Hepinizin İçinde Bir Adolf Hitler Var(Peki Bu Nasıl Oldu?)
-
dünyada ki savaşların, terörün, vahşetin, kanın tek ortak nedeni var, milliyetçilik!
"milliyetçi olmak için belli bir derece zeka özürlü olmak gerekir"
şu tiplerede hastayım ha ,
sorsan kan davasına karşı hepsi kan davası olanlar pis, kaka
ama hepsi yunan, ermeni düşmanı ne farkı var bunun köylerdeki kan davasından ? -

aha bu da benden :D
-
kimsenin kişiliğine bakmamak lazım yaptıklarına bakmak lazım ama bazen bakıyoruz ben milliyetçi biriyim Türkün Türkden başka dostu yok sözüne inanırım ama istisna milletler var tabi ki.. çeçenler mesela.. Adolf Hitleri seveerim Şeyh Şamili severim II.Abdülhamid Han Hz. severim bu kişilerin hayatlarını araştıdım ama öyle yalancı tairhten değil tabi,yalancı tarihide okudum tabi bu da bazı taşları oturtmakiçin ters mantık kullanarak tabi.. neyse sonuç olarak bazı düşüncelerine katılıyorum bazılarına katılmıyorum kardeş..
-
buiyimi bunu yazdı:
-----------------------------dünyada ki savaşların, terörün, vahşetin, kanın tek ortak nedeni var, milliyetçilik!
"milliyetçi olmak için belli bir derece zeka özürlü olmak gerekir"
şu tiplerede hastayım ha ,
sorsan kan davasına karşı hepsi kan davası olanlar pis, kaka
ama hepsi yunan, ermeni düşmanı ne farkı var bunun köylerdeki kan davasından ?
-----------------------------
işte budur geniş düşünebilmek.insanı ve insanlığı sevmek varken neden sadece kendinden olanları eversin ki? -
Şimdide bu moda oldu. Herkes faşist lafını aşağılayıcı bir sözcük gibi kullanıyor . Bunu başardılar ya helal olsun :)
-
Televizyona laf yok! bölümünü okuyoruz mınaa izleyin izlettirin :D
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------Şimdide bu moda oldu. Herkes faşist lafını aşağılayıcı bir sözcük gibi kullanıyor . Bunu başardılar ya helal olsun :)
mesela ordaki kelimenin faşist olması değil ki çıkar o kelimeyi daha uzunca yazalım için rahatlasın hocam. faşistin yerine artık anlamını yazıyoruz beyler.o kelime moda olmuş mesele kelime değil. -
Kutikula bunu yazdı:
-----------------------------Televizyona laf yok! bölümünü okuyoruz mınaa izleyin izlettirin :D
merak etme hocam o sektör sittinsene bitmez batmaz sıkıntı yok.. :) için ferah olsun. helede Türkiye deki izlenme oranlarını düşünürsek. -
Bana hangi konularda bir faşistten daha üstün olduğunu söyleyip aydınlatır mısın genç?
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Bana hangi konularda bir faşistten daha üstün olduğunu söyleyip aydınlatır mısın genç?
faşist olmamak bir faşistten üstün olmaya yeter tek başına