folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder IHH Yetimlere Destek

IHH Yetimlere Destek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tereke34
    tereke34's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

ihh yi sikik deniz vakfı vs orgutlerle kıyaslamayın  .bılmeden yorum yapmayın . ayrımcı olmayan ender stk lardan bırıdır. adamlar yalnızca ıslamıyet bılıncıundeler. dıger bazı kurumlar gıbı allah dusmanı basortusu dusmanı yada radikal islam diye farklı kulvarlarda at koşturanlardan değiller

ihh nın sıstemınde kota var mesela ıhtıyactan fazla gondereyım dersen sıte uzerınden yetım ıcın gonderemıyorsun mesela 

heh, bizde yedik. Daha düne kadar el kaide ve işid ile bağlantısı hakkında bir sürü soruşturma açılan bir kurum. 

Akp ile kol kola verip milletinin dinini sömürerek topladığı paraları işide göndersin, sonra da bir kaç trol ortalığı boş zannedip o sikimsonik kurumu savunsun.

Memleketimden cahil manzaraları.

Nova Vida !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JonTurk
    JonTurk's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

ihh yi sikik deniz vakfı vs orgutlerle kıyaslamayın  .bılmeden yorum yapmayın . ayrımcı olmayan ender stk lardan bırıdır. adamlar yalnızca ıslamıyet bılıncıundeler. dıger bazı kurumlar gıbı allah dusmanı basortusu dusmanı yada radikal islam diye farklı kulvarlarda at koşturanlardan değiller. 

ihh nın sıstemınde kota var mesela ıhtıyactan fazla gondereyım dersen sıte uzerınden yetım ıcın gonderemıyorsun mesela 

hocam ihh yi farklı kılan sistemindeki kota mı? kota olunca teröre yardım etmiyorlar mı?

kim ne derse desin hakkında ciddi ithamlar var.

90'lı yıllarda yugoslavya iç savaşında katledilen bosnalı müslüman kardeşlerimiz için yardım kampanyaları düzenlemiş, sonra da paraları yok etmiş yardım kuruluşu. o dönemki refah partisi'nin kasası süleyman mercümek'in paraları kendi hesaplarına aktardığı, 16.5 trilyon liranın bosna hersek'e ulaşmadığı ortaya çıkmıştı.

2010'lu yıllarda da yine yardım kampanyalarına devam etmektedirler. onlar şüphesiz ki örtenlerdendir.

ciddi iddialar ve fotoğraflar var. öncesinde yakalanan tır-otobüsteki mühimmatlar var. el-kaide'ye uzanan ciddi iddialar.

hadi hepsini peşinen doğru saymak haksızlık olabilir, ama bunların hepsi karalama- israil'in oyunu sözleriyle de için içinde çıkamazsınız. kamuoyunu ikna etmek, yardım paralarının nereye, nasıl gittiğini ciddi biçimde kanıtlamak zorundasınız.

https://eksisozluk.com/insan-hak-ve-hurriyetleri-insani-yardim-vakfi--2380888?p=15

buyrun üstteki linkten okuyun, sayfalarca yorum-yaşanmışlık..

@RockZs
    İsrail dışişleri bakanı Avigdor Liberman "İHH İsrail için büyük tehlikedir"
    bu cümlenin arkasindan ihh yi terörle bağdaştirilmamasini beklemek saflik olur. , gene israil hakan fidan için bir sabah arabasinda bir süprizi ha ediyor demişti.
    kimin diliyle konuştuğunuzu görün hocam  ve ihh meselesine gelecek olursak kusura bakmayinda daha ihhnin başinda kim var desem onu bilmezsiniz dünyanin nerelerinde hangi yaralari sarmiş diye sorsam bir habersinzi ama burada ihh'yi terörle bağdaştirmaya çalişiyorsunuz bence böylesine iyi işler yapan dünyanin her yerinde  aylik 100 bin yetime bakan bir yapıya düşman bile olsaniz kendi gerekçelerinizle önce bu yapıyı iiyi tanımaniz gerekiyor buyur önce yaptiklarini ve kendilerine yapılanlari kendi ağızlarindan dinle kafana yatmayan yerler varsa bize veri veri paylaşki bizde soralim.. israili n malum medyalari kullanip senin önüne koyduklari bilgilerle konuşmaktan ziyade önce karşi oldğun yapıyı tanımani tavsiye ederim. https://www.youtube.com/watch?v=vGJsCKBPjUE

bahsettiğin BOSNA meselesinde morarirsin hocam o daha öncede bahsetmiştim okuduysan o paralar silah fabrikasi kurmasini anlatmiştim https://www.youtube.com/watch?v=bzMd5bX7Eyg erbakanin ağzından dinle. sonrasinda ne oldu türkiyede yolsuzluk diye suçlandi tabi malum medya yönetimiyle.. insanlar öldürülürken alin ekmek yiyin demek kadar acimasizca birşey olabilir mi ? elbette silah yardimi yapılacaktir aksini düşünmek zalimin elini güçlendirir.. https://www.youtube.com/watch?v=yzxNK0O4wHo erbakani eleştirmeden önce bunuda izle.

ve sonra BOSNADAKİ erbakan sevgisini aliyanin ölüm döşeğinde halkini RTE ye emanet etmesinide kafana göre bir yere koyarsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JonTurk
    JonTurk's avatar
    Erkek
    tereke34 bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

ihh yi sikik deniz vakfı vs orgutlerle kıyaslamayın  .bılmeden yorum yapmayın . ayrımcı olmayan ender stk lardan bırıdır. adamlar yalnızca ıslamıyet bılıncıundeler. dıger bazı kurumlar gıbı allah dusmanı basortusu dusmanı yada radikal islam diye farklı kulvarlarda at koşturanlardan değiller

heh, bizde yedik. Daha düne kadar el kaide ve işid ile bağlantısı hakkında bir sürü soruşturma açılan bir kurum. 

Akp ile kol kola verip milletinin dinini sömürerek topladığı paraları işide göndersin, sonra da bir kaç trol ortalığı boş zannedip o sikimsonik kurumu savunsun.

bu üstten bakan üslübundan dolayi cevap vermeye bilere gerek yok ama üst mesajim senin içinde geçerli, önce kim kim diye bilmeniz gerekiyor. birilerinin işine gelmediğinde böyle kuruluşlar nasıl alaşaği edilir bilmiyorsan konuşmaninda pek bir anlami yok.

bana görede bu açıklamalara gram cevap veremeyen sen trollsün hadi bakalim ?klasik verecek cevabi olmayanlarin sarıldığı taktiğe yani inkar ve yukaridan hor gören bakişla kednini avutuyorsun..

Memleketimden AYDIN manzaraları...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    JonTurk bunu yazdı
    tereke34 bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

bu üstten bakan üslübundan dolayi cevap vermeye bilere gerek yok ama üst mesajim senin içinde geçerli, önce kim kim diye bilmeniz gerekiyor. birilerinin işine gelmediğinde böyle kuruluşlar nasıl alaşaği edilir bilmiyorsan konuşmaninda pek bir anlami yok.

bana görede bu açıklamalara gram cevap veremeyen sen trollsün hadi bakalim ?klasik verecek cevabi olmayanlarin sarıldığı taktiğe yani inkar ve yukaridan hor gören bakişla kednini avutuyorsun..

İHH şahibeli bir kuruluştur. Devletten büyük yardımlar almaktadır, her taraftan da para yağmaktadır. İsteyen istediğine yardım yapar ama bu kuruluşun MaviMarmara gibi şaibeli olaylara karıştığı, hatta Suriye'de ÖSO ya sağlık malzemesi (ve hatta ganimet) taşıdığı felan gündemde. Vaktim yok, iddiaların hepsini okumadım ama okumak isteyen varsa sayfalarca iddia ve kanıtı ekşi'de bulabilir.

ülkeyi 13 yıldır yöneten MAĞDUR bir iktidar ve memleketimden insan manzaraları..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JonTurk
    JonTurk's avatar
    Erkek

peki sence bir kuruluş başka nasil yipratilir ve şaibe karistirilir ?

Elbette bu tarz iddialarla ne yanikaynağın yazarının kim olduğunu bile bilmediğin eksi mi ? Hocam izninle ben gülerim buna :) bir kez karşınızdaki adamların kendilerinden dinleyin hoca adam adamları yolda görseniz tanimayacaksiniz siz haklarındaki iddalari tanıyorsunuz. ve israilin gönüllü savunuculuğunu yapıyorsunuz ha düşünceniz oysa yapadabilirsiniz ama açıkla yapmaniz gerekir. yillarca dinciler geliyor su bu diye sizi dolaylı yollarla yonlendirdiler kendi çıkarlarına kanalize ettiler aha geldiler 13 yıl önce yapipta bugun yapamadığınız ne var soylermisin ? bırakın nartık halkımızın ne olduğunu tanımlama sevdasini insanımız neyse oyle kabul edin 

dahaöncede soyledim bu yapılar bu hükümet yokkende böyle buyuk yardımlar yapıyor ve sandığın gibide hükümet vermiyor paralari bütün yardımları halktan topluyor buradaki örneklerinden gördüğün gibi senin elkaide isidci diye yaftaladigin bu yapı 100 bin yetime bakıyor her ay ve Bunuda senin aclik sınırında dediğin halktan topladığı yardımlarla yapıyor. bosyere uzatmaninda alemi yok yukarıda bütün verileri verdim gerekçeleri sundum. sloganlarla cevaplarda vermedim

insanların kendi soylemlerinide ortaya koyarak degerlndirmek ya da israilin karşı çıktığı gibi senin içinden insanların karşı çıkmasını baz almak size kalmış. karşınızdaki insanları kafanızdaki önyargıyla yerlestiriseniz diyalog olmaz tanımlama olur önce verdiğim linkten insanları bir dinleyin lütfen sonra takildiginiz yerler varsa gelin yazsin  sloganlarla itibarsizlastirmak yerine bulduğunuz bilgilerle itibarsizlastirin tabi ısrail güdümündeki itibarsizlastirma sebekesinden uzak yoksa ayni şeyi sizin içinde ven yapabilirim İside yardım ediyor su bu diye temeli olmayan söylemler birlikteliğe zarar veriyor farkına varmaniz dileğiyle..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    JonTurk bunu yazdı

peki sence bir kuruluş başka nasil yipratilir ve şaibe karistirilir ?

Elbette bu tarz iddialarla ne yanikaynağın yazarının kim olduğunu bile bilmediğin eksi mi ? Hocam izninle ben gülerim buna :) bir kez karşınızdaki adamların kendilerinden dinleyin hoca adam adamları yolda görseniz tanimayacaksiniz siz haklarındaki iddalari tanıyorsunuz. ve israilin gönüllü savunuculuğunu yapıyorsunuz ha düşünceniz oysa yapadabilirsiniz ama açıkla yapmaniz gerekir. yillarca dinciler geliyor su bu diye sizi dolaylı yollarla yonlendirdiler kendi çıkarlarına kanalize ettiler aha geldiler 13 yıl önce yapipta bugun yapamadığınız ne var soylermisin ? bırakın nartık halkımızın ne olduğunu tanımlama sevdasini insanımız neyse oyle kabul edin 

dahaöncede soyledim bu yapılar bu hükümet yokkende böyle buyuk yardımlar yapıyor ve sandığın gibide hükümet vermiyor paralari bütün yardımları halktan topluyor buradaki örneklerinden gördüğün gibi senin elkaide isidci diye yaftaladigin bu yapı 100 bin yetime bakıyor her ay ve Bunuda senin aclik sınırında dediğin halktan topladığı yardımlarla yapıyor. bosyere uzatmaninda alemi yok yukarıda bütün verileri verdim gerekçeleri sundum. sloganlarla cevaplarda vermedim

insanların kendi soylemlerinide ortaya koyarak degerlndirmek ya da israilin karşı çıktığı gibi senin içinden insanların karşı çıkmasını baz almak size kalmış. karşınızdaki insanları kafanızdaki önyargıyla yerlestiriseniz diyalog olmaz tanımlama olur önce verdiğim linkten insanları bir dinleyin lütfen sonra takildiginiz yerler varsa gelin yazsin  sloganlarla itibarsizlastirmak yerine bulduğunuz bilgilerle itibarsizlastirin tabi ısrail güdümündeki itibarsizlastirma sebekesinden uzak yoksa ayni şeyi sizin içinde ven yapabilirim İside yardım ediyor su bu diye temeli olmayan söylemler birlikteliğe zarar veriyor farkına varmaniz dileğiyle..

hocam herşeyiniz paranoya olmuş. birileri sizi karıştıracak, bölecek, hep karşınızda çalışıyor.. bütün olaylara böyle bakıyorsunuz. bundan 3-4 sene önceye kadar ben de aynı şekilde düşünüyordum, sonra karşı taraftan biri dedi ki "bak burda duruyoruz, birşey olduğu yok, sakin ol"; bu laf yetti bana, umarım siz de bir gün böyle bir laf duyar, sakinleşir, olaylara daha geniş bakarsınız.

dinciler geliyor diye bir olay yok, dinciler geldi zaten. paranoya da değilmiş gördük, başımızdalar :D

evet yardımlar halktan da toplanıyor, gönüllüler ben buna zaten birşey demiyorum. daha önce bu gibi kuruluşlara para verip, daha sonra rakip yardım kurumundan tehdit edilen yakın bir tanıdığım var. dikkat edin diyorum, uyarıyorum. şahibeli bir kurum. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tereke34
    tereke34's avatar
    Erkek
    JonTurk bunu yazdı

Uslübum konusunda, bir yanlış olduğunu düşünmüyorum. Ben mesajımda trol derken isim vermedim, üstüne alındıysan o senin sorunun.  

Ayrıca mesajımda, yaptığı bütün işlerin kötü olduğundan bahsetmedim. Ki sonuçta o malum deniz feneri de bir sürü iyi işlere imza atmıştı. Fakat sonuca varır olursak, onların yaptığı güzel işlerin hepsi, terörü desteklemekle hele ki işid gibi barbarları desteklemekte tükenmiştir. Zaten senin bahsettiğin gibi iyi gibi bir kurum olsaydı devletin milli eğitim bakanlığı ilköğretim ve liselerden bu adamlara yardım toplamaya gerek duymazlardı. Eğer akp bir stk ya yardım ediyorsa, orda yolsuzluk, hırsızlık ve teröre desteklerinden biri vardır. 

Yukarıdaki cevabında ise peki israil neden ihh yı istemiyor ? Sen gideceksin, ortadoğuda afrika da islam kılıfıyla terörü destekleyeceksin, yetimlere yardım ve kurban ayağına yerel örgütleri destekleyeceksin, onlar da gelip hee bunlar çok iyi, çok zeki ellemeyelim diyecek. Şimdi, sen bu cümleden israili savunduğumu düşünürsün. Açık konuşayım, bir Filistinli anne israilden ne kadar tiknisiyor ve nefret ediyorsa, bende onun kadar tiksiniyor ve nefret ediyorum. İhh bir adam gibi kurum olsaydı, ortadoğu da terörü beslemek yerine, ülkemde ki mazlumlara destek olurdu, he oluyor fakat hep yandaşlara, kendi gibi insanlara... Tekrar söylüyorum belki daha iyi anlarsın; ihh, toplumumuzdaki insanların dini duygularını istismar ederek yardım toplayan ve terörü desteği yetimlere destek vs gibi kılıflarla örten bir kurumdur.  Bak kullandığın nick ve savunduğun kurum ile ilgili bir yazı, oku belki düşüncelerin değişir. Yazı: http://www.evrensel.net/haber/75530/yeni-osmanliciligin-akinci-gucu-ihh

Savunduğun kurum lekelidir, aşağılıktır.

Peki sen, ihh nın işide destek vermediğini söyleyebilir misin ? Ya da senin işid hakkında görüşün nedir ?

Düzeltme: ihh başkanın konuştuğu video u göndermişsin. Yanındaki konuşmacılar da elif çakır ile kemal gümüş. :) Şaka gibisininiz.  Sizin o kandırmaya çalıştığınız cahil kesimden değiliz hocam, hadi başka kapıya.

tereke34 tarafından 31/May/15 14:45 tarihinde düzenlenmiştir

Nova Vida !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

biz okulca yetim kardeş projesine katıldı. her ay bir yetime sponsor oluyoruz. aklımızda soru işaretleri yok değil ama yerine ulaşacağını temenni ediyoruz.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

biz okulca yetim kardeş projesine katıldı. her ay bir yetime sponsor oluyoruz. aklımızda soru işaretleri yok değil ama yerine ulaşacağını temenni ediyoruz.

hocam okullara tebelleş etmişler zaten bu İHH'yi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ihh ya yardim muhtaca yardimdir . Allah hayrini kabul etsin gidip su turkan saylan gibi seytanlarin vakfina yardim yapacaginiza gonul rahatligiyla ihh ya yapabilirsiniz

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 9415 Toplam Mesaj: 97