Hepinizin İçinde Bir Adolf Hitler Var(Peki Bu Nasıl Oldu?)
-
hitler zaten bi aşırı sağ bi partinin üyesiydi yahudilerin avrupadan kaçıp kurulacak israile gitmeleri için alttan desteklenerek yönetime getirildi.
doğrudur yaptığı faşistliktir yanlıştır insanları öldürüyor sonuçta ama bi sözünde haklı gibi : "gün gelecek öldürmediğim her yahudi için bana küfür edeceksiniz"
-
milliyetçilik = faşizm mi ki hitler olayım ben?
-
Pyromania bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
-----------------------------hitlerede faşolarada kafam girsin.
-----------------------------kafan oradan çıkmasın bok içinde boğul :D
-----------------------------
ahahahhahaha bu iyiymiş :D -
pompaci bunu yazdı:
-----------------------------milliyetçilik = faşizm mi ki hitler olayım ben?
-----------------------------arkadaşın dediği doğru milliyetçilikle faşistlik aynı şeyler değil ayrıca kurtuluş savaşı milliyetçilikle kazanıldı Hümanizm ile değil
-
basligi acan arkadas icin yazabilecegim tek sey
yazik la kimin cocuguysa
kafan guzelmis gule gule kullan kardes
felam filan.
milliyetci ulkucu degil fasistim.
problem?
-
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
-----------------------------hastayım şu toy farkındalara
patates bunu yazdı:
hitlerede faşolarada kafam girsin.
..............................
Bakın arkadaşlar konu ile ilgili açıklama yapmak şöyle dursun, yapılmış herhangi bir yorumu bile kavle almadığınız aşikar. Oturup sağa sola hakaret etmek size yakışmadı. Tartışmayı üstlenmiş gibi görünmek istemem ancak, avatarım ve nickname'im yüzünden tepki alacağımı bildiğim için cevap vermek istedim. Sizlerle bir problemim yok ancak, bu tür yaklaşımları üzerine alınmış biri olarak aklınızı başınıza toplamanız gerektiğini düşünüyorum. Herkesin görüşü kendine;
Şahsen ben yaptıklarından ziyade, kararlı yapısı ve hırsı dolayısı ile Hitler'i severim. Olayların veya Faşizm'in benim nazarımda bir çekiciliği yok.
Selametle.
-----------------------------kendimi bildim bileli çok küfür, hakaret ederim, bana da çok yakışır. Foruma konu açıp herkesin görüşü kendine diye bir saçmalık ta yok. Herkesin görüşü kendine deyip başka bir kullanıcının gönderisini değerlendirmek kadar büyük bir saçmalıkta yok. Aslında var işte alıntı yaptım ama olmaması lazım...
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------hitlerede faşolarada kafam girsin.
hehe cicikuş cicikuş, babacık cimbomcimbom :)şu mesajına karşılık bütün faşolar da sana komple girsin derdim amma velakin, değmezsin..
-
Alamanya yolu yokuştur
Kafaları tokuştur
Hitlere faşo diyenler
Ya gominist ya puşttur -
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
-----------------------------hastayım şu toy farkındalara
patates bunu yazdı:
hitlerede faşolarada kafam girsin.
..............................
Bakın arkadaşlar konu ile ilgili açıklama yapmak şöyle dursun, yapılmış herhangi bir yorumu bile kavle almadığınız aşikar. Oturup sağa sola hakaret etmek size yakışmadı. Tartışmayı üstlenmiş gibi görünmek istemem ancak, avatarım ve nickname'im yüzünden tepki alacağımı bildiğim için cevap vermek istedim. Sizlerle bir problemim yok ancak, bu tür yaklaşımları üzerine alınmış biri olarak aklınızı başınıza toplamanız gerektiğini düşünüyorum. Herkesin görüşü kendine;
Şahsen ben yaptıklarından ziyade, kararlı yapısı ve hırsı dolayısı ile Hitler'i severim. Olayların veya Faşizm'in benim nazarımda bir çekiciliği yok.
Selametle.
-----------------------------kendimi bildim bileli çok küfür, hakaret ederim, bana da çok yakışır. Foruma konu açıp herkesin görüşü kendine diye bir saçmalık ta yok. Herkesin görüşü kendine deyip başka bir kullanıcının gönderisini değerlendirmek kadar büyük bir saçmalıkta yok. Aslında var işte alıntı yaptım ama olmaması lazım...
Küfürü ve hakareti kendine yakıştıran bir insana laf anlatıp olumlu reaksiyon beklemek yanlış oldu. Neyse'' der susarım.
Selametle. -
milliyetcilik = fasizm.
nicin? cunku milliyetcilik her zaman fasizme kayar. ufak bir propaganda da fasist olursunuz. tam olarak esit olmasa da, her bir milliyetci potansiyel fasistdir.
fasist, milliyetci olmak icinse biraz dar gorusluluk ve cahillik yeterli.
sen milliyetini dogmadan once secemezsin. istedigin milletten olamazsin. her milletin milliyetcisi kendisine gore hakliysa, her milletin faşistine gore o millet ustunse, hangi millet ustundur?
milliyetler insanlar tarafindan uydurulmus seylerdir. insanlar var oldugunda milliyet, namus, vatan, ulke gibi kavramlar var miydi?
sizi daha kolay yonetebilmek icin boyle soyut seyler uydurdular. vatan icin oleceksiniz derler, vatan neresidir? uydurulmus soyut birseydir. benim vatanim dunyadir. bir turk icin, onceden asyaydi, otuken idi, peki ya simdi anadolu mu oldu? vatan degisken bir sey ise her yer vataniniz olabilir. dunyadir benim vatanim.