Her Doğuluyu Kürt Sanmak - Her Sakallıyı Deden Sanmak
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
66albay bunu yazdı:
hadi 140.000 olsun hadi1.400.000 olsun mantıklımı
-----------------------------Hocam senimi kırıcam,
Sen söyle içindeki rakamı, o olsun bitsin :)
-----------------------------kıvırma hocam. ben raporunu çürütmek için o oranı seçtim.ve net rakamı da yazdım
her bulduğun rapora inanma böyle..................
-
her türkü adam sanmak da var :)
-
vesselam bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
kürt olsa nolur azeri olsa nolur başka ırktan olsa nolur ADAM olsun
azeri olsun adam olsun başka ırktan olsun ama sakın KÜRT OLMASIN
Aferin çok güzel düşünmüşsün.tebrikler.ne desem bilemedim -
66albay bunu yazdı:
66albay bunu yazdı:
hadi 140.000 olsun hadi1.400.000 olsun mantıklımı
-----------------------------Hocam senimi kırıcam,
Sen söyle içindeki rakamı, o olsun bitsin :)
-----------------------------kıvırma hocam. ben raporunu çürütmek için o oranı seçtim.ve net rakamı da yazdım
her bulduğun rapora inanma böyle
-----------------------------Hoca kıvırma konusunda ben senin öğrencin bile olamam, kıvırma gibi meziyetlerim yok,
Ben sana o cevabı senin kem-kümlerin için şakayla karışık yazdım.
Kaldıki ben o raporu kesin-kati bir rapor demedim.
Ortalama bir rakam dedim, Ciddi kurum-kuruluş-araştırmacıların raporları bu oranlarda benzerlik gösteriyor dedim.
AKP'nin yer aldığı bir MGK'ye güvenmem ama CIA'nin araştırmasına güvenirim dedim.
Ülkedeki etnik kökenlerin abartılı şekilde gösterilmesi art niyetli insanların planlarıdır dedim.
Oranları aşağı düzeyde göstermek o etnik kökene tabii insanları inkar etmek değildir dedim.
Ben dam dedim, siz duvar dediniz.
Madem 14.000 değil, 140.000 değil, 1.400.000 değil kaç peki, seninde aklında muhakkak bir rakam vardır?
Sen paylaş bizimle bu rakamı ?
-
hala sayı tartışması yapıyorsunuz arkadaş
-
1-kardes soruma soruyla karşılık veriyosun
2-raporuna ilgim:
milliyetçiyim diyen birinin cia den veya yan sanayisinden alıntı yapması ilgimi çekti
3-ben sana düşman değilim ki sadece saçma yalan bi veri üzerine iddalaşıyosun milletle
4-14000 nedir bi köyden biraz büyük ve ben saddece bunun sana mantıklı gelip gelmediğini sordum
5- sayı muhabbetlerine takılmam. hepimizi Allah yaratmış. ırkçılık haram(en azından benim inanışlarıma göre)
insan ırkına göre deger kazanmaz. ayrıca ölü ele geçen teröristler arasından bisürü sünnetsiz çıkıyo. garip değilmi bu?
-
kürtlerin mevcut nüfusu 15 milyon falan fistan dediklerinde siz gercekten inandiniz mi?
saka gibi a.q
tamda acilim esnasinda yapilmamismiydi bu arastirma sonucu aciklamalari.. sahi..
milli güvenlik kurulu sizce gercekten milli mi? evet kagit üzerinde milli... ama hükümetin icraati oldugundan asla milli diyemiycemm. milli olan bir hükümet böyle acilim safsatalari ile ugrasmazdi...
-
insanca yaşamak, insanca düşünmek zor mu geliyor. yanyana durunca hava yetmiyor mu? oksijensiz mi kalıyorsunuz. hanginizin kanı daha kırmızı kestiğiniz zaman bileklerinizi. la de gidin yok mu başka işiniz gücünüz. yakın geçmiş tarihte milleti birbirine düşürmek için ortaya atılan nifak tohumları çürüdü. siz niye hala bunları konuşuyorsunuz.
-
normaldir hacı... insanlarda öyle birşey var ki her doğuluyu kürt, her kürdü pkklı sanıyorlar.. ardahanlıyım ve kürdüm.. sen onları sttir et boşver..
-
ben de ığdırlıyım azeriyim :) hacı kars ta kürt azeri terekeme var türk ( tabı azerısı de o su da busu da türktür de ayrı mesele ) yok denecek kadar azdır. adam ona istinaden demiştr. kötü niyetı yoktu bence kıza gelırse bence o***** imiş (: son olarakta ne fark eder kürt olunca çokta zükümde açıkçası bana da diyorlar işime gelıp gelmemesıne göre davranıyorum tamam en asıl kan bızde de eşeklerle muhatap olupta tartışacak değilim tavsıye (: