folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Her Doğuluyu Kürt Sanmak - Her Sakallıyı Deden Sanmak

Her Doğuluyu Kürt Sanmak - Her Sakallıyı Deden Sanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

abidalherifxW bunu yazdı:
    -----------------------------

Asosyal bunu yazdı:

abidalherifxW bunu yazdı:

yazdığı cümlenin sonuna "xDD" koyan adamın yorumundan ne beklenir ki? facede tonla var senden hocam bizde malmısın sen lan diyoruz öylelerine. öyle olmayanları tenzih ediyorum belki parmakları sürç-i lisan eylemiştir.

xD kelimesiyle ne alıp veremediin vaR? şu sıralar olan bişiyi soyledk. içinden bunu mu çıkardın biladeR ?

farklılaşalım derken sıradanlaşmayalım demek istedim.

YaSevYaTerkEt

İster İnan İster İnanma

Nickinle Kafiyeli Oldu Kanımca.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

cyb3rt1m3 bunu yazdı:

yassun bunu yazdı:

cyb3rt1m3 bunu yazdı:

Konu gene saptı ya hayırlısı.Kürt nüfusun 10 milyon,15 milyon gibi iki haneli rakamlara vardığı iddiası safsatadır.

--------------------------

neye dayanarak bunu söylüosun baban nüfus müdürümü weya olduguunu farzet olsa n'olur ki

Hocam gelip gitmişliğimiz var,ordan burdan duyup da yazmadım merak etmeyesin.Taş çatlasa 5-6 milyona varır.Bizzat içinde bulunuyorum,ki bulunmak hadi şöyle dursun.Bölgedeki göç hareketleri vs.yi biraz incelemek -gerçek verilere dayanmak kaydı ile tabi- bu sonuca varabilmek için yeterlidir.Yok yine de daha doğru olduğuna inandığın bir şey varsa,buyur.Gözlem ve analizlerimin yanlış olduğunu öğrenmiş olurum sayende.Saygılar,sevgiler...

mgk diyoruz sana Milli Güvenlik Kurulu raporlarına göre kürt nüfusu : 12 milyon 600 bini aşıyor.

Zazaları,bizim gibi asimile olmuşları (Türkmenlikten Kürtlüğe ) ve dışa göç edenleri (gerek yurtdışı gerek K.Irak vs) dahil etmeden konuştum.Teşekkürler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Sen ve senin gibi hayalperestlerin tek sorunu AŞAĞILIK KOMPLEKSİ ve kendini bu MİLLETİNDEN SOYUTLAMA çabası.

Girdiğiniz aşağılık kompleksi o kadar ilerlemiş ki,

TÜRK DEVLETİNİN kürtleri asimile ettiği saçmalığını haykıracak kadar kendinizi kaybetmişsiniz.

USA merkezli ETHNOLOGUE DATA FROM : LANGUAGES OF THE WORLD kuruluşunun 2000 li yılların başında rapora göre,

% 86,21 TÜRK

% 13,79 Diğer

Kürtler : % 8,36

Zazalar : % 0,53

Çerkesler : % 2,14

Araplar : % 1,63

Lazlar : % 0,02

Diğer : % 1

gibi bir rakam tespit edilmiştir.

Kürt nüfusunun % 8 olarak kabul edilmesi 15-20 milyondan dem vuranları tabiki üzecektir. Yerli - yabancı ciddi araştırmacı yada kurumların raporları dikkatlice incelenirse % 8 - % 10 arası bir sonuç çıkacaktır.

Türkyede kürt nüfusunu abartılı sayıda göstermek art niyetli bir bakış açısının sonucudur. Ha kalkıpda % 8 - % 10 göstermek kürtleri dışlamak değildir.

Bu sayının neden abartılı gösterildiği ülkenin son birkaç yıldır içinde olduğu durum incelendiğinde daha sağlıklı cevaplar alırsın.

Neden araplar, çerkesler yada lazlar değilde, kürtler?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sen mgk yı bırakıp neden abd ye bakıosun ki oturup kürtlerimi saymışlar dışarıdan

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

@SysTeMeRRoR

askerde nobette uyudugu icin oldurulen asker vardir , bunu bana gorev yapmis asker bir abim soylemisti . Turk ordusunda , yunan ,arap ne bilim amerikan ordusundaki gibi lavabalik yoksa bunun sebebi bu disiplin sistemidir . belki o uyudugu icin butun bir boluk inicekti . Turk ordusunu gerlilla(askeri saldiri taktiginde soyluyorum ) tipi  saldirilara karsi dunyada lider yapan bu ozelliktir . ama o bos tufek vermisler falan , yuzbasi indirmis falan gecin bu orduyu karalama yalanlarini . orduda hataya af yoktur , her hatanin bir cezasi vardir . disiplin boyle korunur .

kimse kimseyi nöbette uyuduğu için öldürmez o vatandaşın elinde bombayla mevzi değiştirmesi hatadır tut dendiyse tutacak tutamıyorsa ileri fırlatacak gidip cezasını çekecek, veya komutanı cezasını çekecek, ne demek lan nöbette uyumak ve ne demek askere fırsat eğitimi verdim demek emre itaatsizliktir görev başında uyumak yaz tutanağını ver gitsin yatsın 6-8 ay! adamı uyuduğu yerde ensesinden keserler zincirin bir halkasını kaptırdınmı götü dağıtırsın bir adamın dangalaklığı bütün takımı yakar!

acemi askerler rap rup ne yürüyoruz a.q. elimize silah versinler savaşırız bunlara gerek yok falan çeker, onlara göre askerlik de büyük bir zaman kaybıdır ortak yaşamanın ne demek olduğunu, seferberlik halinde kıt kaynaklarla nasıl yaşayacaklarını öğrenmenin önemini hayatta kalmak için verilen temel eğitimi küçümserler.

bu dangoz çömez elemanlar disiplini tesis eden temel eğitimin yanaşık düzen eğitimi olduğunu anlayamaz, birlikte hareket etmenin 100 kişinin 1 saniyede yatıp 1,5 saniyede kalkmasının ne kadar önemli olduğunu kavrayamaz, yanaşık düzen eğitimi almayan 30 kişiye aynı anda yat kalk komutu versen birbirlerinin üstüne yatarlar bazıları yatarken bazıları ayakta kalır bunu operasyon sırasında düşünürsen 30 adamdan 20 si daha yatamadan göğüs hizasından vurulur neyse... disiplinin olmadığı yerde kan akar ve akan kan her zaman için daha disiplinsiz olan tarafın kanıdır.

gerektiğinde gideriz savaşırız diyen elemanlar ağustos sıcağında sırtına 30 kilo yük alıp çakıl dökülmüş asfaltta topuklarını ve kafayı kaldırmadan kol gücüyle  50 metre sürünsün bakalım aynı şeyleri daha sonra da söyleyebiliyorlarmı, bunu sadece sevgiyle saygıyla kabullenmeyle başaramazsın, koşulsuz itaat yoksa diğer ordulardan farkın kalmaz insanı makine gibi kullanmanın tek yolu koşulsuz itaat altına almaktır! vur dediğinde vuracak öl dediğinde ölecek koş dediğinde koşacak sus dediğinde duracak, düşünmek mi? düşündükçe batarsın ölümü düşünen en erken ölür, beceremeyeceğini düşünürsen beceremezsin, eğitimde telin altından geçen erlerin 30 santim üstüne ateş etmen istendiğinde işi beceremezsen adamı plastik mermi morluğuyla hastaneye gönderirsin 20 günü ziyan olur sende 20 gün hapis alırsın, sadece işine odaklanacaksın askerlik bu sadece iş sadece görev hata yok her atış son atış, her iş yapacağın son iş...

haa şu da var memleketi memleket yapan üzerinde yaşayan insandır, kendini milletinden ayıran, kendine yabancı, düşmanıyla dost, kardeşiyle düşman, atasını tanımaz, tarihini bilmez, yabancıya el açmış, iki dilim ekmeğe sülalesini satmaya hazır, ipod kullanıp che atleti giyinmeyi özgürlük sanan denyoları görünce değmez ulan bunlara tecrübe gerek ödesinler bedelini skimden aşşa diyorum...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:

sen mgk yı bırakıp neden abd ye bakıosun ki oturup kürtlerimi saymışlar dışarıdan

MGK = Milli Güvenlik Kurulu ama ne kadar milli olduğu tartışılır.

AKP ve MİLLİ kelimesi bana inandırıcı gelmiyor çünkü.

Alıntı yapıtğım rakamların sahibi kurum CIA ile ortak çalışan bir kurum.

Sende kabul edersinki bizim MGK dan daha sağlıklı araştırmalar yaptıkları kesin :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Sen ve senin gibi hayalperestlerin tek sorunu AŞAĞILIK KOMPLEKSİ ve kendini bu MİLLETİNDEN SOYUTLAMA çabası.

Girdiğiniz aşağılık kompleksi o kadar ilerlemiş ki,

TÜRK DEVLETİNİN kürtleri asimile ettiği saçmalığını haykıracak kadar kendinizi kaybetmişsiniz.

USA merkezli ETHNOLOGUE DATA FROM : LANGUAGES OF THE WORLD kuruluşunun 2000 li yılların başında rapora göre,

% 86,21 TÜRK

% 13,79 Diğer

gibi bir rakam tespit edilmiştir.

Kürt nüfusunun % 8 olarak kabul edilmesi 15-20 milyondan dem vuranları tabiki üzecektir. Yerli - yabancı ciddi araştırmacı yada kurumların raporları dikkatlice incelenirse % 8 - % 10 arası bir sonuç çıkacaktır.

Türkyede kürt nüfusunu abartılı sayıda göstermek art niyetli bir bakış açısının sonucudur. Ha kalkıpda % 8 - % 10 göstermek kürtleri dışlamak değildir.

Bu sayının neden abartılı gösterildiği ülkenin son birkaç yıldır içinde olduğu durum incelendiğinde daha sağlıklı cevaplar alırsın.

Neden araplar, çerkesler yada lazlar değilde, kürtler?

bağırma sağır yok aramızda. ( büyük yazılmış kelimeler bağırmayı simgelemektedir )

soyutlama olayına gelince içimdemisin canım benim? nasıl benim adıma bu kadar net cümleler kurabiliyorsun bu bir yerlerinden element uydurma hakkını kim sana veriyor?

hangimiz türk devleti biz kürtleri asimile etti dedik? senin yeşinde bayağı üretkenmiş hocam keşke beyninde bu kadar üretebilse hem ülke kazanır hem vatandaş.

az evvel benim verdiğim habere absürt diyip cem yılmaz ağabeyden espiriler yapıp hepimizi ailecek güldürmüştün. amaç belli yaygara çıkartmak bir kürdün damarına basıp tahrik sonucu hakaretler ettirip tbt'den bir kürdü daha banlatmak. ben "pire" için yorgan yakmam.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:

MGK = Milli Güvenlik Kurulu ama ne kadar milli olduğu tartışılır.

AKP ve MİLLİ kelimesi bana inandırıcı gelmiyor çünkü.

Alıntı yapıtğım rakamların sahibi kurum CIA ile ortak çalışan bir kurum.

Sende kabul edersinki bizim MGK dan daha sağlıklı araştırmalar yaptıkları kesin :)

Abd ne kadar milli ? işinize gelmediği zaman anasına avradına nikah kıyarsınız işinize geldi mide "abe" de dersiniz.

cia'ya gelince cehaletine veriyorum aç national geographicin cia gizli deneyler belgeselini izle bak senin cia bu güne kadar ne sahte raporlar ile ne haltlar yemiş.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

% 86,21 TÜRK

% 13,79 Diğer

HOCAM ÇOK MERAK ETTİM %0.02 LAZ NÜFUSUNU 70MİLYON NUFÜS TAN Bİ HESAPLA

BAKALIM SENİN MATEMATİK BUNA YETECEKMİ

ÇOK MERAK ETTİM YANİ MANTIKLI Bİ SONUÇ BULACAKMISIN

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt 

HOCAM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM

bakalım kaç tane laz varmış senin rapora göre

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
Toplam Hit: 14083 Toplam Mesaj: 108