Hoş Çalışmalar -Şeyhimizden-
-
Buda benden :D
-
hayatımda ilk defa bir tahribat konusuna sesli güldüm. beni güldüren holy şahsının kıymeti bilinmeyen yüksek sanat eseri niteliğindeki çalışmaları değildi; tahribat müridlerinin böyle bir potansiyeli taşağa almasıydı.
-
Baracuda hocam:
Bu eserimde sadelikten fışkıran mutluluğu ele aldım.
Seninki iyi deneme fakat yine profosyonel fırça darbelerinden ve detaylardan yoksun. Adamların eline koluna ağzına giysilerine ayrıca büyüteç tooluyla özel bir önem verdim.
Benzer tüm fake çalışmalarda olduğu gibi gereken detayı ve zamanı vermemişsin. Bu yüzden eserim taklit edilemiyor ve benimki müzede dururken sizinkiler alıcı bulamıyor. Gökyüzünde sprey toolunu daha çok dolaştırmalısın, yerdeki fırça darbeleri ile göktekiler uymamış. Öyle iki dakkada olmaz saatlerini, günlerini hatta aylarını vermelisin.
Neyse fake denemeleri iyi olmuş, En basit eserimin bile göründüğünden daha komplike olduğunu anlamanız için size ders olur.
Sıkıyorsa dinazor çalışmamı kopyalayın. Bu çalışmada da geçmişe duyulan özlem'i konu almak istedim. Sanatsever bu resme baktığında heyy gidi gecmis gunler heyy desin istedim. Konusuyla başlı başına özgün bir eser, millet yağlıboya ev,manzara, meyva tabağı çizerken bir sanatçının çalışması hemen kendini belli ediyor.
HolyOne tarafından 15/Kas/12 13:05 tarihinde düzenlenmiştir -
GÜZEL ÇALIŞMALAR
-
bu da benim yorumum ^^,
-
Güneşin çizimini beğendim, onun dışında tebeşirle çizilmiş gibi bir yorum olmuş.Fakat elemanlar zenci ve yine yeterli detay barındırmıyor. kontrastı iyi kullanamışsın. flu bir sonuç çıkmış, karakterlerin etrafını boyamamış arkaplanın üstüne çizerek daha basit bir teknik uygulamaya çalışmışsın, işe yaramış.
Fakat resmin köşesinden çıkan fırçan zenci malafatına benziyor onun için sadelikteki masumiyet yerine sanki bir afrikalı bir pedonun çocuklara doğru ilerlemesini çağrıştırıyor bana.
-
HolyOne bunu yazdı
Güneşin çizimini beğendim, onun dışında tebeşirle çizilmiş gibi bir yorum olmuş.Fakat elemanlar zenci ve yine yeterli detay barındırmıyor. kontrastı iyi kullanamışsın. flu bir sonuç çıkmış, karakterlerin etrafını boyamamış arkaplanın üstüne çizerek daha basit bir teknik uygulamaya çalışmışsın, işe yaramış.
Fakat resmin köşesinden çıkan fırçan zenci malafatına benziyor onun için sadelikteki masumiyet yerine sanki bir afrikalı bir pedonun çocuklara doğru ilerlemesini çağrıştırıyor bana.
şeyh işsiz olunca :d miridlerde ona uymuş :d bildiğin yorumluyo ya hahah :D...
-
lütfen aynı temaları işlemeyelim o tema şeyhe ait.
LethaLImpacT tarafından 15/Kas/12 22:13 tarihinde düzenlenmiştir -
harddeath0070 bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
şeyh işsiz olunca :d miridlerde ona uymuş :d bildiğin yorumluyo ya hahah :D...
Hoca osurursa cemaat sıçarmış
-
Draenei bunu yazdı
GÜZEL ÇALIŞMALAR
Konunun en ciddi yorumu