Hiç Cin Çağırdınız Mı ? :)?
-
boşuna gerçekleriyle uğraşmayın, www.peteranswers.com da çok güzel sıçırtabiliyo :D düdükleyeli 3 ay oldu, tüm kuzenlerim beni gördüklerinde birer şaplak atıyo hala :D
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
manyak mısınız gece gece başınıza bela mı arıyosunuz :D
şeyhin ve tarikatın klasik lafı : akıllı adamın burda işi ne :)bu iş zaten gece yapılır hacı dünyanın kapısı cinlere gece açılır
-
Buzul sen ugrasiyorsun galiba.
Anilarini anlatabilirmisin.
Millet neyle ugrasdiklarini bilsinler, yani deneyimlerini aktar bir zahmet. -
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------Buzul sen ugrasiyorsun galiba.
Millet neyle ugrasdiklarini bilsinler, yani deneyimlerini aktar bir zahmet.
-----------------------------korkuyorm :D ...
-
Bu duayı deneyen varmı işe yarıyormu ? yada kesin olarak bir çağırma yöntemi varmı ? deneyen veya çağırabilen varmı ?
-
yok hz.muhammedin verdiği bir yöntem var sorun olursa burdan yazarım gerekeni %100 işe yarıyor dedikleri bir korunma şekli :)
şimdi yazarsan makbıle geçer hani aklımızın bi yerinde olur acil durumlar için
-
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------Buzul sen ugrasiyorsun galiba.
Millet neyle ugrasdiklarini bilsinler, yani deneyimlerini aktar bir zahmet.
yok hocam benim uğraşım başka şeyler cin falan kesmiyor beni rüya aleminde geldiler bana fakat çağırmadım !
hiçbir dua vs. okumadım rüyamda geldiler ayaklarımıza bak dediler baktım ayakları ters :) gözleride böyle hafif büyük içimden diyorum bunlar cin :)biz kimiz diye sordu
bilmem kimsiniz dedim
biz ciniz dedi :)
vs. vs. işte bir kaç kere daha böyle oldu hafif bir daralma hissettimi veya gece mutfağa veya wc kalktığımda arkamda bişeyler geliyor hissediyorum ama hiç tınlamıyorum aslına bakarsan çünkü kendime neredeyse 8 aydır telkinde bulunuyorum ani korku yok diye bir anlamda çok büyük yararını gördüm
birde neden korkayımki insan neden korkar bilmediği şeyden korkar ben biliyorum beni rahatsız edecek olurlarsa elimde hz.muhammedin cinler için müslümanlara verdiği mektubat isimli dua var koyarım yastığımın altına cin yusuf yusuf eder :)
benim amacım onları buraya davet etmekten ziyade onların yanına gitmek ama bu yaklaşık 20 yıl gibi bir zamanımı alacak.
ayrıca tecrübe yaşayan arkadaşları dinlemek istiyorum :)
ha birde ortaokul zamanlarımda yine hiç cin min ne olduğunu bilmezken gelmişti o zaman çok pis musallat olmuştu gerçekten çok garip bir duygu kurtulamıyorsun Allahtan kendiliğinden sonra erdi o zamanlar olsa korkardım ama şimdi korkum çok fazla yok... :)
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------yok hz.muhammedin verdiği bir yöntem var sorun olursa burdan yazarım gerekeni %100 işe yarıyor dedikleri bir korunma şekli :)
şimdi yazarsan makbıle geçer hani aklımızın bi yerinde olur acil durumlar için
hocam korumaların şahı mektubat diye geçiyor ismi duayı alıp yastığının altına koyacaksın 3 gün sonra seslerini duyarsın :) öyle diyorlar yani Allahtan kullanmak için yeterli nedenim yok ama yinede merak edip çağıranlar başına musallat edenler olursa bunu denesin tabi gitmezlerse mesuliyet kabul etmem çünkü bu kendinizin değilde cifr ilmini bilen birinin yapması gereken bişey ona göre demedi demeyin. -
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------Bandit bunu yazdı:
benim merak ettiğim bu cinlerle işbirliği yapabilirmiyiz.mesela bi işimiz iiçin cinlerle yardımlaşmak fln..paraları kırışabiliriz sora xD yada öss ye girecek bi çocuğua önceden soruları gelip sölemesi falan :D olabilirmiki amk:d gece gece nerden çıkardınız
şimdi hocam cinler sana gelecekle ilgili çok kısıtlı bilgi verebilirler bu 1.si2.si kendi menfaatin için cini kullanamazsın yok öss miş falanmış filanmış bunlar sana yarardan çok zarar getirir... bir amaç değil araç olarak kullanacaksın.
Cinlere inanıosun ki sanırım tanrıyada inanıosun(san);1-cinler insanlara gelecek hakkında doğru bilgi veremez çünkü allahtan başka kimse gaybı bilemez,
2-cinleri kendi menfaatin için kullanabilrisin buda bir türlü büyü sayılır ki buda islam dininde en büyük günahlardan birine denk gelir
3-siz onlarla uğraşmassanız onlarda sizinle uğraşmaz... ;)
-
Neden 20 yil ve 20 yil boyunca ne yapman gerekiyor?