folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Her Gün En Az 2.5 - 3 Lt' Ye Yakın Kola İçiyorum

Her Gün En Az 2.5 - 3 Lt' Ye Yakın Kola İçiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Aşırı derecede bağımlıyım kolaya arkadaşlar abartmıyorum her gün en az 2.5-3 litre kola içiyorum, şu an bi sağlık sorunum yok ama gidişat pek iyi görünmüyor sizde durum nedir benim gibi olup bırakan oldumu ya da halen devam edenlerde bir sorun sıkıntı oluştumu,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Afiyet olsun..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Farklı içecekler al eve. Meyve suyu en güzeli ya da ice tea ama onunda ayrı bağımlılığı var. 

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Koladan aldığım tadı hiç birinden alamıyorum ara sıra fanta alıyorum o kadar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek

gecen sene ayni senin gibiydim bi film izlemeye oturup iki buyuk paket cips ve 2.5 lt kolayi bitirirdim. gotu gobegi buyutmesi disinda cok bi sorun olmuyor da gene de %100 elma suyu vb ye gecersen senin icin daha iyi olur. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Aynı tadı tabi ki alamayacaksın ama bu kadar içmek istemiyorsan eve sürekli meyve suyu al yada çaya ver kendini. Çayı hiç bir şeye değişmem. O zaman da fazla sigara içersin ama olsun :)

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Fabrikatör Adam Kola Mı İçer ? Viski Alıyım Sana Hayali Dünyanda Bir Gerçek Nokta Olur :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek
    süper birşey bende bi ara yapıodum bu olayı sonra biraz kilo aldık mecbur bıraktım :) zevkli oluyor ama bir film alıp cipsini açıp izlemek :) yanında da birkaç kişi varsa on numara :)

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

ne zamandır içiyorsun? dilinde ciddi yaralar meydana gelir. aşırı şeker tükettiğinden ilerde şeker hastası olabilirsin. ayrıca miden kolanın asidine alıştığı için kendi asit üretmeyecek ve midenle ilgili sıkıntı çekiceksin.

kısa zamanda bırakmanı öneririm.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Sigara kullanmıyorum çay 10 sene içmesem aklıma gelmez, meyve suyunuda denedim ama alışılmış damak tadı yüzünden tad alamıyorum yediğimden zevk alamıyorum kola içmediğim zaman, kendimi bildim bileli içerim kolayı askerdeyken sabah 1.5 lt kola alırdık her bir arkadaş 1.5 lt kola içerdi sabahları hepsinide ben alıştırdım kolaya, boğaca börek onunla yapardık kahvaltımızı nereden baksan askerden geleli 5 seneden fazla olmuştur,

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Ölürsün hocam bi 10 sene sonra filan.

Altan naptın oğlum :|
Toplam Hit: 12279 Toplam Mesaj: 65