İki Resim Arasındaki Fark??
-
stillalive dostum çok kötüsün
-
hayvan recep :)), ama anormal birşeyde değil
-
Arkadaşlar Görgü kuralları dene bişi var
Tavuk ve Balık Dünyanın Her Yerinde Elle Yiyilebilir Kimseninde Ayıplamaya Hakkı yoktur
zaten ortamdanda anlaşılıcagı gibi arka taraf kalabalık gibi gözüküyor oturulupta yiyebilcegi müsait yer yok gibi
-
geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------
m.k.a ; olm yemeq ole yenmez az medeni ol çağının adamı ol dior boyle yenir dior doru diyor :D Antalyada nasıda devirdiq amma sizi wohahah :F
-----------------------------ilk olarak Atatürk 'ün bıraktığı Türkçeye sahip çıksan daha hoş olur
-
zıkkımın kökünü yesin :) tavuk bile helal etmiyordur kanadını :)
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------ne alakası var o karşılaştırmanın adama ikram etmişler o da ikramı tadıyor, yemek masasında o da belli bir düzende yer tabiki.
sözün kısası şu ki konuda saçma bitakım konuşmalarda saçma.gelip milleti maskara etmekten başka yaptığınız bişi yok.tbt geyik yerimi yoksa normal forummu beelli değil.madem geyik yapcaksınız niye geyik bölümünde değil eminimki banlanacam:D ama olsun değer:D hadi herkese iyi akşamlar -
atatürk der ki: ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim
-
neftera bunu yazdı:
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------ne alakası var o karşılaştırmanın adama ikram etmişler o da ikramı tadıyor, yemek masasında o da belli bir düzende yer tabiki.
sözün kısası şu ki konuda saçma bitakım konuşmalarda saçma.gelip milleti maskara etmekten başka yaptığınız bişi yok.tbt geyik yerimi yoksa normal forummu beelli değil.madem geyik yapcaksınız niye geyik bölümünde değil eminimki banlanacam:D ama olsun değer:D hadi herkese iyi akşamlar
-----------------------------hacı abla ilk önce onlar taş attı :)
yaptıkları da çok ayıp yani :)))
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------ne alakası var o karşılaştırmanın adama ikram etmişler o da ikramı tadıyor, yemek masasında o da belli bir düzende yer tabiki.)

---------------------------tayyiqmi savunuyosun böyle başbakan bidaha gelmez kıymetini bilin adam külhan beyi gibi...Milletime sanki ceza olarak gönderilmiş gelen gideni aratır derler ya o söz şuan cuk oturuyo... tayyiqin pipisindemi milletim krizdeymiş açmış,TÜRK MİLLETİNİ nasıl ..........rim köleleştiririm diye uğraşıyo bunu başarıyoda,şuanki durumumuz kavanozdaki sinek gibiyiz....
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------ne alakası var o karşılaştırmanın adama ikram etmişler o da ikramı tadıyor, yemek masasında o da belli bir düzende yer tabiki.)

---------------------------tayyiqmi savunuyosun böyle başbakan bidaha gelmez kıymetini bilin adam külhan beyi gibi...Milletime sanki ceza olarak gönderilmiş gelen gideni aratır derler ya o söz şuan cuk oturuyo... tayyiqin pipisindemi milletim krizdeymiş açmış,TÜRK MİLLETİNİ nasıl ..........rim köleleştiririm diye uğraşıyo bunu başarıyoda,şuanki durumumuz kavanozdaki sinek gibiyiz....
eleştirmeyi öğrende gel.D böyle resimlerle eleştirilmez bilgin ölçüsünde adamakıllı eleştiri yap o zaman seni dinleyelim burdaki seviyesizlik.madem yönetimini beğenmiyon o zaman siyasal açıdan konuşcaksın.resme haha hihi denmez.ben tayip yanlısı değilimki ben chpyide akpyide savunmuyorum sadece.eleştirme yöntemi mantıklı değil