Her Doğuluyu Kürt Sanmak - Her Sakallıyı Deden Sanmak
-
Bider bana sorrrrrr =) ŞANLIURFA'LIYIM fakat Mersin'de yaşıyorum kime desem Ş.URfa diye bakışları değişiyor.Direk kürtmüsün diiyorlar.Sanki oralar T.C nin bi ili değil gibi çok acımasız ve aptalca bir düşünce at gözlüğüyle bakıyorlar...
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------
Bider bana sorrrrrr =) ŞANLIURFA'LIYIM fakat Mersin'de yaşıyorum kime desem Ş.URfa diye bakışları değişiyor.Direk kürtmüsün diiyorlar.Sanki oralar T.C nin bi ili değil gibi çok acımasız ve aptalca bir düşünce at gözlüğüyle bakıyorlar...
-----------------------------ben diyorum akp partisi ülkeyi bölüyor diye inanmıyorlar aq.
-
Biri çıkıp ta dememiş ki Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan her birey Türk tür.
Yorumları okurken bile görüyorum ki arkadaşlar "Türkler,Kürtler" diye ayrım yapmışlar. Kardeş yaşadık Kardeş yaşayalım ülke hepimizin.
-
Haklısın Bayzin.Cok aptalca ve yanlıs bisey.
Bi her doguluyu kürt sananlar var.Bide dogulu bazı insanların boyle bi kompleksi var.
-
Anadolu insanının gönlü ganidir. Sıcak kanlıdır. Bu toprağın insanlarını birbirine düşürmenin çok yolu vardır ama çözümü basittir. Anadolu topraklarında filizlenen her buğday başağı, onlar bizim çocuklarımız, bizim yarınlarımız onlara mızıkçılık yapmadan oyun oynamayı öğretmeliyiz, aynı toprakdan beslendiklerini aynı güneşe göğüs kabarttığını hatırlatmalı ve hiç bir zaman unutturmamalıyız.
Nihat Genç
zor iş olum bayzin sen bide esmersin ya ondan derler bendede hafif esmerlik var yazın annanemde kalıyoduk kuzenlerle kürt olan alt komşular sürekli sen kürte benziyon diyolardı deli oluyodum a.q her akşam başım dönüyodu onların yüzünden vermidon majezik ne bulursam içiyodum baş ağrımın geçmesi için 24 ayar safkan türküm ve bundan dolayı çok mutluyum
-
istediğin kadar uğraş bu ayrılığı çıkarma sözlerini iki gün sonra yine yüzyüze bakacağız deseydin.O Eşkiya ağababaları orda yaşayanları temsil ettiğini sanıp bölücük yapıyorlar deseydin.bu bölücülük şimdi mahallelere taşırdılar.
amerikan piçleri çapulcu sürüsü mü ayıracak sen de bende bu ülkeyi bir tutmuşuz bütün etmişiz hain sürüsü yüzünden ne sen nede başkası ayıramaz deseydin.O bi kaç itibozuklar yapsın. bir gün eşkiya bozuntuları sona erdimi sen benden daha Türk olacaksın deseydin...