İngilizce Çeviri Alıştırmaları Yapalım
-
Ben de boş vaktimde uğraşmak isterim.
-
Yalnız arkadaşlar izzmarit bu işi baya ciddiye almış. Üşenmiyor, emek veriyor. O yüzden bir yanlış yapmayın götünüzü keser valla.
-
İkinci mesajı editleyemiyorum :(
Epey katılımcı oldu, süper oldu :3 Access isteyip göndermediğim varsa tbtingilizce@gmail.com 'a yazsın lütfen.
-
-
Merhaba :(
-
yazdım bitti, izzmaritin işi böyle ciddiye aldığını görünce çok sevindim bu işi önceliğim yaptım.
10-15 dakika bile sürmemiştir arkadaşlar, çok vaktinizi almaz, karalayın birşeyler.
-
kvasir bunu yazdı
yazdım bitti, izzmaritin işi böyle ciddiye aldığını görünce çok sevindim bu işi önceliğim yaptım.
10-15 dakika bile sürmemiştir arkadaşlar, çok vaktinizi almaz, karalayın birşeyler.
isi bilene kolayda gel beginner adama anlat bu dediklerini biz nabicaz muridenin yazdiklarini ayiklamaya calisioz hala ne yazior die :D
edit : yazdiklarini okudum cumle kaliplari bile ufkumu aydinlatti :) burda yazilanlari takip etsem bile cok sey katicak gibi tuttugu altin olsun muridenin
Absolut tarafından 23/Tem/15 22:34 tarihinde düzenlenmiştir -
i lived in this city 15 years yazınca @Lightsaber arkadaşımız siktir git gramer çalış dediği için ben bırakıyorum bu işi :D listeden çıkartırsan sevinirim birde böyle ingilizce öğrenmek isteyenle riçin sınıf açılsa ne güzel olur bu arada o yazdığın readme dosyasını çok güzel anlıyorum ama yazınca sıkıntı ya.
-
0x656e bunu yazdı
i lived in this city 15 years yazınca @Lightsaber arkadaşımız siktir git gramer çalış dediği için ben bırakıyorum bu işi :D listeden çıkartırsan sevinirim birde böyle ingilizce öğrenmek isteyenle riçin sınıf açılsa ne güzel olur bu arada o yazdığın readme dosyasını çok güzel anlıyorum ama yazınca sıkıntı ya.
murid agir konusmus :D gramer icin unbalanced muridin actigi konudaki seti alman faydali olucaktir ben siparis verdim 2 tanede gramer kitabi siparis ettim elime 2-3 gune gecerler herhal.
konusmada ve yazmada sknti olmasi gramer bilmeme ve kelime eksikliginden hocam bendede ayni skinti var :) duolingo englishtown vs sitelerde takilirsan cabuk ilerlersin
ayrica neden cikiyorsun birsey yazmasanda muridlerin yazdiklarini okuman bilmedigin kelimeleri cikarman hatalarini gormen cok fayda saglar takil bence :)
-
Absolut bunu yazdı0x656e bunu yazdı
murid agir konusmus :D gramer icin unbalanced muridin actigi konudaki seti alman faydali olucaktir ben siparis verdim 2 tanede gramer kitabi siparis ettim elime 2-3 gune gecerler herhal.
konusmada ve yazmada sknti olmasi gramer bilmeme ve kelime eksikliginden hocam bendede ayni skinti var :) duolingo englishtown vs sitelerde takilirsan cabuk ilerlersin
ayrica neden cikiyorsun birsey yazmasanda muridlerin yazdiklarini okuman bilmedigin kelimeleri cikarman hatalarini gormen cok fayda saglar takil bence :)
Aynen. Ne var yahu düzeltelim hataları diye böyle şeyler yapıyoruz mükemmel olsan ne işine yaracak. Utanıp sıkılacaksanız böyle öhööö (((: yaz hadi gönder 150 kelime ne ki.
kvasir, krypt, teşekkür ederim ((: kvasirin hemen yazması da çok iyi oldu kimse ilk göndermek istemeyecekti sanırım :D editlemen bitince son haline getirince double spacing ve .pdf yapıp atarsan acayip müteşekkir olurum :3
izzmarit tarafından 23/Tem/15 22:50 tarihinde düzenlenmiştir