Hoş Çalışmalar -Şeyhimizden-
-
şeyhin esinlendiği yerin fotoğrafını çekme fırsatı buldum

-
bu da benim TBtye özel çalışmam.
Tablonun Adı: Şehrin gürültüsünden uzak, t.şak yayıp igara içmek.

-
şeyh başlattı sanat akımını gerisi müridlerden geliyor.
Yeni sanat akımının ısmi Holüzm
-
Baracuda bunu yazdı
Buda benden :Dbunda sübliminal mesaj var ağaç çok değişik birşeye benziyor :D
-
Joe black hocam:
saygı duydum hem konsept hem çalışma olarak özgün bir eser olmuş. çalışmanız sadece tuvalde kalmamış sosyal mesaj da vermiş
-
Eserlerime yoğun ilgi var, siteye holüst tasarım yapayım paintte aynı şekilde :p
-
HolyOne bunu yazdı
Güneşin çizimini beğendim, onun dışında tebeşirle çizilmiş gibi bir yorum olmuş.Fakat elemanlar zenci ve yine yeterli detay barındırmıyor. kontrastı iyi kullanamışsın. flu bir sonuç çıkmış, karakterlerin etrafını boyamamış arkaplanın üstüne çizerek daha basit bir teknik uygulamaya çalışmışsın, işe yaramış.
Fakat resmin köşesinden çıkan fırçan zenci malafatına benziyor onun için sadelikteki masumiyet yerine sanki bir afrikalı bir pedonun çocuklara doğru ilerlemesini çağrıştırıyor bana.
yorumladıgın için eyvallah şeyh =)
yalnız zenci malı benzetmene cok güldüm aasdasfsdasdasd
yok mu başka özgün çalışma/imitasyon yapan :P
SyspioniC tarafından 16/Kas/12 22:57 tarihinde düzenlenmiştir -
erngnctrk bunu yazdıBaracuda bunu yazdı
Buda benden :Dbunda sübliminal mesaj var ağaç çok değişik birşeye benziyor :D
sagdaki adam agacın meyvesinden yiyip sevincle mutlu bir şekilde uzaklaşıyo soldaki yemeye geliyo :D
-
bunlar da benim yıllar öncesinden geleceği görerek bu akımın belki de şeyhten sonraki ilk örneklerini oluşturduğum çizimlerim. dikkatinizi çekmek istiyorum şeyhin kedi-köpeğiyle benim oluşturduğum varlığın benzerliğine. işte böyle bir şey arkadaşlar sanat akımı. oturup ben holüzm akımında resim yapıcam derseniz yapamazsınız. o anlayışı, o bakış açısını kazanmanız gerekir önce. daha sonra çiziminizin yerine geçmeli, onun gibi düşünüp hissetmelisiniz onun gibi. ve devrik kurmalısınız cümlelerinizi. sonuç olarak bu bakış açısıyla yaşamalı, dünyayı bu gözlerle görmelisiniz. Ve önce lafa bakarım laf mı diye, sonra söyleyene bakarım adam mı diye!!!!!!!


-
Holüzm başlı başına bir görsel sanat akımı zaten.
Bir Land Art ya da bir Op Art neyse Holüzm de odur.
