Htc Hd 2 Yorumlarınız
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
hayir hocam anlatamadim galiba, android'le calisan telefonlardan bahsediliyordu orada butun hdc'leri gorduk
-----------------------------hee tamam hocam sağol :D
-
nokia x6 aldim suriyeden 10 numero.
htc hakkında tek söliyebilcegim şey işletim sistemine alısmak gerektigi ve en büyük artisi müthis kaliteli dokunmatik hassasiyetidir.
-
HeroiquE bunu yazdı:
nokia x6 aldim suriyeden 10 numero.
htc hakkında tek söliyebilcegim şey işletim sistemine alısmak gerektigi ve en büyük artisi müthis kaliteli dokunmatik hassasiyetidir.
-----------------------------abi sisteme alışılır ya zor değil :D
-
android i bekleyin bende yaz ortası yaz sonu güzel bişi almayı planlıyorum şöyle 3 4 yıl gidecek bişi
htc hd2 nin zamanı geçti win7 mob gelio
-
android bekleemek çok uzun be abi :S hem fiyat farkı elbet olacaktır
-
gokcan bunu yazdı:
android bekleemek çok uzun be abi :S hem fiyat farkı elbet olacaktır
-----------------------------yanlış zaman da telefonu alıp sora uzun süre kafanı taşlara vurmak daha kötü olucaktır emin ol şimdiye kadar
3 4 telefon alırdım ama şu android bi otursun sağlam bişi alayım istiyorum yoksa hep üzülücem
-
hocam işletim sistemini komple değiştirmek için yada daha fazla açık kaynaklı ve free program kullanmak telefondaki prof uygulama sayısını artıırmak dışında artısı varmıdır
-
tytn2 + flash lite + opera + java oyunlar + media player + codecler + remote desktop + wifi tools + network tools + frameworks + office +++ :)
-
htc hd2 için size güzel bir ürün inceleme sunim... telefonun fiziksel özellikleri mükemmel piyasadaki şuanda en iyi telefon ram işlemci vs. ekranı çizilmiyor bizim ark yere düşürdü ekran taşa geldi hiçbir problem yok... şarj biraz sorun olabiliyor normal kullanımda ortalama 2-3 gün gidiyor ama wifiyi acarsanız bu süre bayağı bir kısalıyor...
dokunmatiğine alışmanız için bayağı bir zaman gerekmekte ilk zamanlar yanlış tuşlara basmamanız mümkün değil illaki basacaksınız :D tam boy klavye kullanmak inanılmaz zor harfler cok küçük ve dip dibe bunun yerine qwert klavye kullanın tuşları bayağı büyütüyor ve yanlış yazma zahmetinden kurtarıyor...
ilk giriş ekranında sık kullandığınız 9 programın kısayolu saat hava durumu ve menu mevcut... 9 kısayolun sadece üçü gözüküyor yukarı kaydırdığınızda 9 kısayolda elinizin altında... hava durumunu wifi ile manuel güncellemeniz mümkün! zaten bir güncellemede şuanki hava durumu artı sonraki 4 günün hava tahminleri geliyor... animasyonu ise hayran bırakacak cinsten...
telefon defteri bölümüne kişileri ekledikten sonra isterseniz kendiniz profil fotosu koyabiliyorsunuz isterseniz wifi acıkken bir kez facebook profili ile etkileştirdiğinizde oradaki profil fotosu geliyor...
mesajlar bölümünde mesajlar tek tek de gösterilebiliyor yine animasyon cercevesinde ancak tüm mesajlara tıkladığınızda kişiden gelen mesaja tıkladığınızda msn tarzı bir konuşma mevcut...
mail bölümünde güncelleme yaptığınızda sadece 50 mail alabilmekte gerisini mail bölümünde göstermiyor onun yerine tarayıcıdan mail hesabınıza girmeniz gerekiyor
fotoğraf kalitesi gerçekten çok iyi neredeyse bir fotoğraf makinesini aratmıyor... kamera da aynı şekilde... kamera cekiminde hafıza kartınızın boyutuna kadar sınırsız cekim yapabiliyorsunuz mpeg4 formatında kayıt yapıyor...
dahili gps mevcut yerinizi tam olarak bildirmekte...
tarayıcılar güzel ancak flasha bir cözüm henüz bulunamadı bu yüzden skyfire tarayıcısını indirmeniz gerekiyor... bu tarayıcı ile istediğinizi çalıştırabiliyorsunuz...
telefonda dahili bir fm radyo mevcut ancak kulaklığı takmanız gerekmekte...
microsoft my phone sayesinde tüm yedeğinizi internete atabiliyorsunuz telefon defterinize kadar sadece size ait bir bölüm herhangi bir durumda yedeği oradan geri alabilmektesiniz...
office normal telefonların birçoğunda mevcut ancak şimdiye kadar gördüklerim sadece okuma yapabiliyor... htc hd2 ile gelen office de ise aynı zamanda yazı da yazabiliyor office belgeleri üstünde değişiklik yapabiliyorsunuz...
telefon üstünde gelen bir program sayesinde bir bilgisayarı yönetebiliyorsunuz ve dijital pusulaya sahip...
gelelim bağlantılara gps gprs wap 3g wifi gibi birçok bağlantıya sahip ayrıca wifinin bir özelliği olarak telefonunuzu kablosuz modem olarak da kullanabilme şansınız mevcut...
copilot adlı bir uygulama geliyor 15 günlük deneme süresi ile birlikte uygulama gerçekten güzel bulunduğunuz noktayı size söylüyor siz sadece gideceğiniz noktayı işaretliyorsunuz en kestirme yolu kendi buluyor ve sesli olarak da aktarabiliyor...
aklıma gelenler şimdilik bu kadar sormak istediğiniz herhangi bişi varsa cevaplayabilirim... sizlerden de bir ricam var özellikle de reneden! kullandığınız programları ve download linki verirseniz çok makbule geçer...
-
win7 cıkacan millet satma derdinde, win7 cıkınca bu sefer win7li tel isteyeceksiniz. ha illa bunu alacam diyorsanız win7 cıkınca fiyatları baya düşecek.