Hoş Çalışmalar -Şeyhimizden-

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

Buda benden :D

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek
    hayatımda ilk defa bir tahribat konusuna sesli güldüm. beni güldüren holy şahsının kıymeti bilinmeyen yüksek sanat eseri niteliğindeki çalışmaları değildi; tahribat müridlerinin böyle bir potansiyeli taşağa almasıydı.

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake. benim ben olduğuma inanmayan murat çömez'e selam olsun :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Baracuda hocam:

Bu eserimde sadelikten fışkıran mutluluğu ele aldım.

Seninki iyi deneme fakat yine profosyonel fırça darbelerinden ve detaylardan yoksun. Adamların eline koluna ağzına giysilerine ayrıca büyüteç tooluyla özel bir önem verdim.

Benzer tüm fake çalışmalarda olduğu gibi gereken detayı ve zamanı vermemişsin. Bu yüzden eserim taklit edilemiyor ve benimki müzede dururken sizinkiler alıcı bulamıyor. Gökyüzünde sprey toolunu daha çok dolaştırmalısın, yerdeki fırça darbeleri ile göktekiler uymamış. Öyle iki dakkada olmaz saatlerini, günlerini hatta aylarını vermelisin.

Neyse fake denemeleri iyi olmuş, En basit eserimin bile göründüğünden daha komplike olduğunu anlamanız için size ders olur.

Sıkıyorsa dinazor çalışmamı kopyalayın. Bu çalışmada da geçmişe duyulan özlem'i konu almak istedim. Sanatsever bu resme baktığında heyy gidi gecmis gunler heyy desin istedim. Konusuyla başlı başına özgün bir eser, millet yağlıboya ev,manzara, meyva tabağı çizerken bir sanatçının çalışması hemen kendini belli ediyor.

HolyOne tarafından 15/Kas/12 13:05 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

GÜZEL ÇALIŞMALAR

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bu da benim yorumum ^^,

http://i46.tinypic.com/o5xn48.png

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Güneşin çizimini beğendim, onun dışında tebeşirle çizilmiş gibi bir yorum olmuş.Fakat elemanlar zenci ve yine yeterli detay barındırmıyor. kontrastı iyi kullanamışsın. flu bir sonuç çıkmış, karakterlerin etrafını boyamamış arkaplanın üstüne çizerek daha basit bir teknik uygulamaya çalışmışsın, işe yaramış.

Fakat resmin köşesinden çıkan fırçan zenci malafatına benziyor onun için sadelikteki masumiyet yerine sanki bir afrikalı bir pedonun çocuklara doğru ilerlemesini çağrıştırıyor bana.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Güneşin çizimini beğendim, onun dışında tebeşirle çizilmiş gibi bir yorum olmuş.Fakat elemanlar zenci ve yine yeterli detay barındırmıyor. kontrastı iyi kullanamışsın. flu bir sonuç çıkmış, karakterlerin etrafını boyamamış arkaplanın üstüne çizerek daha basit bir teknik uygulamaya çalışmışsın, işe yaramış.

Fakat resmin köşesinden çıkan fırçan zenci malafatına benziyor onun için sadelikteki masumiyet yerine sanki bir afrikalı bir pedonun çocuklara doğru ilerlemesini çağrıştırıyor bana.

şeyh işsiz olunca :d miridlerde ona uymuş :d bildiğin yorumluyo ya hahah :D...

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek

lütfen aynı temaları işlemeyelim o tema şeyhe ait.

LethaLImpacT tarafından 15/Kas/12 22:13 tarihinde düzenlenmiştir

Metalurjist.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    harddeath0070 bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

şeyh işsiz olunca :d miridlerde ona uymuş :d bildiğin yorumluyo ya hahah :D...

Hoca osurursa cemaat sıçarmış 

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    Draenei bunu yazdı

GÜZEL ÇALIŞMALAR

Konunun en ciddi  yorumu

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 20020 Toplam Mesaj: 139