Hoş Çalışmalar -Şeyhimizden-
-
Şeyhim Facebook adresın ne ki normalde? :)
-
abi harbi ağır işsizsin :D :D
önce paint terk şimdi de fotoşok mu ?
Yapma Volkan Yapma Volkan 3 oldu
-
paint terk :D
http://www.itusozluk.com/image/paint-terk_238358.jpg
-
Holünün küçük kuzeni daha iyi çizer :D
Edit: Belki o'dur
CnkGn tarafından 12/Kas/12 11:36 tarihinde düzenlenmiştir -
picassodur van goghtur abidik kubidik resimler yapınca kimse demiyor bu niye böyle perspektif niye şöyle diye :D
-
Barisyigit:
Hocam sanata hiç mi saygın yok, o gözleri dudakları büyütecle zoomlayıp saatlerce çizdim ve national museumda sergileniyor görüyorsun. Sanat iş değilmi? sadece kodlamakmıdır iş?, bukadar ressam sanatçı işsiz mi?
HolyOne tarafından 12/Kas/12 11:45 tarihinde düzenlenmiştir -

Herşeyi geçtide Gökyüzündeki yarık ne onu çözemedim.Mesaj burada saklı galiba ozon tabakası konulu galiba resim :D yada uzaylı bunlar
orada uzay boşluğu açmışlar ve dünyayı istile etmeye gelmişler. :D
-

Soldaki çocuk savaş topu ile futbol oynuyor. Bu çocuğun temizliğini, saflığını ama dünyanın ne kötü hale geldiğini anlatıyor. Sağdaki çocuk ise biyolojik savaş sonucu mutantlaşmış bir yavru kediden kaçıyor ayrıca ağaç üzerinde bir deri bir kemik kalmış kuş açlığı temsil ediyor. Burada da yine savaşın yıkımı üzerinde durulmuş. Sağ alttaki resim fırçasıda bu senaryoyu yapan, bu yıkımı yaşatan, savaşları ve dünyayı kontrol eden derin devleti temsil ediyor.
Tebrik ederim şehyim ancak bu kadar güzel resmedilebilirdi. Diğer insanların bu konu hakkında sayfalarca kitap basarak anlattığı olayları siz tek bir resim kağıdı ile anlatmışsınız yüce şeyhim.
-
HolyOne bunu yazdı
Barisyigit:
Hocam sanata hiç mi saygın yok, o gözleri dudakları büyütecle zoomlayıp saatlerce çizdim ve national museumda sergileniyor görüyorsun. Sanat iş değilmi? sadece kodlamakmıdır iş?, bukadar ressam sanatçı işsiz mi?
tabiki işsiz değilde açlıktan ölme potansiyeli yüksek ondan demiştir o
-
EWELANCHE bunu yazdı

Herşeyi geçtide Gökyüzündeki yarık ne onu çözemedim.Mesaj burada saklı galiba ozon tabakası konulu galiba resim :D yada uzaylı bunlar
orada uzay boşluğu açmışlar ve dünyayı istile etmeye gelmişler. :D
işte buradaki mucizeyi göremiyorsunuz. o yıllarda henüz ozon tabakasının delindiğinden insanlığın haberi yokken şeyh, eserinde bu gerçeğe yer vermiş ve insanlığı uyarmıştır. hiç mi ibret almazsınız? bu da mı tesadüf? şüphesiz ki bakmasını bilenler için bunda ibret vardır.