde boğul :D

ahahahhahaha bu iyiymiş :D

Allah Türktür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

pompaci bunu yazdı:

milliyetçilik = faşizm mi ki hitler olayım ben?

arkadaşın dediği doğru milliyetçilikle faşistlik aynı şeyler değil ayrıca kurtuluş savaşı milliyetçilikle kazanıldı Hümanizm ile değil

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

basligi acan arkadas icin yazabilecegim tek sey

yazik la kimin cocuguysa

kafan guzelmis gule gule kullan kardes

felam filan.

milliyetci ulkucu degil fasistim.

problem?

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

NaZi_ bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:

hastayım şu toy farkındalara

patates
    bunu yazdı:

..............................

Bakın arkadaşlar konu ile ilgili açıklama yapmak şöyle dursun, yapılmış herhangi bir yorumu bile kavle almadığınız aşikar. Oturup sağa sola hakaret etmek size yakışmadı. Tartışmayı üstlenmiş gibi görünmek istemem ancak, avatarım ve nickname'im yüzünden tepki alacağımı bildiğim için cevap vermek istedim. Sizlerle bir problemim yok ancak, bu tür yaklaşımları üzerine alınmış biri olarak aklınızı başınıza toplamanız gerektiğini düşünüyorum. Herkesin görüşü kendine;

Şahsen ben yaptıklarından ziyade, kararlı yapısı ve hırsı dolayısı ile Hitler'i severim. Olayların veya Faşizm'in benim nazarımda bir çekiciliği yok.

Selametle.

kendimi bildim bileli çok küfür, hakaret ederim, bana da çok yakışır. Foruma konu açıp herkesin görüşü kendine diye bir saçmalık ta yok. Herkesin görüşü kendine deyip başka bir kullanıcının gönderisini değerlendirmek kadar büyük bir saçmalıkta yok. Aslında var işte alıntı yaptım ama olmaması lazım...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:

hehe cicikuş cicikuş, babacık cimbomcimbom :)

şu mesajına karşılık bütün faşolar da sana komple girsin derdim amma velakin, değmezsin..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Alamanya yolu yokuştur 
    Kafaları tokuştur 
    Hitlere faşo diyenler 
    Ya gominist ya puşttur

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:

NaZi_ bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:

hastayım şu toy farkındalara

patates
    bunu yazdı:

..............................

Bakın arkadaşlar konu ile ilgili açıklama yapmak şöyle dursun, yapılmış herhangi bir yorumu bile kavle almadığınız aşikar. Oturup sağa sola hakaret etmek size yakışmadı. Tartışmayı üstlenmiş gibi görünmek istemem ancak, avatarım ve nickname'im yüzünden tepki alacağımı bildiğim için cevap vermek istedim. Sizlerle bir problemim yok ancak, bu tür yaklaşımları üzerine alınmış biri olarak aklınızı başınıza toplamanız gerektiğini düşünüyorum. Herkesin görüşü kendine;

Şahsen ben yaptıklarından ziyade, kararlı yapısı ve hırsı dolayısı ile Hitler'i severim. Olayların veya Faşizm'in benim nazarımda bir çekiciliği yok.

Selametle.

kendimi bildim bileli çok küfür, hakaret ederim, bana da çok yakışır. Foruma konu açıp herkesin görüşü kendine diye bir saçmalık ta yok. Herkesin görüşü kendine deyip başka bir kullanıcının gönderisini değerlendirmek kadar büyük bir saçmalıkta yok. Aslında var işte alıntı yaptım ama olmaması lazım...

Küfürü ve hakareti kendine yakıştıran bir insana laf anlatıp olumlu reaksiyon beklemek yanlış oldu. Neyse'' der susarım.

Selametle.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

milliyetcilik = fasizm. 

nicin? cunku milliyetcilik her zaman fasizme kayar. ufak bir propaganda da fasist olursunuz. tam olarak esit olmasa da, her bir milliyetci potansiyel fasistdir.

fasist, milliyetci olmak icinse biraz dar gorusluluk ve cahillik yeterli.

sen milliyetini dogmadan once secemezsin. istedigin milletten olamazsin. her milletin milliyetcisi kendisine gore hakliysa, her milletin faşistine gore o millet ustunse, hangi millet ustundur?

milliyetler insanlar tarafindan uydurulmus seylerdir. insanlar var oldugunda milliyet, namus, vatan, ulke gibi kavramlar var miydi?

sizi daha kolay yonetebilmek icin boyle soyut seyler uydurdular. vatan icin oleceksiniz derler, vatan neresidir? uydurulmus soyut birseydir. benim vatanim dunyadir. bir turk icin, onceden asyaydi, otuken idi, peki ya simdi anadolu mu oldu? vatan degisken bir sey ise her yer vataniniz olabilir. dunyadir benim vatanim.

=)
Toplam Hit: 11719 Toplam Mesaj: 95