folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hepinizin İçinde Bir Adolf Hitler Var(Peki Bu Nasıl Oldu?)

Hepinizin İçinde Bir Adolf Hitler Var(Peki Bu Nasıl Oldu?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Zorunuza gitmesin bu bir gerçek. Yeri geliyor sövüyorsun ona katil diyorsun tişörtlerin üzerine çizip çarpı atıyorsun bi katili anımsarken hitlere benzetiyorsun .

ulan bu kadar adama hakaret ediyosunda önce kendine bak.sen ondan daha faşitsin.

millyetçilik adı altında kaç tane ırkı aşağıadın amerkan televizyonlarında gösterilen otçu gaspçı zencileri gördükçe belki bir şeyler kıpırdamıyo içinde ama o beynine yerleşiyo çünkü o koca götünü televizyondan saatlarce ayırmıyosun .yeter lan uyuştun televizyonun karşısında o seni hep böyle faşist yaptı emin ol televizyona şeytanın kutusu diyen ananen yapmadıya seni böyle faşist.o bunak dediğin 65 lik anlamıştı oysaki tehlikeyi yıllar önce güya o kadın bunaktı eski topraktı geri kafalıydı emin ol senden daha zekiydi çünkü o tv karşısında oturup milliyetçi duyguları kabartılan faşist bi birey olarak yetişmedi şanslıydı belkide.

milliyetçilik iyi bi şey değil bana hikaye anlatma  ama eğer ki gün gelir her cümleyi milletim milletim diye bitirirsen emin ol sarı saçlı alman ırkını diğer ırtklardan yüksek gören adolf hitlerden farkın kalmıcak bunu büyük ihtimalle farkedemiyeceksin o ayrı.

sen değilmisin arapları aşağılayan romana yan gözle bakan kürde terörist etiketini dünden yapıştıran herkeze insan olduğu için değer vermezsen bir gün onlar senin üstüne çıkarsa merhamet bekleme ister kabul et bu tvelevizyon seni faşist yapmakta pek zorlanmadı aslında mesele roman yada kürt meslesi kadar küçükde de değil hani çinlileri başka küçümsersin kuzey avrupalıyı başka hintliyi başka küçümsersin.

çünkü snaa o küçümsemen gerektiğini amerikan rüyası empoze etti yarattığım kahmramanlar bunları yaptı sende aynısını yap dediler bunun için milyon dolarlar harcadılar sana o düşünceyi empoze etmek için sürüsüyle kahraman yarattılar o kahramanlar başarılarının ardından amerikan bayrağını alıp dalgalandırdılar emin ol milliyetçilikde insanları bölmek için yaratılmış bir unsur adolf hitler sizi o da bir sinema kahramanı aslında ama daha gerçekçi çünkü insanları mezhebiyle siyasi görüşleriyle bölmenin yeterli olamayacağına karar verdiler dünyayı yöneten hasta ruhlu adamlar o yüzden bir karakter yarattılar fransız ihtilali yetmedi 45 de bir hitler yarattılar insanlığa milliyetçilik denen savsatayı aşılamk için sen sen ol miliyetçi olma hümanist ol ama sözde değil özde.

İnsanların gün geçtikçe daha acımasız,kalpsiz ve ruhsuzlaştığını farkediyorum bunun tek sebebi televizyon. evet televizyon denen o şeytan kutusunu eğer kapatırsan(yada kısarsan) daha fazla beynin çalışır düşünür insanlaşırsın yoksa yeni dünya düzeninin oluşturduğu robot kitleleri olucaz.
    televizyon kahramanları ne giyerse ne düşünürse ne söylerse ne yaparsa ne alırsa taklit edicez(ediyoruzda zaten ) 

ebedi devlet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

inkar filan yok adolf hitleri severim geçmişten bir kişiyi geri getirebilme imkanım olsa bu ilk sırada adolf hitler gelirdi

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

inkar filan yok adolf hitleri severim geçmişten bir kişiyi geri getirebilme imkanım olsa bu ilk sırada adolf hitler gelirdi

hitleri senin kahramanın yapabilmeyi başarabilmişer oysaki o bir yaratılmış karakterdir.sokaktan çıkıpda almanyanın başına geldiği yönündeki savsatalara hiçbirimiz inanmıyoruz dimi .
    ya herşeyin tesadüf olduğuna inanırız yada hiç bir şeyin tesadüf olmadığına ikincisi daha mantıklı. 

ebedi devlet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

4 Yıldır televizyon'a bakmıyorum dediğin gibi hümanistim :) evde mümkün mertebede kimseye televizyon izletmem... karşıyım o alete

Hatasız Kod Olmaz... :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sezeruludag bunu yazdı:

4 Yıldır televizyon'a bakmıyorum dediğin gibi hümanistim :) evde mümkün mertebede kimseye televizyon izletmem... karşıyım o alete

gerçekten karşımızda çok güçlü ve donanımlı bir düşman var adı da televizyon.

ebedi devlet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

simdi hitlerciler damlar bos beles Hitler savunmasi ovmesi yapmaya baslarlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

hastayım şu toy farkındalara

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

seboist bunu yazdı:

sezeruludag bunu yazdı:

gerçekten karşımızda çok güçlü ve donanımlı bir düşman var adı da televizyon.

bence sadece televizyon yok işte hem televizyon hemde bilgisayar arasındaki insanlar var tüm işi gücü bırakıp sadece facebook'la vakit öldürenler var bu daha kötü ne yazıkki önümüzdeki nesil onunla büyüyor ve köreliyor :( 

Hatasız Kod Olmaz... :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Desteklemese bile Faşizm ve Milliyetçilik arasındaki ince çizgiyi kavrayamamış bir gencin daha tipik atarları olarak adlandırdığım bir konu. Kim nasıl adlandırırsa adlandırsın. Benim için böyle bir anlam içeriyor.

Avukat/Hukukçu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

VBDream bunu yazdı:

hastayım şu toy farkındalara

şükür ki farkedenlerdeniz.

ebedi devlet
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Hitler büyük insandır öyle demeyin bende severim keşke yaşasaydı ne olursa olsun sıradan biri olsaydı o kadar büyük işler başaramazdı onu yermek yerine onun gibi olmayı dene bence o kötü şeyler yaptıysa sen iyisini yapmaya çalış

Toplam Hit: 12789 Toplam Mesaj: 95