Hukuki Yardım. Trafik Cezası İptali - Alkol Muayenesi
-
up2
-
Sulh cezaya itirazını yap itirazında iddianı belirt.ancak ümidim yok benim şahsen.
En azından bir özel hastaneye gidip yaptırman gerekirdi.
-
Abi çok geçmişler olsun öncelikle ve Allah yardımcın olsun diyeyim, tüm devlet işleri gibi bu da hebellenşenkelel. Her neyse,
bimer veya çimer üzerinden durumu anlatmayı denemek ister misin?
Böyle böyle oldu, alkollü değildim, polis ters yaptı, ( alkol çıkaran meyveler nane şekeri vs herneyse ) yemiştim, şu numaradan şu saatlerde 155i aradım, kan testi için yanlış yönlendirmeler yapılarak itiraz/düzeltme Hakkı'mın önüne geçildi, ehliyetim haksız yere alındı ve ceza yazıldı. Alkollü araç sürülmesine kesinlikle karşı bir TC vatandaşı olarak mağdurum, mağduriyetimin giderilmesi adına gerekli işlemlerin yapılmasını rica/talep ederim.
gibisinden bi mesaj yazsan inceleseler en azından yol gösteren bir cevap alabilirsin diye düşünüyorum
-
Hüseyin anlattıklarına bakılırsa oldukça sinir bozucu bir durum kardeşim ama şunu kabul etmen gerekiyor sanırım:
"Elin açmazları oynuyor"
Daha fazla zamandan-parandan ve sağlığından kaybetmemek için bırak gitsin. İşi uzatmanın sana hiçbir faydası olacak gibi gözükmüyor.
( Not: Hukuk düşündüğün gibi işlemez, " Ben bir bira içmiştim bu promil doğru değil" ile karşında resmi bir kurum ve aleyhinde bir sürü yazılı belge varken bir yere varamazsın, tahminen hakim seni 1-2 dakika bile konuşturmadan kararını yazdırır. Lehine bir kanun bir yönetmelik maddesi bulamıyorsan hiç bulaşma bile )
Bir daha aynı hataya düşmemeye bak, sonraki işlerin rasgele...
-
amele_2 bunu yazdı
up2
hacı dava acacaksın baska bır cozumu yok amk sen nasıl uflersın o cıhaza ya amk polise deseydın yalvarsaydın ya amk . senı ıstende atarlar amk devamlı arac kullanıyorsun . umarım yarraklara gelemzsın .
bılıyorsun konustuk uzuldum. gecmıs olsun
-
AnaMuhalefet bunu yazdı
Hüseyin anlattıklarına bakılırsa oldukça sinir bozucu bir durum kardeşim ama şunu kabul etmen gerekiyor sanırım:
"Elin açmazları oynuyor"
Daha fazla zamandan-parandan ve sağlığından kaybetmemek için bırak gitsin. İşi uzatmanın sana hiçbir faydası olacak gibi gözükmüyor.
( Not: Hukuk düşündüğün gibi işlemez, " Ben bir bira içmiştim bu promil doğru değil" ile karşında resmi bir kurum ve aleyhinde bir sürü yazılı belge varken bir yere varamazsın, tahminen hakim seni 1-2 dakika bile konuşturmadan kararını yazdırır. Lehine bir kanun bir yönetmelik maddesi bulamıyorsan hiç bulaşma bile )
Bir daha aynı hataya düşmemeye bak, sonraki işlerin rasgele...
Hakim yüzü görecek mi ki ? :9
-
6 ay çabuk geçiyor takma kafana ben 2 yıllığına verdim :) son 8 ay kaldı. Üfleyince iş bitiyor kozlar polisin eline geçiyor maalesef. 2 saat üflememe Hakkın vardı ben üflemedim 2 saat soğan yedim su içtim 56 yla verdim normalde çok daha fazla çıkacaktı. Gittim devlet hastanesine ama hastane polisi üflemeden ekiple gelmen gerekiyor dedi işlem yapamayız geçmiş olsun dedi yol verdi.