folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hepinizin İçinde Bir Adolf Hitler Var(Peki Bu Nasıl Oldu?)

Hepinizin İçinde Bir Adolf Hitler Var(Peki Bu Nasıl Oldu?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ephesus bunu yazdı:
    -----------------------------

Desteklemese bile Faşizm ve Milliyetçilik arasındaki ince çizgiyi kavrayamamış bir gencin daha tipik atarları olarak adlandırdığım bir konu. Kim nasıl adlandırırsa adlandırsın. Benim için böyle bir anlam içeriyor.

yok hocam yok milliyetçilik diye bir şey yok istediğin kadar milliyetçiliğin iyi bişey olduğunu san veya kabul et patlamaya hazır bir bombadır içindeki bi volkan gibidir sinirlendiğinde patlar ırkçılık olur.

ebedi devlet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

hitlerede faşolarada kafam girsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hümanizm faşizmden daha tehlikeli.

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

EnerJiC bunu yazdı:

Hitler büyük insandır öyle demeyin bende severim keşke yaşasaydı ne olursa olsun sıradan biri olsaydı o kadar büyük işler başaramazdı onu yermek yerine onun gibi olmayı dene bence o kötü şeyler yaptıysa sen iyisini yapmaya çalış

yok hocam artık hitlerimi savuncaz adam faşizm için yaratılmış bir karakterdi önümüze konuldu.yaptığı iyi bir şey değildi yoksa ilkokul mantığıyla yok ama ya yahudileri öldürdü şeklinde düşünüp hitlerimi savuncaz.

ebedi devlet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

özledik reis :'(

Allah Türktür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

seboist bunu yazdı:

Ephesus bunu yazdı:

Desteklemese bile Faşizm ve Milliyetçilik arasındaki ince çizgiyi kavrayamamış bir gencin daha tipik atarları olarak adlandırdığım bir konu. Kim nasıl adlandırırsa adlandırsın. Benim için böyle bir anlam içeriyor.

yok hocam yok milliyetçilik diye bir şey yok istediğin kadar milliyetçiliğin iyi bişey olduğunu san veya kabul et patlamaya hazır bir bombadır içindeki bi volkan gibidir sinirlendiğinde patlar ırkçılık olur.

Televizyon izlemiyorum diyebilirim - 3günde 1 saat taş çatlasa-. Ama yine de şununla övünüyorum. Kendi aklım ve mantığımla sonuna kadar desteklediğim kendime has herhangi bir isme reklam olmamış bir Türk Milliyetçiliği düşüncem var. Milliyetçi olabilmek için radyoya televizyona vb.ne ihtiyacım yok. Milliyetçilik his meselesiyle olur, akıl süzgecinden geçirerek benimsemenle olur. Bu senin düşüncen akılsızlık demiyorum. Sonuna kadar saygım var çünkü senin aklın ve hislerin hümanist düşünceyi desteklemene sebep olmuştur. Ama senin bu hümanist düşüncen(!) başka fikre sahip insanlara ve onların fikirlerine saygı duymuyor ve böyle aşağılar cinste konuşuyor ise sen hümanist değilsin, bir bokum da değilsin hocam. Hümanist insan her şeyden önce karşıt düşüncede olsa bile onu insan olarak değerlendirdiğinden fikirlerine saygı duymalı. Aşağılamak ne senin ne benim haddime. Böyle aşağılayıcı tavırlarla konuşanlar dediğim gibi,-benim gözümde- bir bok değiller. Kusura bakma.

Avukat/Hukukçu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

seboist bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:

hastayım şu toy farkındalara

şükür ki farkedenlerdeniz.

tamam dostum şu köşe boş git orada farket...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ephesus bunu yazdı:

seboist bunu yazdı:

Ephesus bunu yazdı:

Televizyon izlemiyorum diyebilirim - 3günde 1 saat taş çatlasa-. Ama yine de şununla övünüyorum. Kendi aklım ve mantığımla sonuna kadar desteklediğim kendime has herhangi bir isme reklam olmamış bir Türk Milliyetçiliği düşüncem var. Milliyetçi olabilmek için radyoya televizyona vb.ne ihtiyacım yok. Milliyetçilik his meselesiyle olur, akıl süzgecinden geçirerek benimsemenle olur. Bu senin düşüncen akılsızlık demiyorum. Sonuna kadar saygım var çünkü senin aklın ve hislerin hümanist düşünceyi desteklemene sebep olmuştur. Ama senin bu hümanist düşüncen(!) başka fikre sahip insanlara ve onların fikirlerine saygı duymuyor ve böyle aşağılar cinste konuşuyor ise sen hümanist değilsin, bir bokum da değilsin hocam. Hümanist insan her şeyden önce karşıt düşüncede olsa bile onu insan olarak değerlendirdiğinden fikirlerine saygı duymalı. Aşağılamak ne senin ne benim haddime. Böyle aşağılayıcı tavırlarla konuşanlar dediğim gibi,-benim gözümde- bir bok değiller. Kusura bakma.

sana hakaret etmek haddim değil hocam öyle algıladıysan özür sadece düşüncelerimizi paylaşıyoruz ben her insanı koşulsuz sevmeyi ve kendinle eşit görmeyi benimsiyorum bu kadar.

ebedi devlet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

tv seyretmeyi sevmem. tek izlediğim behzat ç. ydi. 

Faşizm ile milliyetçiliği aynı kefeye koyan tüm ruhi hümanistlere inat önce vatan diyorum. 

Şu cümlemin yanlış olduğunu ispatlayın size biat edeyim;

"Dünya üzerinde en huzurlu ve mutlu ortamlar en büyük savaşlar sayesinde sağlanmıştır" 

Bu gerçeği göremeyenler "hepimiz insanız yaşasın halkların kardeşliği" diyerek ne oyunlar oynandığının hiç bir zaman farkında olamayacaksınız.

Yaşasın Vatan Yaşasın Türk Milleti!

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:

hastayım şu toy farkındalara

patates
    bunu yazdı:

hitlerede faşolarada kafam girsin.

..............................

Bakın arkadaşlar konu ile ilgili açıklama yapmak şöyle dursun, yapılmış herhangi bir yorumu bile kavle almadığınız aşikar. Oturup sağa sola hakaret etmek size yakışmadı. Tartışmayı üstlenmiş gibi görünmek istemem ancak, avatarım ve nickname'im yüzünden tepki alacağımı bildiğim için cevap vermek istedim. Sizlerle bir problemim yok ancak, bu tür yaklaşımları üzerine alınmış biri olarak aklınızı başınıza toplamanız gerektiğini düşünüyorum. Herkesin görüşü kendine;

Şahsen ben yaptıklarından ziyade, kararlı yapısı ve hırsı dolayısı ile Hitler'i severim. Olayların veya Faşizm'in benim nazarımda bir çekiciliği yok.

Selametle.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 11716 Toplam Mesaj: 95