folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder IHH Yetimlere Destek

IHH Yetimlere Destek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    JonTurk bunu yazdı

hocam sen kendi yazdiğini anlamamişsin o zaman diyorsun ki ;

şüphelerim var dediğin şeyler saçma sapan iddalar hocam ki ayni şekilde bende size sizin değer verdiğiniz kurumlarla alakali iddalarda bulundum. nasıl kaçak güreştirğinizi gördük :) yoksa idda sahibi iddasini kanitlamakla yükümlüdür

insanalr onca yardim işi arasinda böyle saçma iddalara cevap verecek bir birim mi kursunlar ? öyle kaynağının israil olduğu ortada olann iddalara bakarak kurum kötülecekseniz ohoo işiniz var israil ha bire saçma iddalarini sürdürüyor onlari takip ediyorsaniz.

KAHROLSUN ihtiyaçlar hiyararşisi diye saçma bir cümle kullanmadim. http://notoku.com/wp-content/uploads/2464_09_sek_9_1.gif

fizyolojik ihtiyaçtan yoksun insanlara afrika vs. sanattan baleden operadan bahsetmein yanlışlığı için sizi bu pramide yönlendirdim ama açıklamam gerekiyormuş hayir açıklayincada uzun yaziyorsun diyorsun:)

"niye mütedeyyin "insanın temel ihtiyaçları baz almayan" yardım kuruluşlarına pay vermediğini de tartışmamız gerek, ki bence asıl sorun bu." demişsin

ilk baştada söylediğim gibi bu kurum açlıkla savaşan bir kurum bunu kaç defa tekrar etmem gerekiyor ? sanata neden yatirim yapmadiğini sorgulamak kendinize güldürür. ve lösevin neden açlıkla savaşmadiğini veya sanata sorgulamakla ayni saçmalikta bir yaklaşim olur. Sanata tabiki yönelsin insanlar yönelmesin diyen yokki. ama bunu bu tarz açlıkla savaşan kurumlara ihale etmek saçma olur bunun altini çiziyorum

"Türkiye dışında seküler yardım yapan kuruluş gördün mü?"  cümle biraz devrik olmuş, türkiyedeki sekülerlerin türkiye dışına yardim yapan kuruluşunu gördün mü diye sormuştum. bir afrikada açede balkanlarda, asyada..? bahsettiğimde bireysel yardim değil bir kurum kurup uğraşmak yoksa elbette mütedeyyin kesimden daha çok bağış yapan sekülerler vardir bundan bahsetmiyorum.

"Oy için yapılıyor yardımlar tabi ki, ne için yapılacak, babalarının hayrına mı yapıyor devlet yönetimi bilmeyen üçkağıtçılar."

böyle birşey dersen o zaman KK nin sosyal yardim projelerinede dolayli olarak oy için yapılarlar sonucu çıkar. Tabi KK'nin yaptiği oy için değil  doğru, RTE nin yaptiği ki oy için yanlış..  gibi komik bir yaklaşimda değilsen.  bu yardimlarin ister rte ister kk ister db kim yaparsa bunlari sonucunda elbette bir oy geri dönüşü olur ama bunu sadece oy için yapti demek yukaridaki çıkmaza sokar seni.

metefor yapacak olursak hükümet bir arabadir  benzini oydur lider arabayi halkın istediği yöne sürdükçe halk ona benzin (oy) atar.
    lider o yöne gittiği içinmi insanlar oy atiyor? yoksa halk oy attiği içinmi lider o yöne gidiyor? bunun pek bir önemi yok..

dünyanin 4bir yeninda aylık 100k yetime bakmalari binlerce insana sağlık hizmeti götürmeleri barınma ihtiyaçlarinin karşılanmasi eğitim eksikliklerinin tamamlanmasi ki sitesinden yaptiklarina bakabilirsin. bunlar sizin için kafi şeyler değil, sırf hükümete saldirmak için bu kurum üzerinden ipe sapa gelmez iddalara talan dediği halde inanarak gitmeyi amaçliyorsaniz.

peki soruyu şöyle soralim IHH siz laik-modern kesimi kazanmak için ne yapmali ?

ihh dediğin kurum BU HÜKÜMET YOKKENDE VARDI en ateşli laikciler baştaykende bu halkın yardimlarini dünyanin heryerine yetiştiriyordu. haklarinda tek dava mahkum edildikleri dava varsa çıkartır ortaya koyarsin, yoksa böyle seninde tabirinle laf salatasiyla temiz bir kuruma attiğiniz iftiralarla ancak kendinizi tatmin edersiniz.

ayni iddialarin sizin tabirinizle laikçi-modern kesimin yardim kuruluşuna yapıldığını size sunduğumda konuyu saptirmayin cümlesiyle kaçtığınızıda fark etmiş olduk :)

meyva veren ağaçı taşlarlar diye bir deyim var bildin mi ? şuan o ağaçı taşliyorsun ve o taşlari eline israil gibi bir ülkenin eline verdiğini fark bile etmeden..

ohoo, hangi birine yazayım, yine eski formatınıza dönmüşsünüz.

"kahrolsun ihtiyaçlar hiyerarşisi" yazan siz değil misiniz? lütfen kafanızdaki önyargıları ve korkuları azaltın. tabi ki en temel ihtiyaç beslenmedir, yaşamadır. bunu bana anlatmak için maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisi'ni gösteren bir piramiti niye paylaşıyorsunuz.

yazdıklarımı okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. okumazsanız buraya sayfalarca yazar durur, google'da bulduklarınızı kopyalarsınız..

mantığınızı kullanıp, aklınızı çalıştırıp cevap verebilirseniz tartışma devam eder, aksi halde o bunu yaptı-şu da bunu yaptı'larla bu işi sürdüremeyiz, anlamı kalmaz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

bağış yapma konusunda tek kelime yazmayan arkadaşların bağışa iştirak eden tartışma konularında o parmaklarını durmadan oynatması çok anlamlı gelmekte..

A kuruluşu B kuruluşu fark etmez bağış yapacaksan yap 

A kurumu şöyle böyle,  ee amk git sen B kurumuna yap ozaman eğer yapmıyorsanda bıdı bıdı yapma mahalle karıları gibi .

belki durumumuz yok, belki bağış yapıyoruz, belki yapmak istemiyoruz; iki konu birbirinden bağımsız.

ihh hakkında çekincelerimizi sunduk, eksikliklerini söyledik, eleştirdik. lütfen, forum kurallarını benim kadar sizin de biliyor olmanız gerek. "bıdı bıdı yapma" ve "mahalle karıları" ifadeleri hoş değil.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

bağış yapma konusunda tek kelime yazmayan arkadaşların bağışa iştirak eden tartışma konularında o parmaklarını durmadan oynatması çok anlamlı gelmekte..

A kuruluşu B kuruluşu fark etmez bağış yapacaksan yap 

A kurumu şöyle böyle,  ee amk git sen B kurumuna yap ozaman eğer yapmıyorsanda bıdı bıdı yapma mahalle karıları gibi .

belki durumumuz yok, belki bağış yapıyoruz, belki yapmak istemiyoruz; iki konu birbirinden bağımsız.

ihh hakkında çekincelerimizi sunduk, eksikliklerini söyledik, eleştirdik. lütfen, forum kurallarını benim kadar sizin de biliyor olmanız gerek. "bıdı bıdı yapma" ve "mahalle karıları" ifadeleri hoş değil.

hocam kim ne yazdı okumadım göz gezdirdim millet tartışıyor

adam konu açıyor yetime destek olalım kimse yazmıyor bir tartışma gereksiz bir olay olsun huraa herkes orda

görüşünü yaz çekil adam ihh verir deniz fenerinede verir löseve mehmetçiğede verir para adamın değilmi 

sana yazmıyorum yanlış anlama benim yazdıklarım herkese 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    JonTurk bunu yazdı

@RETRET

http://www.ihh.org.tr/tr/main/pages/gelir-gider/86

@Rebel_Rider

diyanet kapansa bütün dindarlar birden laik olacak saniyorlar. bilmiyorlarki diyanet bu ülkedeki radikallerin önüne geçiyor sosyal denge sağliyor. işid gibi terör örgütlerine türkiyeden çok avrupa amerika gibi ülkelerden militan gelmesinin en büyük sebebinin diyanet olduğundan bir haberler ne yazikki.

Bak bu güzelmiş inceleyeceğim bunu.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JonTurk
    JonTurk's avatar
    Erkek

@RockZs

kısa yazsam cevap veriyorsunuz sanki :)

"kahrolsun ihtiyaçlar hiyerarşisi10 defa  baktim yazilarima ve bulamadim acaba tam olarak nerede yazmişim hocam ? insani kendisinden şüpheye düşürüyorsun.

pramidi göstermemin sebebide benim söylediklerimi dinlemiyorsunuz birde bana ön yargı vs gibi yakıştırmalarda bulunuyorsunuz, belki bilimsel otoritelere kulak verirsiniz diye verdim.

ve bu eski taktikler konuyu farkli alanlara çekmeye çalişmalar :). kopya yapıştırlık bir üslüp mu var yazdiğim yazilarda ?  googlede birisi senin cümelerine kalem kalem cevap vermişte ben oradan kopyalayip sana cevap mi veriyorum ? google o kadar gelişmedi hocam :)

birkaç konudur FİKİR paylaşiyoruz size o kadar cevaplar veriyorum daha bir karşiliğini alamadim aldiğim tek karşilik bu tarz sloganvari cümleler oldu. birde bir cevap çıkmayinca bu tarz ufak kaçamak taktikler tabi :) (kopyalama mantığınızı kullanin gibi.)

dur dur anlamadim burayi şunu bir özetleyelim.
    konu ihh yardım siz yardimda bulunacak insanlara saçma sapan iddalara dayanarak yapmamasini söylüyorsunuz. buraya kadar herşey normal ?
     bense yanlış olduğunu ve kurumun nasıl teröre bulaştirilmak istendiğini verileriyle ortaya koyuyorum yaptiği o kadar iyi şeyleri ortaya koyuyorum.

sizin cevapsa " o bunu yaptı-şu da bunu yaptı'larla bu işi sürdüremeyiz, anlamı kalmaz." pes diyorum hocam :)

şu dakikadan sonra ne desem boş artik şimdi seninle bir noktaya kadar geldik birazdan birisi çıkacak yukaridakileri okumadan yekten senin verdiğin iddalarda bulunacak al sil baştan. 

ben verileri fikirlerimi belirttim açık açık karari juriye bırakıyorum :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    JonTurk bunu yazdı

@RockZs

kısa yazsam cevap veriyorsunuz sanki :)

"kahrolsun ihtiyaçlar hiyerarşisi10 defa  baktim yazilarima ve bulamadim acaba tam olarak nerede yazmişim hocam ? insani kendisinden şüpheye düşürüyorsun.

pramidi göstermemin sebebide benim söylediklerimi dinlemiyorsunuz birde bana ön yargı vs gibi yakıştırmalarda bulunuyorsunuz, belki bilimsel otoritelere kulak verirsiniz diye verdim.

ve bu eski taktikler konuyu farkli alanlara çekmeye çalişmalar :). kopya yapıştırlık bir üslüp mu var yazdiğim yazilarda ?  googlede birisi senin cümelerine kalem kalem cevap vermişte ben oradan kopyalayip sana cevap mi veriyorum ? google o kadar gelişmedi hocam :)

birkaç konudur FİKİR paylaşiyoruz size o kadar cevaplar veriyorum daha bir karşiliğini alamadim aldiğim tek karşilik bu tarz sloganvari cümleler oldu. birde bir cevap çıkmayinca bu tarz ufak kaçamak taktikler tabi :) (kopyalama mantığınızı kullanin gibi.)

dur dur anlamadim burayi şunu bir özetleyelim.
    konu ihh yardım siz yardimda bulunacak insanlara saçma sapan iddalara dayanarak yapmamasini söylüyorsunuz. buraya kadar herşey normal ?
     bense yanlış olduğunu ve kurumun nasıl teröre bulaştirilmak istendiğini verileriyle ortaya koyuyorum yaptiği o kadar iyi şeyleri ortaya koyuyorum.

sizin cevapsa " o bunu yaptı-şu da bunu yaptı'larla bu işi sürdüremeyiz, anlamı kalmaz." pes diyorum hocam :)

şu dakikadan sonra ne desem boş artik şimdi seninle bir noktaya kadar geldik birazdan birisi çıkacak yukaridakileri okumadan yekten senin verdiğin iddalarda bulunacak al sil baştan. 

ben verileri fikirlerimi belirttim açık açık karari juriye bırakıyorum :)

neye cevap vermediysem yazın, vereyim hocam ama 100 satır cevap hazırlayacak, eski konulara girecek-çıkacaksanız varsın cevap vermeyen ben olurum, sorun değil.

ihh ve diğerlerine güvenmiyorum, güvenmem, güvene saygı duyarım. ihh'nin nasıl desteklendiği de ortada. iktidarın bu kadar desteklediği bir kuruluşa yardım yapmam, yapan da akp 'li değilse bir kez daha düşünsün.

sevgiler..

RockZs tarafından 01/Haz/15 22:37 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 9414 Toplam Mesaj: 97