Htc Hd 2 Yorumlarınız
-
peki güzel bir kullanımla sence bu telefon ne kadar süre idare eder beni? :D çok deli soru..
asla vazgeçmediğim telefonum ngage classic bence harika bi telefon en son yeniledim kaldırdım kenara..
htc nin sistem hızlı dokunmatiği herkes çok seviyor interneti gayet sağlam türkiye 4 yıl içinde 4 g ye geçebileceğini düşünmüyorum.ben bunu aldım mı bana kafadan en az 3 sene gitsin istiyorum??
bide telefon sigortalama hakkında bilgin varmı
-
hocam ben de 1 hafta önce htc touch 2 aldım :) ve uzun süre arızasız kullanılır bu telefon. yazılım sorunu zaten olmaz çünkü windows güncellemerini devamlı sağlıyo ayrıca verilerini de yedekliyo düzenli olarak. düşürmediğin sürece sorunu yok yani :)
-
htc hd 2 nin dayanıklılık konusundada bokunu çıkarmışlar..
hocam felaket rahatlattın içimi çok sağol
-
herşeyi süper ama internette gezinirken mesaj yazarken zorluyo klavyesi,tırnağa duyarlı değil
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------
herşeyi süper ama internette gezinirken mesaj yazarken zorluyo klavyesi,tırnağa duyarlı değil
-----------------------------:D senin en büyük sıkıntın bu dimi..bi çözümü yokmu bir parmagının tırnağını kessen :S
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------kozmetiğin teknoloji ile savaşı :|
-
iphone dururken gidip bu telefonlara para vermek sadece para israfı.
hd2 belki donanım olarak iyi telefon ama iphone yazılım desteği ve appstore ile kullanım rahatlığı ile diğer firmalardan fersah fersah önde.
htc almayın
-
RhiFaT bunu yazdı:
iphone dururken gidip bu telefonlara para vermek sadece para israfı.
hd2 belki donanım olarak iyi telefon ama iphone yazılım desteği ve appstore ile kullanım rahatlığı ile diğer firmalardan fersah fersah önde.
htc almayın
-----------------------------+1 +rep emeğe saygı
ne kadar tiki oyuncagı, stile para veriliyor gibi itici etmenleri olsada işi bilen adam için(ki buradaki herkes bunu yapacak kapasiteye sahip) jailbreak yaptıgında iphone'un üstüne cihaz yoktur. Donanımları sadece göz boyamadır 1ghz işlemcisi vardır ama yazılım yetersizliğinden anca tavla oynarsınız. 412mhz lik iphone 3g de 200mb lık nfs shift falan oynar psp ile kapısırsınız. Program kısmıda cabası,yazılımcıların hiç biri wm yeürettigi yazılımdan para kazanamıyor. Itunes sayesinde (appstore) telefonun muazzam bir yazılım desteği var.
Kısacası dokunmatik telefon=iphone'dur.
-
gokcan bunu yazdı:
Valira bunu yazdı:
-----------------------------:D senin en büyük sıkıntın bu dimi..bi çözümü yokmu bir parmagının tırnağını kessen :S
-----------------------------gerçekten çok büyük sorun parmakla olucak iş de değil.bi linke tıklıycan diye kasıyosun hızın kesiliyo sinirin bozuluyo falan :) kalemi falan olsa süperdi
-
Valira bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
Valira bunu yazdı:
-----------------------------gerçekten çok büyük sorun parmakla olucak iş de değil.bi linke tıklıycan diye kasıyosun hızın kesiliyo sinirin bozuluyo falan :) kalemi falan olsa süperdi
-----------------------------iphone'a parmakla dokunmak ayrı bir zevk, denk gelirse tavsiye ederim denemenizi.
adamlar nasıl bir dokunmatik sistem yapmışlarsa mükemmel, diğerlerinin dokunmatiklerine 1000 basar.