folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Her Doğuluyu Kürt Sanmak - Her Sakallıyı Deden Sanmak

Her Doğuluyu Kürt Sanmak - Her Sakallıyı Deden Sanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

Eğitim , eğitim , eğitim

Eğitimin bittiği bir ülkede yaşıyorsan ve bu ülkenin bir terör sorunu varsa ve bu terör sorunu genel olarak bir ırk üzerine yıkılmış ise ve bu ırk genel olarak ülkenin belirli bölgelerinde konuşlanmış durumdaysa. Bunlara katlanmak zorundasın.

Eğitimsiz adam Terör = Kürt der geçer.

Eğitimsiz adam Doğu ve güneydoğu anadolu bölgesini = Kürt der geçer.

Sanada hem kürt hem terörist der geçer....

Keep Going !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Takma hocam ya boşver moralinde bozulmasın.Neşelendiriyim seni :D

Uzayda marslıdan Dünya da karslıdan kaçıcaksın. :D bu sözü açıklasana neden böyle söylerler:D

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Gecen sene Ali kircanin siyaset meydanini izliyordum .

bayanin biri " ben diyarbakirliyim , kurdler bizim kardesimiz " falan dedi. Ali kirca "dogudaki kurdler " demisti ve ben cok sinir olmustum . Doguda sadece kurd mu var ?

Bunun turkmeni var , turku var , azerisi var kurdu var arabi var. Her dogulu olan kurd mu oluyor ?

bu mantelitenin degismesi gerek . Kendi beynimizde oralari kurd sehri yapmisiz ki 1071 den once oralari yunanli,ermeni kayniyordu . Savastan sonra turkler ve bizansin kole askerleri olan iranli , ermeni ve semitik halklarda orada kalmistir. Belirli kaynaklarda mevcuttur . Orada cok sayida kypcak turkude kalmistir , ama sonradan tureyen kurd milletine asimile olmuslardir. Bir cok turk beyligi kurdlere asimile olmustur.

ben halklarin kardesligi sarkisini soylemiycem . cunku embesilin biri "azeri", "alevi" demis. Azeriler turktur , alevilerinde  cogu turktur . Safavid devletinde orduda kirmizi sapka taktiklari icin "kyzylbash" kelimesi burdan geliyor .

her  nedense oz kardeslerine yabancilik ceken bir milletin , kendi kanindan olmiyana kardes cekmesi bana cok sacma geliyor . Simdi burada konu acicak olsam azerilerin anadoludaki bazi turklerden , daha safkan olduklarini ortaya cikaririmda , sonra gene bazi kesim beni, yahudi , dinsiz , turk dusmani yapar . o yuzden adam akilli yazin . bilginiz yoksa bazi konularda kesin bir fikir yazmayin ...

ben kurdleri sevmiyorum acikcasi , kimsede darilmasin . Iyileride var , komsumuzda vardi . Her kurd pkk li demiyorum ama kurdler gormemis . Burda bile var , yeniyilda taksimde yaptiklarini burda bile yapiyorlar .bu onlarin kaninda var anlasilan .

edit : gerci uc turu varmis kurdlerin .

kirmaco , yezid 3. cu etnigi  hatirlamadim . bu yezidler en kotuleriymis , sonra kirmancolar .

sanirim son kalan etnik kesim iyi kurdleri temsil ediyor .

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

Bizim burdada var dangalaklar biri salakça bişi yapınca ya kürt yaa diyolar sanki kürt olunca otomatikman cahil-salağın teki olunuyo farkında değiller asıl salaklık kendilerinde.

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:
    -----------------------------

bayanin biri " ben diyarbakirliyim , kurdler bizim kardesimiz " falan dedi. Ali kirca "dogudaki kurdler " demisti ve ben cok sinir olmustum . Doguda sadece kurd mu var ?

Bunun turkmeni var , turku var , azerisi var kurdu var arabi var. Her dogulu olan kurd mu oluyor ?

bu mantelitenin degismesi gerek . Kendi beynimizde oralari kurd sehri yapmisiz ki 1071 den once oralari yunanli,ermeni kayniyordu . Savastan sonra turkler ve bizansin kole askerleri olan iranli , ermeni ve semitik halklarda orada kalmistir. Belirli kaynaklarda mevcuttur . Orada cok sayida kypcak turkude kalmistir , ama sonradan tureyen kurd milletine asimile olmuslardir. Bir cok turk beyligi kurdlere asimile olmustur.

ben halklarin kardesligi sarkisini soylemiycem . cunku embesilin biri "azeri", "alevi" demis. Azeriler turktur , alevilerinde cogu turktur . Safavid devletinde orduda kirmizi sapka taktiklari icin "kyzylbash" kelimesi burdan geliyor .

her nedense oz kardeslerine yabancilik ceken bir milletin , kendi kanindan olmiyana kardes cekmesi bana cok sacma geliyor . Simdi burada konu acicak olsam azerilerin anadoludaki bazi turklerden , daha safkan olduklarini ortaya cikaririmda , sonra gene bazi kesim beni, yahudi , dinsiz , turk dusmani yapar . o yuzden adam akilli yazin . bilginiz yoksa bazi konularda kesin bir fikir yazmayin ...

ben kurdleri sevmiyorum acikcasi , kimsede darilmasin . Iyileride var , komsumuzda vardi . Her kurd pkk li demiyorum ama kurdler gormemis . Burda bile var , yeniyilda taksimde yaptiklarini burda bile yapiyorlar .bu onlarin kaninda var anlasilan .

kirmaco , yezid 3. cu etnigi hatirlamadim . bu yezidler en kotuleriymis , sonra kirmancolar .

pkk tarafından eli öpülesi adam.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k2ankaya
    k2ankaya's avatar
    Erkek

Abizittin bunu yazdı:

dağdan geldim evde gerilla elbiseleriyle dolaşıyoruz de siktiri çek.

:D:D

Everybody has a plan.Till they get punched in the mouth. MT
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Y_O_H
    Y_O_H's avatar
    Homo

Lemuria bunu yazdı:

Benim gibi yap ; bende Kars'lıyım ve Kars nüfus itibarı ile Kürt ten çok kafkasya kökenli Türk'leri barındırır ; Karapapak Türk üyüm bende , soran a önce Karapapak Türk'üyüm diyor anlamıyorsa Kürt'üm diyorum susuyorum.. o da uzatmıyor zaten daha fazla 

People should not be afraid of their governments.Governments should be afraid of their people.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

ben halklarin kardesligi sarkisini soylemiycem . cunku embesilin biri "azeri", "alevi" demis. Azeriler turktur , alevilerinde cogu turktur . Safavid devletinde orduda kirmizi sapka taktiklari icin "kyzylbash" kelimesi burdan geliyor .

her nedense oz kardeslerine yabancilik ceken bir milletin , kendi kanindan olmiyana kardes cekmesi bana cok sacma geliyor . Simdi burada konu acicak olsam azerilerin anadoludaki bazi turklerden , daha safkan olduklarini ortaya cikaririmda , sonra gene bazi kesim beni, yahudi , dinsiz , turk dusmani yapar . o yuzden adam akilli yazin . bilginiz yoksa bazi konularda kesin bir fikir yazmayin ...

kirmaco , yezid 3. cu etnigi hatirlamadim . bu yezidler en kotuleriymis , sonra kirmancolar .

pkk tarafından eli öpülesi adam.

?

bak kimseyi rencide etmek istemem , ben gorduklerimi yazdim ki cok orneklerini gordum :) mahllade top oynadigimiz kurd cocuk vardi , kendisi babasina kufur ederdi . simdi yazdima sebeplerini ...

pkk olayini biliyorum , burad da yazdim  . Kendisi turkmen ,esi kurd olan komsumuz vardi . pkknin oradaki kurdleride kanser ettigini biliyorum , ama pkknin kurdlerden de destek aldiginida biliyoruz. DTP osman baydemir ne diyordu ? "ertesi gun 5.000 tane daha daga cikaririz " . simdi burada sozu gecen 5.000 kisinin milleti ne olabilir ?  siyasetci agzi ile konusmak istemiyorum , gercekleri hepimiz biliyoruz ...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Abizittin bunu yazdı:

dağdan geldim evde gerilla elbiseleriyle dolaşıyoruz de siktiri çek.

Oooyyy öldürdün beni hoca :D:D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek

ben giresunluyum tipden dolayı bzen soran oluyo kürt müsün diye hiç uğraşmıyorum evet kürdüm diyorum :)))

Ses Etme Hallederiz
Toplam Hit: 15088 Toplam Mesaj: 108