folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder IHH Yetimlere Destek

IHH Yetimlere Destek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    griffin bunu yazdı

Ihh ya yardim muhtaca yardimdir . Allah hayrini kabul etsin gidip su turkan saylan gibi seytanlarin vakfina yardim yapacaginiza gonul rahatligiyla ihh ya yapabilirsiniz

öldürdüğünüz kişilerin ardından kötü konuşmayın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    griffin bunu yazdı

Ihh ya yardim muhtaca yardimdir . Allah hayrini kabul etsin gidip su turkan saylan gibi seytanlarin vakfina yardim yapacaginiza gonul rahatligiyla ihh ya yapabilirsiniz

sizin gibi insanlar nasıl yetişiyor merak ediyorum. hiç mi düşünmez araştırmazsınız. kuranda bahsedilen gösterilince bile görmeyenler gibisiniz. suçlama hayatını böyle işler ile geçirmiş bir kadını. ayıp

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    griffin bunu yazdı

Olulerin arkasindan konusmayi sevmem ama turkan saylan ve bi kac islam dusmani silah arkadaslarinin arkasindan cokta guzel konusurum

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    griffin bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı
    griffin bunu yazdı

Olulerin arkasindan konusmayi sevmem ama turkan saylan ve bi kac islam dusmani silah arkadaslarinin arkasindan cokta guzel konusurum

islam düşmanı dediğiniz kişiler aslında islama uygun davranan insanlar, ki insanın inanıp inanmadığının muhakemesini yaparak bile Allah 'a şirk koşuyorsunuz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    angels_demos bunu yazdı
    griffin bunu yazdı

sizin gibi insanlar nasıl yetişiyor merak ediyorum. hiç mi düşünmez araştırmazsınız. kuranda bahsedilen gösterilince bile görmeyenler gibisiniz. suçlama hayatını böyle işler ile geçirmiş bir kadını. ayıp

Cagdas yasam dernegini bana mi anlatacaksin yaptiklarini bana mi anlacaksin ? Kime yardim etmis ? Anca cikip kuran hadi kuran desinler isinize bakin

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    griffin bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı
    griffin bunu yazdı

islam düşmanı dediğiniz kişiler aslında islama uygun davranan insanlar, ki insanın inanıp inanmadığının muhakemesini yaparak bile Allah 'a şirk koşuyorsunuz.

Siz seytana seytan demeyip o da melek ya mi diyosunuz ? O islama uygun davraniyosa bizim inandigimiz din islam degil o zaman 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    griffin bunu yazdı
    angels_demos bunu yazdı
    griffin bunu yazdı

Cagdas yasam dernegini bana mi anlatacaksin yaptiklarini bana mi anlacaksin ? Kime yardim etmis ? Anca cikip kuran hadi kuran desinler isinize bakin

sen yukarıda yazdığımı önce bir kendi içinde yorumla, kaçma, sonra çydd yi felan konuş..

aydınlığınızı kara, özgürlüğünüzü mahkumiyet yaptılar..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    griffin bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı
    griffin bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı
    griffin bunu yazdı

Siz seytana seytan demeyip o da melek ya mi diyosunuz ? O islama uygun davraniyosa bizim inandigimiz din islam degil o zaman 

her gece uyumadan önce şeytanları, melekleri mi görüyorsunuz, nasıl bir yorumdur bu.. ben diyorum ki, kimsenin dinini yargılamayın, belki sizden daha müslümandır..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    griffin bunu yazdı

Size hatırladığım bir hikayeyi anlatıyım, çok da fazla hikaye-fıkra bilmem ama bunu biliyorum:

günlerden bir gün medeniyetten uzak bir yerde, bir dağ başında çobanın biri "aktaş karataş" diye namaz kılıyor, dua ediyormuş. bunu duyan bir derviş çobanı ziyarete gitmiş, ona namazı nasıl kılması gerektiğini, sureleri vs öğretmiş. derken vedalaşmışlar.. keramet odur ki, derviş amca ırmağın kenarına gelince sırtındaki örtüyü ırmağın üstüne atmış, o örtünün üstüne çıkmış ve akıntı doğrultusunda örtünün üstünde kayıkta gider gibi gitmeye başlamış. giderken arkadan bir ses duymuş ve dönüp bakmış. bizim çoban suyun üstünde koşarak geliyor! "derviş bey, üstadım, rükû'da "subahane rabbiyel azim mi diyorduk yoksa ala mı?" diye uzaktan bağırıyormuş. Derviş hayretler içinde kalarak; "senin kıldığın namaz benimkinden üstündür, nasıl biliyorsan öyle kıl" demiş.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bence biraz da insan yerine çevre derneklerine bakın derim. İnsan bir şekilde başının çaresine bakar ama işkence edilen, katledilen, nesli tükenen hayvanlar haklarını savunamıyor. Aynı zamanda doğaya bırakılan atıklar ve yok edilen ormanlar herkes için tehdit oluşturuyor. Dinler, hayvanları ve çevreyi insanın emrinde tanımladığından çoğu kişi çevresindekileri aşağılama ve hor görme eğilimi içerisinde. İnsan, o canlıyı kendisine hizmet etsin diye var sanıyor. Paraya tapanlar ise, hayvanları kürk ve hediyelik eşya olarak satabilmek için katlediyor.

Tabi Greenpeace gibi çevreciliğin kalitesini düşüren soytarı örgütlerinin de suçu yok değil. Bunlar çevrecilik bilincini ayaklar altına alıyor. Aynı zamanda, Türkiye'de Haytap gibi kokonaların takıldığı hayvanlar alemini kedi ve köpekten ibaret sanan saçma sapan örgütler de aynı şekilde. Ancak WWF gibi pek çok icraatı bulunan ciddi oluşumlar da var. Oralara da yardımda bulunabilirsiniz.

anonim6918524 tarafından 31/May/15 15:27 tarihinde düzenlenmiştir

λ
Toplam Hit: 8414 Toplam Mesaj: 97