Hoş Çalışmalar -Şeyhimizden-
-
wasd bunu yazdıLethaLImpacT bunu yazdı
Hepsi tamam ama bu ne yaa robot resim gibi :D
ekleme: bence bu resim avatarlara eklenmeli :D:D ciddiyim
Destekliyorum sonuna kadar avatara gelsin bu resim.
-
visualeffects bunu yazdı
kavram kargaşası, varlık ve yokluk muazzam eserler ...
bu da benim yaptığım ve müzayedede 23 milyon dolara satılan hayatın anlamsızlığı içinde aranan anlamı anlatan soyut çalışmam ;sanat güneşiniz hiç batmasın ...
kankamsın kardeşimsin bak. sana geçenlerde bi 10.000tl kadar vermiştim hatırlıyo musun?
-
amg bunu yazdı
Şeyh in yaptığı resmi kaldırıp başka resim koymuşlar sanırım şu an. Yoksa şeyh müzenin resmini editleyip kendi yaptığı resmi asılı gösterecek değil ya :D
oha fotoşop biri şeyhin resme kendi resmini koymuş bide bişeye benzese, anlamsız kalitesiz bi resim
-
-
zeybekustasi bunu yazdı
Sıkı durun...
-
schwarzseherisch bunu yazdıvisualeffects bunu yazdı
bu da benim yaptığım ve müzayedede 23 milyon dolara satılan hayatın anlamsızlığı içinde aranan anlamı anlatan soyut çalışmam ;sanat güneşiniz hiç batmasın ...
kankamsın kardeşimsin bak. sana geçenlerde bi 10.000tl kadar vermiştim hatırlıyo musun?
scwarz sorun mu var hocam ?
-
schwarzseherisch bunu yazdıvisualeffects bunu yazdı
banada 5 bin lira kadar dedicated borcun vardı, hatırlıyon mu ?
-
TeRRoR bunu yazdıschwarzseherisch bunu yazdıvisualeffects bunu yazdı
banada 5 bin lira kadar dedicated borcun vardı, hatırlıyon mu ?
noluyonuz hacılar :D
-
şeyhim sizin resmin imitayonu düşmüş piyasaya :(
-
Ahaha imitasyon benim resmimin ambiyansından çok uzak.
Belli ki kolaya kaçmış, bucket tool ile boyamış. oysa ki o resmi özel yapan bir sanatçının fırça darbeleri.
Bununla sadece esere hakettiği zamanı verip boyayacak kadar boş bir adam rakip olabilir.
Müze resmine de sonradan fotoşop yapanı ve wikipediyaya koyanı şiddetle kınıyorum.
HolyOne tarafından 14/Kas/12 23:12 tarihinde düzenlenmiştir