Her Gün En Az 2.5 - 3 Lt' Ye Yakın Kola İçiyorum
-
Aşırı derecede bağımlıyım kolaya arkadaşlar abartmıyorum her gün en az 2.5-3 litre kola içiyorum, şu an bi sağlık sorunum yok ama gidişat pek iyi görünmüyor sizde durum nedir benim gibi olup bırakan oldumu ya da halen devam edenlerde bir sorun sıkıntı oluştumu,
-
Afiyet olsun..
-
Farklı içecekler al eve. Meyve suyu en güzeli ya da ice tea ama onunda ayrı bağımlılığı var.
-
Koladan aldığım tadı hiç birinden alamıyorum ara sıra fanta alıyorum o kadar,
-
gecen sene ayni senin gibiydim bi film izlemeye oturup iki buyuk paket cips ve 2.5 lt kolayi bitirirdim. gotu gobegi buyutmesi disinda cok bi sorun olmuyor da gene de %100 elma suyu vb ye gecersen senin icin daha iyi olur.
-
Aynı tadı tabi ki alamayacaksın ama bu kadar içmek istemiyorsan eve sürekli meyve suyu al yada çaya ver kendini. Çayı hiç bir şeye değişmem. O zaman da fazla sigara içersin ama olsun :)
-
Fabrikatör Adam Kola Mı İçer ? Viski Alıyım Sana Hayali Dünyanda Bir Gerçek Nokta Olur :D
-
süper birşey bende bi ara yapıodum bu olayı sonra biraz kilo aldık mecbur bıraktım :) zevkli oluyor ama bir film alıp cipsini açıp izlemek :) yanında da birkaç kişi varsa on numara :)
-
ne zamandır içiyorsun? dilinde ciddi yaralar meydana gelir. aşırı şeker tükettiğinden ilerde şeker hastası olabilirsin. ayrıca miden kolanın asidine alıştığı için kendi asit üretmeyecek ve midenle ilgili sıkıntı çekiceksin.
kısa zamanda bırakmanı öneririm.
-
Sigara kullanmıyorum çay 10 sene içmesem aklıma gelmez, meyve suyunuda denedim ama alışılmış damak tadı yüzünden tad alamıyorum yediğimden zevk alamıyorum kola içmediğim zaman, kendimi bildim bileli içerim kolayı askerdeyken sabah 1.5 lt kola alırdık her bir arkadaş 1.5 lt kola içerdi sabahları hepsinide ben alıştırdım kolaya, boğaca börek onunla yapardık kahvaltımızı nereden baksan askerden geleli 5 seneden fazla olmuştur,
-
Ölürsün hocam bi 10 sene sonra filan.