Htc Hd 2 Yorumlarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hd2 yı bırak bunu al =)

Huzurlarınızda%20Samsung%20Galaxy%20S

Huzurlarınızda Samsung Galaxy S 24 Mart 2010 17:43  

Samsung Android işletim sistemine sahip yepyeni bir akıllı telefonu duyurdu. 1 GHz işlemcili bu cihaz hayran bırakacak özellikler ile donatılmış.

Bada, Windows Mobile ve Android'i öncelikli mobil işletim sistemi olarak belirleyen Güney Koreli üretici Samsung, Galaxy serisi ile ülkemizde de çok sevilen Androidli akıllı telefonlarına bir yenisi ekledi. Üst düzey bir akıllı telefondan beklenebilecek tüm özellikleri barındıran Galaxy S kod adlı cihaz, mobil cihazlardaki ekran teknolojisinin gözde yeniliği Super AMOLED ekrana sahip. Kapasitif dokunmatik paneller ile donatılan bu ekran 4 inç genişliğinde ve 800 x 480 piksel çözünürlüğe sahip.

Android 2.1 yüklü olarak gelecek olan yeni Samsung 1 GHz işlemciye sahip. Multimedya özellikleri ile eğlenceden de taviz vermeyen cihaz 5 megapiksel çözünürlüğünde görüntü yakalayabilen kamerasının yanı sıra 720p HD video kaydı yapabilme yeteneğine de sahip. HSPA ile 7.2 Mbps'e kadar indirme yapabilen Samsung Galaxy S'in yaz ayları içersinde vitrinlerdeki yerini almış olacağı tahmin ediliyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

ne alırsanız alın haziranda yeni iphone cıkınca yine o konusulacak ^^

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

eee başka yorum yok mu kullanan yokmudur hiç

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

yukarı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

kimse yokmu gören duyan bilen

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xCs
    xCs's avatar
    Erkek

Yaklaşık 2 haftadır araştryorum..daha oncede bunla ilgili bi konu açmıştım. başka bir ht c kullanıyordum ve sattım bunu alabılmek içn.fakat biraz araştrdıktan sonra ht3 ü bekleme kararı aldım..1 ay once arkdaşım aldı ve hayran kaldım.aslında win 6.5 mu 7 mi die tartışmak yerıne gelen 7 nin ozellıklerını ne kadar kullanıcagınızı sorgulamak önemli.bu htc işimi fazlasıyla goruyo..birde yabancı sitelerini biraz kurcalanızı tavsiye ederim.performans olarak iphone ile ayrıntılı kıyaslamalar war ve cogunda iphone agır basmıs.

GranT Me SerEnity!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

soruyu şöyle değiştirelim HTC nin gelecek sürümlerini beklemezsem neler kaybetcem?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

dokunmatik ekran denilince akla ilk htc gelir çünkü adamlar bu işte artık uzmanlar. windows phone un en çok tercih ettiği firma ayrıca android de bu firmayı tercih edenler arasında. ek olarak google kendi telefonu olan nexus one ı da htc ye yaptırmıştı. şimdi 4g li telefonu çıkarmışlar yine hd2 ile aynı işlemciye sahip görünüşü de benziyo biraz. fakat 3g li ve en üstün özellikli telefon istiyosan htc hd2 den iyisi yok. kısacası dokunmatik ekranda daha iyi bi telefonu anca yine htc yapar. hiç düşünmeden alabilirsin. fakat tek sorunu servis olanakları türkiye de biraz kısıtlı fakat turkcell htc hd2 ve touch 2 modelini türkiye ye getirdi saolsun ve servis sıkıntısı da ortadan kalktı çünkü en ufak bi arızasında turkcell ilgileniyo.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Quetzalcoatl bunu yazdı:
    -----------------------------

dokunmatik ekran denilince akla ilk htc gelir çünkü adamlar bu işte artık uzmanlar. windows phone un en çok tercih ettiği firma ayrıca android de bu firmayı tercih edenler arasında. ek olarak google kendi telefonu olan nexus one ı da htc ye yaptırmıştı. şimdi 4g li telefonu çıkarmışlar yine hd2 ile aynı işlemciye sahip görünüşü de benziyo biraz. fakat 3g li ve en üstün özellikli telefon istiyosan htc hd2 den iyisi yok. kısacası dokunmatik ekranda daha iyi bi telefonu anca yine htc yapar. hiç düşünmeden alabilirsin. fakat tek sorunu servis olanakları türkiye de biraz kısıtlı fakat turkcell htc hd2 ve touch 2 modelini türkiye ye getirdi saolsun ve servis sıkıntısı da ortadan kalktı çünkü en ufak bi arızasında turkcell ilgileniyo.

-----------------------------

peki hocam android olmamasının sence eksileri nedir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

android te iyi bi işletim sistemidir fakat daha gelişmekte olan bi işletim sistemi ve şuan için windows phone ile tercih edilecekse windows phone u tercih ederim ben şahsen çünkü windows phone android e göre biraz daha oturmuş bi işletim sistemi. fakat android e kötü demiyorum her ikisinin de birbirlerine üstünlük sağladığı noktalar var ama ben windows phone al derim. ve windows phone 7 ile windows phone 6.5 arasında kalma sakın aralarında pek fark yok ki 6.5 olağanüstü bi işletim sistemi zaten. ek olarak android e uyumlu yazılım bulmakta zorluk çekersin fakat windows phone microsoft un olduğu için her türlü desteği var arkasında.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
Toplam Hit: 8781 Toplam Mesaj: 63