folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Her Doğuluyu Kürt Sanmak - Her Sakallıyı Deden Sanmak

Her Doğuluyu Kürt Sanmak - Her Sakallıyı Deden Sanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Bider bana sorrrrrr =) ŞANLIURFA'LIYIM fakat Mersin'de yaşıyorum kime desem Ş.URfa diye bakışları değişiyor.Direk kürtmüsün diiyorlar.Sanki oralar T.C nin bi ili değil gibi çok acımasız ve aptalca bir düşünce at gözlüğüyle bakıyorlar...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

4eye bunu yazdı:
    -----------------------------

Bider bana sorrrrrr =) ŞANLIURFA'LIYIM fakat Mersin'de yaşıyorum kime desem Ş.URfa diye bakışları değişiyor.Direk kürtmüsün diiyorlar.Sanki oralar T.C nin bi ili değil gibi çok acımasız ve aptalca bir düşünce at gözlüğüyle bakıyorlar...

-----------------------------

ben diyorum akp partisi ülkeyi bölüyor diye inanmıyorlar aq.

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Biri çıkıp ta dememiş ki Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan her birey Türk tür.

Yorumları okurken bile görüyorum ki arkadaşlar "Türkler,Kürtler" diye ayrım yapmışlar. Kardeş yaşadık Kardeş yaşayalım ülke hepimizin.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek

Haklısın Bayzin.Cok aptalca ve yanlıs bisey.

Bi her doguluyu kürt sananlar var.Bide dogulu bazı insanların boyle bi kompleksi var.

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Anadolu insanının gönlü ganidir. Sıcak kanlıdır. Bu toprağın insanlarını birbirine düşürmenin çok yolu vardır ama çözümü basittir. Anadolu topraklarında filizlenen her buğday başağı, onlar bizim çocuklarımız, bizim yarınlarımız onlara mızıkçılık yapmadan oyun oynamayı öğretmeliyiz, aynı toprakdan beslendiklerini aynı güneşe göğüs kabarttığını hatırlatmalı ve hiç bir zaman unutturmamalıyız.

Nihat Genç

Bu sözden sonra bana birşey demek düşmez.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

zor iş olum bayzin sen bide esmersin ya ondan derler bendede hafif esmerlik var yazın annanemde kalıyoduk kuzenlerle kürt olan alt komşular sürekli sen kürte benziyon diyolardı deli oluyodum a.q  her akşam başım dönüyodu onların yüzünden vermidon majezik ne bulursam içiyodum baş ağrımın geçmesi için 24 ayar safkan türküm ve bundan dolayı çok mutluyum

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

istediğin kadar uğraş bu ayrılığı çıkarma sözlerini iki gün sonra yine yüzyüze bakacağız deseydin.O Eşkiya ağababaları orda yaşayanları temsil ettiğini sanıp bölücük yapıyorlar deseydin.bu bölücülük şimdi mahallelere taşırdılar.

amerikan piçleri çapulcu sürüsü mü ayıracak sen de bende bu ülkeyi bir tutmuşuz bütün etmişiz hain sürüsü yüzünden ne sen nede başkası ayıramaz deseydin.O bi kaç  itibozuklar yapsın. bir gün eşkiya bozuntuları sona erdimi sen benden daha Türk olacaksın deseydin...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 15102 Toplam Mesaj: 108