Htc Hd 2 Yorumlarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

cevaplar için teşekkürler öncelikle bir şu video ya bakarmısınız HTC gayet üstün :S

http://wmpoweruser.com/?p=8894

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Valira bunu yazdı:
    -----------------------------

gokcan bunu yazdı:

Valira bunu yazdı:

herşeyi süper ama internette gezinirken mesaj yazarken zorluyo klavyesi,tırnağa duyarlı değil

:D senin en büyük sıkıntın bu dimi..bi çözümü yokmu bir parmagının tırnağını kessen :S

gerçekten çok büyük sorun parmakla olucak iş de değil.bi linke tıklıycan diye kasıyosun hızın kesiliyo sinirin bozuluyo falan :) kalemi falan olsa süperdi

kalemide genelde çok kaybediliyor :S ..inşallah bulursun bir çözüm

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

Cok buyuk o ya:S mini notebook gibi bisey 

the one and only yaramaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

RhiFaT bunu yazdı:

iphone dururken gidip bu telefonlara para vermek sadece para israfı.

hd2 belki donanım olarak iyi telefon ama iphone yazılım desteği ve appstore ile kullanım rahatlığı ile diğer firmalardan fersah fersah önde.

htc almayın

+1 +rep emeğe saygı

ne kadar tiki oyuncagı, stile para veriliyor gibi itici etmenleri olsada işi bilen adam için(ki buradaki herkes bunu yapacak kapasiteye sahip) jailbreak yaptıgında iphone'un üstüne cihaz yoktur. Donanımları sadece göz boyamadır 1ghz işlemcisi vardır ama yazılım yetersizliğinden anca tavla oynarsınız. 412mhz lik iphone 3g de 200mb lık nfs shift falan oynar psp ile kapısırsınız. Program kısmıda cabası,yazılımcıların hiç biri wm yeürettigi yazılımdan para kazanamıyor. Itunes sayesinde (appstore) telefonun muazzam bir yazılım desteği var.

Kısacası dokunmatik telefon=iphone'dur.

iphone un üstüne cihaz yoktu mu? hd2 yi biraz daha incele derim hocam. hd2 nin donanım üstünlüğünü kabul etmişsin fakat yazılım olarak iphone daha iyi demişsin. biraz daha araştırman gerek bence. öncelikle hd2 windows mobile 6.5 kullanır ki bu sınırsız yazılıma kapıyı ardına kadar açıyo zaten. ayrıca apple store evet çok iyi fakat hd2 de windows market ten faydalanıyo ek olarak mobile yazılımı üreten her firma eksiksiz her firma windows mobile için de üretir. yani şöyle düşün mac os a mı daha çok yazılım desteği var yoksa windows a mı? en basitinden bi örnek sana git kaspersky mobile ı çok rahat bi şekilde windows mobile a kurabilirsin ve süper de verim alırsın al sana yazılım desteği. bu ve bu tarz büyük firmaların mobile versiyon programlarının hepsi windows mobile uyumludur fakat çok çok azı iphone a uyumludur. iphone piyasaya ilk çıktığında en büyük artısı dokunmatik olayını aşmış olmasıydı. diğer dokunmatik ekranlı cihazlara göre kat kat fazla hassas ve rahattı fakat htc hd2 modelinde ki hassaslık olayı iphone u ezip geçicek konumda. zaten ekranı hd kalitesinde bi cihaz. bence git bi kendin kullan ve öyle karar ver derim. donanım olarak zaten 3 e 5 e katlıyo iphone u o konuya girmicem bile. yani yazılım desteğinde, donanımda, kullanım kolaylığında ve kalitede htc hd2 iphone u ezer geçer. sadece hd2 değil htc nin 6.5 işletim sistemi kullanan çoğu modeli iphone u ezip geçer tartışmaya bile gerek yoktur.

kısacası dokunmatik telefon artık iphone değil htc hd2 dir.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Quetzalcoatl'a hocam bir haftadır araştırıyorum nerden baksan 5 aylıkta geçmiş takibim var internetteki yerli yabancı sitelerin yüzde 98 i sana katılıyor ben bu telefonu alıyorum hocam saygılar teşekkürler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

arkadaşımda lg nin wm 6.5 kullanılan modeli var program yüklemek silmek tam bir eziyet iphoneın mobil işletim sistemi çok çok önde hele jailbreakliyse bilgisayarda yaptığınız bi çok şeyi iphoneda yapabilirsiniz.mesela multitouch desteği safari falan çok çok kaliteli ayrıca herşey gibi telefonun ederi ve piyasası da çok önemli bence iphone fiyatı çok fazla düşmeyen bir cihaz htc alırsın 4 ay sonra fiyatı yarısının da yarısına düşer ama 2g iphonelar yani ilk jenerasyon iphonelar bile şu an en düşüğü 500 den gidiyor

wm için program dedin ama elle tutulur kaç tane oyun var ki ? pocket pc ticari yazılımlarda wm üstün ama eğlence multimedia gibi alanlarda iphone a yaklaşacak telefon heralde 3-4 sene sonra çıkar çünkü şimdiden sanırım 130.000 uygulama var 130.000 ne demek yahu ve devamlı çok süper oyunlar uygulamalar geliyor herşey iphone için yapılıyor 1 ghz işlemci olmuş dokunmatik çok çok iyi olmuş kamera iyiymiş bunlar önemli değil düşün bi pc aldın 8 çekirdekli 16 gb ram 5 tb hdd si var ama içinde hiç bişey yok sadece işletim sistemi var ve webe girip mail okuyosun program kısıtlı napiyim o zaman ben o bilgisayarı.

bunu da böyle düşünebilirsin

işte öyle
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

RhiFaT bunu yazdı:

arkadaşımda lg nin wm 6.5 kullanılan modeli var program yüklemek silmek tam bir eziyet iphoneın mobil işletim sistemi çok çok önde hele jailbreakliyse bilgisayarda yaptığınız bi çok şeyi iphoneda yapabilirsiniz.mesela multitouch desteği safari falan çok çok kaliteli ayrıca herşey gibi telefonun ederi ve piyasası da çok önemli bence iphone fiyatı çok fazla düşmeyen bir cihaz htc alırsın 4 ay sonra fiyatı yarısının da yarısına düşer ama 2g iphonelar yani ilk jenerasyon iphonelar bile şu an en düşüğü 500 den gidiyor

wm için program dedin ama elle tutulur kaç tane oyun var ki ? pocket pc ticari yazılımlarda wm üstün ama eğlence multimedia gibi alanlarda iphone a yaklaşacak telefon heralde 3-4 sene sonra çıkar çünkü şimdiden sanırım 130.000 uygulama var 130.000 ne demek yahu ve devamlı çok süper oyunlar uygulamalar geliyor herşey iphone için yapılıyor 1 ghz işlemci olmuş dokunmatik çok çok iyi olmuş kamera iyiymiş bunlar önemli değil düşün bi pc aldın 8 çekirdekli 16 gb ram 5 tb hdd si var ama içinde hiç bişey yok sadece işletim sistemi var ve webe girip mail okuyosun program kısıtlı napiyim o zaman ben o bilgisayarı.

bunu da böyle düşünebilirsin

denediğin lg telefonun işletim sistemi ve bilgilerini verebilirmisin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

kullaniyorum mutluyum .......gerisi hikaye......her yondende iphone cakar

yan cizdim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

patron_38 bunu yazdı:

nasıl bir dsuygu :D

programları mevcut mu piyasada istediklerini karşılıyabiliyormusun?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

gokcan bunu yazdı:

patron_38 bunu yazdı:

nasıl bir dsuygu :D

programları mevcut mu piyasada istediklerini karşılıyabiliyormusun?

super bi duygu hacim :)

kamerasiyla hiziyla ozellikleriyle herseyiyle super ve tatmin ediyor her konuda oyunsa oyun programsa proram iphonda ne varsa ayni seyler bundada var zaten

java ve flash da cabasi iphonu olanlar kullana biliyomu acaba :):)

yan cizdim
Toplam Hit: 8342 Toplam Mesaj: 63