Her Gün En Az 2.5 - 3 Lt' Ye Yakın Kola İçiyorum
-
Hoca Okadar kola sigaradan daha kötü
-
en başlarda dişlerini dökersin hocam.senin gibi vardı bi arkadaşım. adam 25 yaşında dişleri patır patır döküldü protez diş kullanıyor emekli styla akşam yatarken bardağa koyuyor. sende artık kolalı bardağa koyarsın. aman diyim azaltmaya bak ..
-
Yarasın hocam.
Böyle devam edersen yakın zamanda midenden patlak verirsin.
Bizim akraba mide kanaması geçirmişti. Aynı olaydan..
-
hoca göte gelirsin bi kaç sene sonra ciddi ciddi azalt.
hatta muritlerden zumsuk yanılmıyorsam çok çekti bundan.
şuan dişlerimde erime var benimde. ben bıraktım.
zumsuk diş felan bile kestirdi bu sebeble /:
fiziken bir sorun olmuyor ama dişlerin resmen ebesini belliyor.
-
Bazen sert bir şey ısırırken dişim ağrıyor, diş fırcalarken filan bakıyorum dişlerime bir şey görmüyorum,
-
Şöyle 2 aya kadar ağzındandan pis kokular çıkmaya başlar..
-
hocam kolanın tadıda bişeye değişilmez ama ya :) :)
bende aynı durumdaydım zaten güne kola içerek başlıyodum ki hakaten de süper oluyo öle sabah sabah o asitle.. hele ki o gün evdeysem habir ekola içiodumz aten , okulda felan gene sadce yemek yerken içiliyoduda, evdeysem sınavım projem vs varsa yad afilm günü yapacaksam it gibi içiyodum.. he bi zararı var mıydı bilmiyorum illaki vvardır e bi de bende reflü var malum kötü :)
yazın bi gezi yaptım orda para harcamayalım diye 5-10 gün içmedim sonra dedim bakalım ne kadar devam eder bu iş bi süre içmeyeyim dedim, o günden beri içmiyorum vall ahocam, 3 ayı geçti kola fanta sprite soda vs gazlı hiç bi içeçeği içmiyorum he arada bi canım çekiyo ama suyu basıyorum oz man geçiyo :)
bırakmak vs istiyosan la bgunde içem sora bırakırım deme çat diye şimdi bırak içme dahada istemez canın olay ilerledikçe..edit: yorumları okuyunca eklemek istedim.. evet dişleri s..p atıyo zira benim dişlerde pert :)
-
Hocam kolada bir uyuşturucu gibidir.İçtikçe içesin gelir.Bende senin gibiydim hocam hatta daha beterdimde diyebilirim.Babam az iç olum kola fabrikamız yok bizim diyordu her geçen gün bende kendim bırakmaya karar verdim ve bıraktım iyide yapmışım.Gerçi hikaye gibi oldu ama :) Her şey senin elinde hocam ha kola yerine ne yapayım dersen süt iç,ayran iç,şalgam suyu iç bırakamazsın şalgam süperdir kolayı unutturacak tattadır. :) Ama demem oki erken zamanda bırakman senin yararına olacaktır arada alırsın 1 bardak çok dayanamazsan ama kola kadar kötü birşey yok hem ağzın kötü kokar hem ilerde olamaz deme sakın mide rahatsızlığı geçirirsin ve pişman olursun.Asit sonuçta............
-
Bende 1 senedir nadiren haftada 1-2bardak su onun dışında hep kola içiyorum. Bir zararı olmadı gözle görülür şu zamana kadar. Amcam kendimi bildim bileli kola içer herhangi bir sağlık sorunuda yok. Uyku problemim var koladanmıdır onu bilemem. Midede bir sorun olmuyorsa seviyorsan hocam içmeye devam.
-
3 sene boyunca hayvani şekilde kola tüketmiş,dilinin, aldığı düzenli asit etkisiyle kriter misali delik deşik olduğu biri olarak sana tavsiyem;Tamek - Cam şişe nar suyu'dur.Beni koladan kurtardı fakat başka herhangi bir nar suyunda aynı bağımlılık etkisini yakalayamadığımıda belirteyim.Tam olarak denemen gereken şey bu;