Her Gün En Az 2.5 - 3 Lt' Ye Yakın Kola İçiyorum
-
Bir Ara Kolayi Severdim içerdim 1-2 Bardak içebilirdim Ama Annem Sabahları Sıcak Süt Verir Şimdi ise 2-3 Yudum Kola içsem Tıkanıyorum içemiyorum Anca Bekleyecek Asıtı Gidip Şerbet Gibi olunca Çay Niyetine içebiliyorum iyi Birşey Degil kola zaten içinde Uyuşturucu Bagımlılık Yapan Madde oldugu için Bırakamıyorlar Senin gibi Tanıdıgım Çok Kişi Var .
-
geçmiş olsun,
-
kuzenimde öyleydi şimdi 140 kilo
-
3 ay
-
Eskiden Bende İçerdim...Taaki Öksürükten yemek yiyemeyene kadar ve doktora gittiğimde ciğerlerinde lekeler oluşmuş parçalanma var verem olmuşsun dediği ana kadar hatta...Yakında Ruhuna Fatiha Aynen Devam Et.... :D
-
Aç karnına içiyosan eğer mide kanaması geçirmen olası uzun vadede. Arkadaşımdan biliyorum sürekli asitli şeyler içerde yemek yemeden cola ve türevlerini mide kanaması geçirdi. Tavsiyem aç karnına kesinlikle içme. Son 1 2 aydır bende 2.5 ltden az cola tüketmiyorum hergün içiyorum. Bende bırakmak için çay meyve suyu içiyorum. Sıcak içeçeklere yönel bence
-
bende içerdim .. gaz sıkışması ve 1 hafta hastanelerde sürünmekten sonra şalgama vurdum kendimi .. zararlı hocam
birden kilo alma olabiliten
gaz sıkışması olabiliten
zıçamayabiliten yüksek.
acılı-acısız şalgam dene hocam bence daha lezzetli.
-
bir kutu kola 330 ml - 15 küp şeker içeriyorsa 1 lt - 45 2 lt - 90 3lt -135 tane küp şeker içeriyor :| tabi ki teorik olarak :D ama gördüğün gibi şeker oranı çok fazla
-
çok derin konu..
-
ayda 90 litre kola içiyorsun :))