folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İçimizdeki Kahve Tiryakileri

İçimizdeki Kahve Tiryakileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Sağlık açısından içmiyordum ama ciddi anlamda uyku açıp konsantrasyonu arttırıyorsa içerim arasıra. Var mı böyle bir çeşit?

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

sadece şu "kuru kahveci mehmed efendi" yazan türk kahvesini içiyorum

onu da valide yaparsa veya kendim yaparsam

bikaç defa dışarda kahve içme gafletinde bulundum, tiksindim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek

her seferinde eminönüne kadar gidip Kuru kahveci mehmet efendiden 100 gramlık alır evde bakır cezvede yaparım.
    Ekspresso da severim ama kahvenin tadını adını bir kaybettim 2 senedir evde yapmıyorum.Bu aralar tamda yeniden filtre kahve düzeni kurayım diyordum ev için

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ucuz bir espresso makinesi bulsam alacagim

makine ucuz bulsak kartuslari pahali meretin

Turk kahvesi severseniz arceligin Turk kahvesi makinesini siddetle oneririm

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

ucuz bir espresso makinesi bulsam alacagim

makine ucuz bulsak kartuslari pahali meretin

Turk kahvesi severseniz arceligin Turk kahvesi makinesini siddetle oneririm

Tichibonun kapsullu makinesi + el degirmeni en ucuz cozum olur sanirim. Kapsuller yeniden doldurulabiliniyor, biraz ugrastiran ve sikici bir cozum ama en ucuz cozum bu sanirim. Yanliz verimliligi ne kadar olur bilemem hic denemedim. Tichibonun orjinal kapsuluyle ictigim espresso fena sayilmaz seviyesindeydi. Soyle soylim istanbul karabatak ta ictigim espresso 10 uzerinden 10 ise tichiboda 10 uzerinden 6-7 alir bence. Ama benim onerim en az bir deloghi ec200 ve kg79 tabi modlu olani ikilisine sahip olman.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Ben kahve ile ilgiliyim, ama daha cok hobi olarak ilgileniyorum. Arasira evde ya da disarda iciyorum. Ama ictigimde hangi aromalar oldugunu anlayacak kadar tat bilgim yok.

Daha cok espresso, latte, capuccino iciyorum. Beyaz cikolatali kahveler de güzel.

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    DawnOfDarkness bunu yazdı

Ben kahve ile ilgiliyim, ama daha cok hobi olarak ilgileniyorum. Arasira evde ya da disarda iciyorum. Ama ictigimde hangi aromalar oldugunu anlayacak kadar tat bilgim yok.

Daha cok espresso, latte, capuccino iciyorum. Beyaz cikolatali kahveler de güzel.

Hoca bi kahve söyler misin bana uykuyu açan? Konsantrasyonu arttıran?

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    Sağlık açısından içmiyordum ama ciddi anlamda uyku açıp konsantrasyonu arttırıyorsa içerim arasıra. Var mı böyle bir çeşit?

en kafeinli olanlardan yani robusta kahve çekirdeklerinden alacaksın, filtre ya da espresso içeceksin.(acı geldi diye içine süt veya süt tozu atma süt etkisini kırar) Mesela burada %40 robustalı güzel bir harman var. Bu kahveyi denemedim ama bu siteden daha önce kahve aldım ürünleri kaliteli.

"Bu kahveyi özellikle gece dersini çalışmak isteyen öğrenciler, sabah işe gitmeden uyanmak isteyenler veya uzun araba yolculuğuna çıkmak isteyen kahve severlere yönelik harmanlanmıştır."

http://kahvefabrikasi.com/reload-blend-pmu10

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

türk kavesi ve colombiana

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    braveheart bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

en kafeinli olanlardan yani robusta kahve çekirdeklerinden alacaksın, filtre ya da espresso içeceksin.(acı geldi diye içine süt veya süt tozu atma süt etkisini kırar) Mesela burada %40 robustalı güzel bir harman var. Bu kahveyi denemedim ama bu siteden daha önce kahve aldım ürünleri kaliteli.

"Bu kahveyi özellikle gece dersini çalışmak isteyen öğrenciler, sabah işe gitmeden uyanmak isteyenler veya uzun araba yolculuğuna çıkmak isteyen kahve severlere yönelik harmanlanmıştır."

http://kahvefabrikasi.com/reload-blend-pmu10

Peki kahvenin alternatifi var mı? Bazen uyuyamadığım zamanlarda Burn içiyordum az etkisi oluyordu. Sonra Redbull aldım. Psikolojik midir bilmiyorum ama beni daha da canlandırdı. Hani bir kıyaslama yaparsak sağlık açısından en az zararı olan ama uykuyu açan, konsantrasyonu arttıran ne var?

Toplam Hit: 5067 Toplam Mesaj: 49