Hiç Cin Çağırdınız Mı ? :)?
-
1.si cinler videoya çekilemezler sadece cinler değil diğer ruhsal varlıkların hiçbirisi hayalet diye tabir edilenlerde dahil resmi veya video çekimi kesinlikle yapılamaz...
2.si mağdem böyle bir tecrübe yaşamak istiyorsunuz duası orda diyelim okudunuz gelmedigidin bir adam akıllı medyuma ayağınızı yerden kessin ondan sonra böyle bıdı bıdı yapabilecekmisiniz bakalım :)
görende kağıttan ev yapıyor sanacak videoymuş :)
-
Kirosana bunu yazdı:
-----------------------------Cinlerin geldiğini Kanıtlayan bir video da olur gostermen gerekmez.
Konusuyorlar mı ? Sesini duzgun bir video ile goster
Fincana yazı falan mı yazıyorlar cek videona goster.
Cin cağıran adamlara inanmıyorum diyorum sen hala medyumlardasın :(
-----------------------------
peki bişey sorucam tamam cine inanmıyorsun astral seyahat telekinezi veya telepati ,aura vb. şeylere inanıyormusun teknik olarak cine inanmıyorsan bunlarada inanmaman gerekiyor ? bu sorumu cevapla ispatı geliyor ardından.FinGoLFiN aynı soru senin içinde geçerli.
-
Din adamları cinlerinde insanlarında evrenleri farklı insanların cinlerin mekana akamadığı gibi cinlerinde aynı şekilde diyorlar ama
okumayın gene ne olur ne olmaz dua sonuçta gelir gitmez sonra başa bela alimallah :)
-
Kirosana bunu yazdı:
-----------------------------Ya bak senin amacın farklı yerlere kayıyor.
Ben inanmıyorum inananlara da inanmıyorum coluk cocuk masanın altından mıknatıs ile birbirini kandırıyor.
Neyse ben cıkıyorum sen inanmaya devam et yarın aç susuz kalırsan cinlerden ekmek de istersin...
hayırdır cuk diye bir ses duydum sanki ? sorumu geçiştirme hoca cevapla öyle git gerçi girmiyorsun bu durumda kaçıyorsun ama ne oldu tartışacak bilgin yokmu yoksa ?:)ayrıca ekonomik olayak iyim merak etme aç susuz kalmam kalsamda sorun değil cahil olmaktan iyidir.
-
şimdi anlamadığım bişey var;
bu dua ile cin cağırıyorsunuz bunu yanınızdakilerde fark ediyorumu? evet varsayıp şunu söylüyorum o şeriatcılar nurcular aşırı dinciler bu taktikle dünya nufusunun tamamını müslüman yapamazmı o kadar istedikleri şeyi tüm dünyaya yayamazlarmı korktukları için yapamıyorlar gibi bağnazca cümleler kurmassınız umarım
e cevap hayırsa bir psikiyatiriste gidip şizofrenik olup olmadıgınızı öğrenin
aydınlatın beni
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------Din adamları cinlerinde insanlarında evrenleri farklı insanların cinlerin mekana akamadığı gibi cinlerinde aynı şekilde diyorlar ama
okumayın gene ne olur ne olmaz dua sonuçta gelir gitmez sonra başa bela alimallah :)
cinler farklı bir boyutta onlar bizi görebiliyor her zaman ama biz onları göremiyoruz tabi evrenin bazı kanunları var bunları yerine getirdiğinizde herşey mümkündür bir mevlanadan tutunda peygamberleree kadar bunu yapan insanlar çoktur. -
infernaL bunu yazdı:
-----------------------------şimdi anlamadığım bişey var;
bu dua ile cin cağırıyorsunuz bunu yanınızdakilerde fark ediyorumu? evet varsayıp şunu söylüyorum o şeriatcılar nurcular aşırı dinciler bu taktikle dünya nufusunun tamamını müslüman yapamazmı o kadar istedikleri şeyi tüm dünyaya yayamazlarmı korktukları için yapamıyorlar gibi bağnazca cümleler kurmassınız umarım
e cevap hayırsa bir psikiyatiriste gidip şizofrenik olup olmadıgınızı öğrenin
aydınlatın beni
hocam dünyada nasıl kurallar varsa cinler alemindede kurallar vardır...bir cin sana musallat olursa dua okunur duanın okunma sebebi cini yaptığı hatadan dolayı kavmine şikayet etmektir böylece cinin kendi cezasını kavmi verir cinlerin bize musallat olması yasaktır...
ayrıca cin olayı keramet değilki hristiyanda çağırır yahudiside çağırır hatta ateisti bile çağırabilir.Ayrıca cinler herşeyi yapacak veya yapabilir diye bir kaide yok insan cinden üstün bir varlıktır bu dediğini yapsaydı insan yapardı cinlerinde yetkileri sınırlıdır o yüzden o kadar abartmayın :)
şizofren hastalarının hepsi demiyorum bazıları cinler tarafından rahatsız ediliyor reenkarnasyon olayı bile böyle tabir ediliyor ve çoğu doktorda tedavi olamazken hocada tedavi oluyor çoğuda hocada tedavi olamazken doktorda oluyor burda olayı birbirinden ayırman gerekir sorunun psikolojikmi yoksa ruhsalmı bu önemli.
-
Kirosana bunu yazdı:
-----------------------------Yahu bak laf sokmiyim dedim sen illaki yap diyorsun.
Bir bok biliyorsan kanıtla evet ben cahilim,eğer sen kimden duyduysan cinlerin geldiğini söyle ki millet inanmıyor.
Bir kanıt bulabilirmiyiz diye.Buldugun zaman da bana ozel mesaj at olur mu canım.
Yok cinler kamerada cıkmazmıs yok bilmem neymiş niye fotojenik değiller mi?
Ayrıca da ben satanistim Seytanların yanındayım cinler bana basit gelior oldumu ?
cinler basit geliyor lafı ile cinlerin varlığını kabul ediyorsun bu durumda tükürdüğünü yalamış bulunmaktasın :) Ayrıca satanist isen banane herkesin inancına saygım var benim kendi sorunun.cinleri videoya çekemezsin cahil herif çünkü 3.boyuttalar nasılki manyetik alanı normal kamera ile çekemezsen 3.boyutuda çekemezsin arkadaşım bu teknoloji henüz yok elimizde sadece cin etki ettiği zaman aurayı çekebilirsin buna kirlian fotografçılığı denir bilmiyorsan aha google.com var ara araştır ondan sonra gel laf sokmaya çalış.
daha ne konuştuğundan haberin yok neyin ne olduğunu bilmiyosun gelmişsin videoya çek diyorsun :) soruma cevap gelmedi halen bekliyorum sorumun cevabını korkmuyorsan alt edilmekten cevaplaki bende seni bilimsel ve istatistiksel sonuçlarla bir edisonun bir einstein'in ve onlarca ülkenin hatta nasanın bile araştırmalarını yazayım buraya kapak edeyim seni burda. :)
haaa bu arada satanistsen eğer sende bana şeytanları ispat et... haydi buyur.senin ispat edeceğin yöntemle ben cinleri ispat ederim sen şeytanı ispat edemezsen demeki 2.defa tükürdüğünü yalamış durumda olursun bende seni tartışacak duruma almam bile :) sağır duymaz uydurur misali...
-
olm tırstım valla sabah okuyam en iyisi :( :S
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------bilimsel ve istatistiksel sonuçlarla bir edisonun bir einstein'in ve onlarca ülkenin hatta nasanın bile araştırmalarını yazayım buraya
Hoca yazsana merak ettim ben...