IHH Yetimlere Destek
-
@RockZs
ama dinci sakalli diye ayiriyorsun :) ÇYDD derneğini söyledin zaten hocam daha çoook var dediğin kurummlardan bir tanesinin ismini söyleyebilrmisin ? kimlere ne baski yapıldı kurum isimi vererek söyleki herkes okusun burada muğlak cümlelerle havada kalmasin diye ısrar ediyorum isim almak için bizde öğrenelim.
sadece suriyede değil heryerdeler hocam nerede bir zulm aç varsa oradalar. sekülerden kastım başkasinin acısıyla pek o kadar haşir-neşir olmayişlarindan dolayidir ki bu uğurda kurduklari pek dernekte yoktur zaten seninde isim veremediin üzere. hayir kendileri yapmadiklari gibi yapanlarada böyle işid şu bu diye yaftalar yapmalari yardim yapanlarinda ellerini çekmeye çalişmalari hoş olmuyor. -
Türkiye'deki yetimlere para gönderebiliyoruz ama buradan, var mı başka Türkiye'deki yetimler için yapabileceğimiz bişey peki ?
-
JonTurk bunu yazdı
@RockZs
ama dinci sakalli diye ayiriyorsun :) ÇYDD derneğini söyledin zaten hocam daha çoook var dediğin kurummlardan bir tanesinin ismini söyleyebilrmisin ? kimlere ne baski yapıldı kurum isimi vererek söyleki herkes okusun burada muğlak cümlelerle havada kalmasin diye ısrar ediyorum isim almak için bizde öğrenelim.Akut 'a yapılan baskılar var mesela Atatürk'çü olduğu için. Kızılay ile bazı sürtüşmeler yaşandı yakın geçmişte, istifalar fln oldu..
THK 'nun deri toplama işleri vardı, onlar da artık dağıtıldı..
ÇYDD'yi söyledim zaten, bunun gibi adını hatırlamadığım birkaç örgüt daha aynı dönemde ergenekon furyasının kurbanı oldular.
BizKaçKişiyiz vardı mesela, yardım amaçlı olmasa da siyasi bir dernekti, Tuncay Özkan hapse atılınca dernek felan kalmadı tabi..
Atatürkçü Düşünce Derneği vardı, yine ergenekon zamanı sindirildiler.
Yine adını hatırlayamadığım irili ufaklu dernekler ve vakıflar var, hiçbirisi bu denli yardım almıyor ve hep köstekleniyorlar.
İslam adına hareket edenler islamın temel direklerini kesiyorlar aslında, devam edin diyemiyorum çünkü benim dinime de zarar veriyorlar laik olmayan tüm kurumlar.
Sakallı-Dinci diye artık ayırıyorum hatta artık sakalsız-dinciler de çoğaldı..
ek: aramızda bile kimin multisi olduğu belli olmayan hesaplar islam'ı referans göstererek yazılar yazıyorlar. multi'lik kavramı bile aldatma içeren, islama ters bir kavram aslında.
RockZs tarafından 30/May/15 16:37 tarihinde düzenlenmiştir -
RockZs bunu yazdıJonTurk bunu yazdı
@RockZs
ama dinci sakalli diye ayiriyorsun :) ÇYDD derneğini söyledin zaten hocam daha çoook var dediğin kurummlardan bir tanesinin ismini söyleyebilrmisin ? kimlere ne baski yapıldı kurum isimi vererek söyleki herkes okusun burada muğlak cümlelerle havada kalmasin diye ısrar ediyorum isim almak için bizde öğrenelim.Akut 'a yapılan baskılar var mesela Atatürk'çü olduğu için. Kızılay ile bazı sürtüşmeler yaşandı yakın geçmişte, istifalar fln oldu..
ÇYDD'yi söyledim zaten, bunun gibi adını hatırlamadığım birkaç örgüt daha aynı dönemde ergenekon furyasının kurbanı oldular.
BizKaçKişiyiz vardı mesela, yardım amaçlı olmasa da siyasi bir dernekti, Tuncay Özkan hapse atılınca dernek felan kalmadı tabi..
Yine adını hatırlayamadığım irili ufaklu dernekler ve vakıflar var, hiçbirisi bu denli yardım almıyor ve hep köstekleniyorlar.
İslam adına hareket edenler islamın temel direklerini kesiyorlar aslında, devam edin diyemiyorum çünkü benim dinime de zarar veriyorlar laik olmayan tüm kurumlar.
ek: aramızda bile kimin multisi olduğu belli olmayan hesaplar islam'ı referans göstererek yazılar yazıyorlar. multi'lik kavramı bile aldatma içeren, islama ters bir kavram aslında.
hocam bahsettiğini bir dernek bile yardim amaçli dernek değil bunu sizde biliyorsunuz :) bunlar ideolojik dernekler ve başlıkla bir alakasi yok..
baskı yapıldı yapılmadi tartişilir ama bunlar YARDIM derneği değil siyasal ideolojik dernekler. amaçlari belli
bu denli yardim bu gene sekülerlerin sorunu hocam demekki kendileri dışında kimsenin acısızla açlılıyla ilgilenmiyorlar derleri insanlari çağdaşlaştirma başını açtirma sakalini kesitirme atatürkçü yapma üzerine kurulu dernekler konumuzla bir alakalari yok.
islama zarar veren islami görünümlülere elbette bizde karşiyiz islamin nasıl yumuşatilip yok edilmeye çalişildiğinin farkındayiz ve şiddetle karşi çıkıyoruz hocam..
ek'teki ironini anlamadim o yüzdn ceevap veremiyorm.
-
Bu ihh 17_25 aralıkta 'milli irade' den yana olanlardandı sanırım?
-
JonTurk bunu yazdıRockZs bunu yazdıJonTurk bunu yazdı
@RockZs
hocam bahsettiğini bir dernek bile yardim amaçli dernek değil bunu sizde biliyorsunuz :) bunlar ideolojik dernekler ve başlıkla bir alakasi yok..
baskı yapıldı yapılmadi tartişilir ama bunlar YARDIM derneği değil siyasal ideolojik dernekler. amaçlari belli
bu denli yardim bu gene sekülerlerin sorunu hocam demekki kendileri dışında kimsenin acısızla açlılıyla ilgilenmiyorlar derleri insanlari çağdaşlaştirma başını açtirma sakalini kesitirme atatürkçü yapma üzerine kurulu dernekler konumuzla bir alakalari yok.
islama zarar veren islami görünümlülere elbette bizde karşiyiz islamin nasıl yumuşatilip yok edilmeye çalişildiğinin farkındayiz ve şiddetle karşi çıkıyoruz hocam..
ek'teki ironini anlamadim o yüzdn ceevap veremiyorm.
hocam ben dinli-dinsiz diye yardım kurumlarını ayırmıyorum, ne akut ne thk ne başkaları siyasi dernek ve vakıflar.. lösev var mesela, tev var şimdi aklıma gelen...
evet ihh gibi, deniz feneri gibi vakıflar ve dernekler yok (olamazda) ama bize yakın taraf ülkenin esas sorununun başka olduğunu düşünüyor ve buna göre yapılanmalar kurmuş. olay bundan ibaret, yoksa dediğiin gibi bir "kendinden başkasını düşünmeme" durumu yok.. e tabi şimdi bu yardımları AKP yaptı deyip AKP adına oy toplama durumları da var.. yani neresinden baksanız takıyye, ikiyüzlülük, adamkayırma.. hepsi de islama ters ama sakın islamı yumuşatmayın (sanki sizin tekelinizde ya).. 5 vakit namazı 10 vakte çıkarın mesela..
ironi yapmadım.
-
ihh yi sikik deniz vakfı vs orgutlerle kıyaslamayın .bılmeden yorum yapmayın . ayrımcı olmayan ender stk lardan bırıdır. adamlar yalnızca ıslamıyet bılıncıundeler. dıger bazı kurumlar gıbı allah dusmanı basortusu dusmanı yada radikal islam diye farklı kulvarlarda at koşturanlardan değiller.
ihh nın sıstemınde kota var mesela ıhtıyactan fazla gondereyım dersen sıte uzerınden yetım ıcın gonderemıyorsun mesela
hipokondriyak tarafından 30/May/15 20:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Mehmetçik vakfı, Çağdaş yaşamı destekleme derneği, Lösev,
-
neyi tartışıyorsunuz ben losev ede vermişim ihh yede az buzda değil param var idi bir zamanlar veriyordum helali hoş olsun 2 sinede el-kaideye gidiyorsa onlarada helal hoş olsun
-
hipokondriyak bunu yazdı
ihh yi sikik deniz vakfı vs orgutlerle kıyaslamayın .bılmeden yorum yapmayın . ayrımcı olmayan ender stk lardan bırıdır. adamlar yalnızca ıslamıyet bılıncıundeler. dıger bazı kurumlar gıbı allah dusmanı basortusu dusmanı yada radikal islam diye farklı kulvarlarda at koşturanlardan değiller.
ihh nın sıstemınde kota var mesela ıhtıyactan fazla gondereyım dersen sıte uzerınden yetım ıcın gonderemıyorsun mesela
hocam ihh yi farklı kılan sistemindeki kota mı? kota olunca teröre yardım etmiyorlar mı?
kim ne derse desin hakkında ciddi ithamlar var.
90'lı yıllarda yugoslavya iç savaşında katledilen bosnalı müslüman kardeşlerimiz için yardım kampanyaları düzenlemiş, sonra da paraları yok etmiş yardım kuruluşu. o dönemki refah partisi'nin kasası süleyman mercümek'in paraları kendi hesaplarına aktardığı, 16.5 trilyon liranın bosna hersek'e ulaşmadığı ortaya çıkmıştı.
2010'lu yıllarda da yine yardım kampanyalarına devam etmektedirler. onlar şüphesiz ki örtenlerdendir.ciddi iddialar ve fotoğraflar var. öncesinde yakalanan tır-otobüsteki mühimmatlar var. el-kaide'ye uzanan ciddi iddialar.
hadi hepsini peşinen doğru saymak haksızlık olabilir, ama bunların hepsi karalama- israil'in oyunu sözleriyle de için içinde çıkamazsınız. kamuoyunu ikna etmek, yardım paralarının nereye, nasıl gittiğini ciddi biçimde kanıtlamak zorundasınız.https://eksisozluk.com/insan-hak-ve-hurriyetleri-insani-yardim-vakfi--2380888?p=15
buyrun üstteki linkten okuyun, sayfalarca yorum-yaşanmışlık..