folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Her Gün En Az 2.5 - 3 Lt' Ye Yakın Kola İçiyorum

Her Gün En Az 2.5 - 3 Lt' Ye Yakın Kola İçiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Sigara kullanmıyorum çay 10 sene içmesem aklıma gelmez, meyve suyunuda denedim ama alışılmış damak tadı yüzünden tad alamıyorum yediğimden zevk alamıyorum, :(

-----------------------------
    tadından değil dostum kafeinden bu durumdasın azar azar kesmen lazım günde 50 ml azaltabilirsin. yada kahve ile kafein ihtiyacını karşılayabilirsin sigara bırakmak ile aynı şey sonuçta bu bir alışkanlık ve vücudun o kafeini istemesi durumu.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Sigara kullanmıyorum çay 10 sene içmesem aklıma gelmez, meyve suyunuda denedim ama alışılmış damak tadı yüzünden tad alamıyorum yediğimden zevk alamıyorum kola içmediğim zaman, kendimi bildim bileli içerim kolayı askerdeyken sabah 1.5 lt kola alırdık her bir arkadaş 1.5 lt kola içerdi sabahları hepsinide ben alıştırdım kolaya, boğaca börek onunla yapardık kahvaltımızı nereden baksan askerden geleli 5 seneden fazla olmuştur,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Alternatif bir içecek bulman lazım kendine. Sen zaten şu anda psikolojik olarak koladan başka şeyin seni tatmin edemeyeceğini düşündüğün için bırakman daha da zor. 

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

mide kanaması geçirmen yakındır. Hemen bırak bence

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek

"Rahmetli de çok kolpacıydı" diye anarız seni artık.

" Kro "
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

opter hocamın dedigi gibi kesinlikle lipton ice tea denemelisin. Bende çok aşırı kola icerdim günde 2.5 lt civarı. ice teaya başladım limon şeftali bi birinden bi birinden :D kafein iceriyor kola kadar olmasada o ihtiyacı alıyor. litrelikleri de sadece bimde var :S günde 2-3 adet arası iciyordum ama bulması sorun oluyor hemen tükeniyor bimde, başka yerlerde de kutusu var sadece anca bi yudum cıkıyor :D Bir de bu aralar dimesin nar suyu var ona bulaştım ice tea severler bilir meyve suları baya şekerli geliyo ama suyla karıstırıp iciyorm öyle. Kolayı filanda artık aradıgım yok.

birde problemleri sormuşsun. gece gec saatlere kadar otururm genelde, kola icitgm zamanlarda aşırı midede yanma oluyordu. Sabah kalkınca midede metalik bi his oluyordu, meyve suyu öyle bişiy yapmıyor.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

hocam, kafein bağımlısı olmuşsun haberin olsun,, senin uyku düzeninde bozuktur şimdi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

Kemik erimesi başlar sonra tırt.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Hocam 5-6 ay önce bende aynıydım, kilo ve sağlık sorunları nedeniyle bıraktım, 16 kilo verdim (o kadar şişman olmamama rağmen).şimdi ideal kilomdayım. kola şeker küpü, çok kilo yapıyor. ve dişlerle mideye de çok zararlı.

ben limonlu soda,meyve suyu ve limonata ile kotarıyordum günü ama daha pahalıya geliyor :)

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bendede aynı sorun var

sigaram, içkim yok. Ama kola ve cips (ruffles[Peynir&Soğan]) çok fazla tüketiyorum. Ben 1-2 senedir bu tempodayım robinson hocam bi yamuğunu görmedim sadece kilo aldım. Zaten almak istiyordum onuda. Kilo sıkıntısı çeken arkadaşlar varsa tavsiye ederim 70 kilodan 96 kiloya çıktım 110-115 e kadar yolu var :)

Toplam Hit: 12280 Toplam Mesaj: 65