Hoş Çalışmalar -Şeyhimizden-
-
LethaLImpacT bunu yazdıBosluk bunu yazdıantivirus bunu yazdıLethaLImpacT bunu yazdı
abi o ağacın üstündeki nedir acaba çok resimde çok fena kavram kargaşasi var :D sağ alt köşede ki nedir mesela ?
o siyah yaratik kanguruya benziyor ama tam çözemedim :D
Ayrıca o güneş değil sanki bok sıçramış,bağışla şeyh :L
aaaa..
sonuçta ŞEYHimiz yapmış.
bi maneviyatı var şimdik.
olmaz.
seyh çizdiyse duvar kagıdı yaptım amk :W (yazdım aytek )
-
çarpılcanız lan. bismillah şeyh :D
-
Sonunda sanattan anlayan birisi çıktı teşekkür ederim desteğin icin hocam
Dinazor portrem de yağlıboya çalışmadır tuval üzerine, kopya kağıdı değil yani.
-
Abi sen cidden ermişsin ya :|
-
Media bunu yazdıLethaLImpacT bunu yazdıBosluk bunu yazdıantivirus bunu yazdıLethaLImpacT bunu yazdı
abi o ağacın üstündeki nedir acaba çok resimde çok fena kavram kargaşasi var :D sağ alt köşede ki nedir mesela ?
o siyah yaratik kanguruya benziyor ama tam çözemedim :D
Ayrıca o güneş değil sanki bok sıçramış,bağışla şeyh :L
aaaa..
sonuçta ŞEYHimiz yapmış.
bi maneviyatı var şimdik.
olmaz.
seyh çizdiyse duvar kagıdı yaptım amk :W (yazdım aytek )
heh şöyle :D
bende şunu yaptım masaüstüne :
-
HolyOne bunu yazdı
Sonunda sanattan anlayan birisi çıktı teşekkür ederim desteğin icin hocam
Dinazor portrem de yağlıboya çalışmadır tuval üzerine, kopya kağıdı değil yani.
şeyh,madem popüler oldun profiline tekrardan göz atayım dedim de
hacı sen hala bekar mısın la :D
-
Bekarım, sen niye sordun koca mı arion =)
Beyler o paintte çok beğendiğiniz çalışmanın arkasında bir felsefe var, sanat sanat içindir anlayışı ile yaptım onu. Sanat toplum içindir felsefesi ile yapsam fotosopta yapar gradyan şadov falan atardım
HolyOne tarafından 12/Kas/12 00:50 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Bekarım, sen niye sordun koca mı arion =)
Beyler o paintte çok beğendiğiniz çalışmanın arkasında bir felsefe var, sanat sanat içindir anlayışı ile yaptım onu. Sanat toplum içindir felsefesi ile yapsam fotosopta yapar gradyan şadov falan atardım
Şeyh grafik tasarım okuyorum ama bize paint ogretmiyorlar ama sanat sanat içindir lafın gerçekten yerdinde bir laf olmus :D Bu arada dinazor ve testiye bittim hakikatten güzel olmus biz daha o kadarına bile gelmedik :S
-
birisi demeden ben diyim ağacın gövdesine bakarsanız orada subliminal mesaj var üçgen bulamdım hayaret
-
ne kadar cahilsiniz, manevi anlamı görmüyor musunuz? ne mucizeler var resimlerde. bu resimlerden bakıp çalışma yapsanız kim bilir hangi bilimsel gerçeklere ulaşacaksınız. ama sizin gözleriniz ve kalbiniz mühürlü, ne kadar anlatsam boş.