Htc Hd 2 Yorumlarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

gokcan bunu yazdı:
    -----------------------------

çok teşekkür ederim şunu merak ediyorum ne gibi bi uygulama istedin telefonda oyle bi uygulama yok..yada o uygulamanın başka telefonlara uyanı varmı

almadan önce neler yapmayı umuyordun yapamadın

o kırılan yerde nazarı çıkmış olur inşallah

uygulamanın güzelliğine bakın ya http://www.youtube.com/watch?v=goMQKsKU2ow

Ya adını bilmiyorum ama arkadaşın Iphone'da oynadım. Genel olarak Iphone'un uygulamaları gerçekten güzel oluyor ama önceki mesajımda da dediğim gibi HD 2 daha yeni cihaz, yani uygulamalar yavaş yavaş geliştiriliyor. Korktuğum nokta ise şu; yazın HD 3 geliyor 1,5 Ghz işlemcili ve Windows Mob. 7 de yaz sonuna doğru geliyor. Windows Mobile 7 çıktığında ve HD 3 ün de bunu desteklediği durumda HD 2 nin pabucu dama atılır mı bilemem :/ HD 2 yi alanların %90 ı Windows Mobile 7 yüklenecek diye aldı fakat yüklenemeyeceği haberi gelince herkes hayal kırıklığına uğradı.

Microsoft'un bu konu hakkında şöyle saçma bir açıklaması var;

"HTC HD2 kullanıcıları için kötü haber Microsoft tarafından geldi. Birçok kişinin sırf Windows Mobile 7 güncellemesi yüzünden satın aldığı HTC HD2'nin Windows Mobile 7 yükseltmesinin olamayacağı açıklandı. Bu sebep işlemcisi yada belleği yüzünden değil. Zaten HTC HD2 tüm bu özellikleriyle fazlasıyla WinMo 7 yükseltmesini hak eden bir cihaz. Ancak yapılan açıklama hem düşündürücü hemde güldürücü. Belki saçma gelebilir ancak tuş takımı yüzünden yükseltme olmayacakmış. HTC HD2'de 5 tuş yer alıyor. Yeni Windows Mobile 7'de ise donanım olarak 3 tuş tanıyor yükseltme yapılması durumunda diğer 2 tuşu tanımıyacak böyle olunca da yükseltme yapılamıyor. Bir başka Microsoft sözcüsü ise HTC HD2'nin bazı donanımları barındırmadığı için Windows 7 Güncellemesi olamayacağını söyledi ama bu donanımların ne olduğu konusunda bilgi vermedi. Şimdilik HTC tarafından da bir yanıt gelmedi Martta betası yayınlanacak olan Windows 7'nin destekleyip desteklemeyeceğini göreceğiz."

Ama bu yazıyı okuyunca da HTC firmasının en önemli silahı HD 2 yi bırakması anlamına geliyor, HTC buna izin verir mi bilinmez :/

Ayrıca Iphone'daki oyunların HD 2 dekine göre daha iyi oyunları olduğunu söylüyorum ama görüntü kalitesi olarak değil. HD 2 de görüntü olarak hiçbir sorun yok, dev ekranda gayet kaliteli bir şekilde oynanabilir. Hatta Iphone ile kıyas bile yapmam, Iphone çok aşağıda kalır. Benim yakındığım konu, fazla uygulama olmamasıdır...

Bir de telefonun ekranında sensörler(noktacıklar) olduğunu söylemişsin, evet doğru. Ekran piksel piksel noktalarla dolu. O noktacıklar sensördür, daha iyi çalışması içindir ve gerçekten de dokunmatiği çok iyi çalışıyor. İnanılmaz hassas :) Işığa doğru tutunca noktalar görünüyor fakat telefonu kullanırken ruhun bile duymaz o noktaları. Sadece çok güneşli havalarda, güneşin altında kullanırsan noktaları görebilirsin. Aşağıda koyduğum fotolarda noktalar çok belirgin gibi duruyor ama asla o kadar belirgin değil.

Not: Burda çok iyi bir inceleme var, bir bak derim: http://www.smartphonegurus.com/forums/index.php?showtopic=8494

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

http://www.tahribat.com/Murit-HolyOne/ bu arkadaş kullanıyo :|

Daha alamadım zaten bi yerlerim şişecek...

Kullandım ama cebime koyamadım daha...

Yok böle bi alet...

seneye bunu alıcam (ağır iş makinesi)

sahibinden.com/htc_pro2_sifir_gibi_!!!_!!!-16WQQaXQQ22173381WQQpXQQdisplayitem?

tytn2 ile kıyas yapmışlar

youtube.com/watch?v=1agN5ORLl1Y

son videoya dibim düştü a.q.

www.youtube.com/watch?v=yIzZLKu2tok

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 8779 Toplam Mesaj: 63