Hiç Cin Çağırdınız Mı ? :)?
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------İyi bakalım , bişey olursa bütün sorumluluk sana ait baştan diyim ben de : )
Bi de dikkat et Buzul ; kaybetmeyelim seni de bu yollarda : )
yok şaka yaptım yav :D sakın çağırma sen musallat olurlarsa kötü oluyor biliyorsun :)o değilde ben bu cin konusunu ne zaman araştırsam hep o rakam çıkıyor karşıma neyse bana bişey olmaz kolay kolay :) habersiz gelirse çok pis küfür ederim zaten :))
-----------------------------hangi rakam? 23 mü?:D
-
Martech bunu yazdı:
;)) cagirinca noluyor hoca onu merak ettim:)
valla gelene göre azcık yusuf yusuf edebiliyorsun :D
sirpence başımın belası 28 rakamıdır... -
cin değil çin çağırdık.
-ruhani işlerle uğraşınız buyurdu ki en hayırlınız bu kişilerdir. (1-914 st. emre temelkuran)
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------yok şaka yaptım yav :D sakın çağırma sen musallat olurlarsa kötü oluyor biliyorsun :)
o değilde ben bu cin konusunu ne zaman araştırsam hep o rakam çıkıyor karşıma neyse bana bişey olmaz kolay kolay :) habersiz gelirse çok pis küfür ederim zaten :))
Eheh , yapmam öyle bi şey merak etme , de bütün sorumluluğu sana yükleyince iksir falan yalan oldu dimi :pYa o rakamın sırrı da bir çözülemedi gitti , ama zaman var daha du bakalım : )
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------yok şaka yaptım yav :D sakın çağırma sen musallat olurlarsa kötü oluyor biliyorsun :)
o değilde ben bu cin konusunu ne zaman araştırsam hep o rakam çıkıyor karşıma neyse bana bişey olmaz kolay kolay :) habersiz gelirse çok pis küfür ederim zaten :))
Eheh , yapmam öyle bi şey merak etme , de bütün sorumluluğu sana yükleyince iksir falan yalan oldu dimi :pYa o rakamın sırrı da bir çözülemedi gitti , ama zaman var daha du bakalım : )
-----------------------------nasıl bişe oluyo ki o rakam. merak ettim?
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------BuZuL bunu yazdı:
yok hz.muhammedin verdiği bir yöntem var sorun olursa burdan yazarım gerekeni %100 işe yarıyor dedikleri bir korunma şekli :)28 olayı ise daha çözülmesi yıllar alacak sır bir değilki her yerden fışkırıyor adeta :D hatta ben ölüncemi çözülecek bilmem artık konu hakkında bayağı bişey araştırdım ama bir noktadan sonra bilgi anında kesiliyor... bekleyip göreceğiz artık :)
neyse bununla alakalı konuşmak pek iyi olmuyor bana cinlere devam :)
-
benim merak ettiğim bu cinlerle işbirliği yapabilirmiyiz.mesela bi işimiz iiçin cinlerle yardımlaşmak fln..paraları kırışabiliriz sora xD yada öss ye girecek bi çocuğua önceden soruları gelip sölemesi falan :D olabilirmiki amk:d gece gece nerden çıkardınız
-
ben korkarım böle şeylerden :| bide büyük yazmışın millete musallat olsun diye :D
-
Bandit bunu yazdı:
benim merak ettiğim bu cinlerle işbirliği yapabilirmiyiz.mesela bi işimiz iiçin cinlerle yardımlaşmak fln..paraları kırışabiliriz sora xD yada öss ye girecek bi çocuğua önceden soruları gelip sölemesi falan :D olabilirmiki amk:d gece gece nerden çıkardınız
şimdi hocam cinler sana gelecekle ilgili çok kısıtlı bilgi verebilirler bu 1.si2.si kendi menfaatin için cini kullanamazsın yok öss miş falanmış filanmış bunlar sana yarardan çok zarar getirir... bir amaç değil araç olarak kullanacaksın.
-
manyak mısınız gece gece başınıza bela mı arıyosunuz :D