folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder İngilizce Çeviri Alıştırmaları Yapalım

İngilizce Çeviri Alıştırmaları Yapalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

Ben de boş vaktimde uğraşmak isterim. 

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Yalnız arkadaşlar izzmarit bu işi baya ciddiye almış. Üşenmiyor, emek veriyor. O yüzden bir yanlış yapmayın götünüzü keser valla.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

İkinci mesajı editleyemiyorum :(

Epey katılımcı oldu, süper oldu :3 Access isteyip göndermediğim varsa tbtingilizce@gmail.com 'a yazsın lütfen.

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

Benide yazıver:D (kesin)

balbazar tarafından 23/Tem/15 22:24 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

Merhaba :(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

yazdım bitti, izzmaritin işi böyle ciddiye aldığını görünce çok sevindim bu işi önceliğim yaptım.

10-15 dakika bile sürmemiştir arkadaşlar, çok vaktinizi almaz, karalayın birşeyler.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    kvasir bunu yazdı

yazdım bitti, izzmaritin işi böyle ciddiye aldığını görünce çok sevindim bu işi önceliğim yaptım.

10-15 dakika bile sürmemiştir arkadaşlar, çok vaktinizi almaz, karalayın birşeyler.

isi bilene kolayda gel beginner adama anlat bu dediklerini biz nabicaz muridenin yazdiklarini ayiklamaya calisioz hala ne yazior die :D

edit : yazdiklarini okudum cumle kaliplari bile ufkumu aydinlatti :) burda yazilanlari takip etsem bile cok sey katicak gibi tuttugu altin olsun muridenin

Absolut tarafından 23/Tem/15 22:34 tarihinde düzenlenmiştir

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

i lived in this city 15 years yazınca @Lightsaber arkadaşımız siktir git gramer çalış dediği için ben bırakıyorum bu işi :D listeden çıkartırsan sevinirim birde böyle ingilizce öğrenmek isteyenle riçin sınıf açılsa ne güzel olur bu arada o yazdığın readme dosyasını çok güzel anlıyorum ama yazınca sıkıntı ya.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı

i lived in this city 15 years yazınca @Lightsaber arkadaşımız siktir git gramer çalış dediği için ben bırakıyorum bu işi :D listeden çıkartırsan sevinirim birde böyle ingilizce öğrenmek isteyenle riçin sınıf açılsa ne güzel olur bu arada o yazdığın readme dosyasını çok güzel anlıyorum ama yazınca sıkıntı ya.

murid agir konusmus :D gramer icin unbalanced muridin actigi konudaki seti alman faydali olucaktir ben siparis verdim 2 tanede gramer kitabi siparis ettim elime 2-3 gune gecerler herhal.

konusmada ve yazmada sknti olmasi gramer bilmeme ve kelime eksikliginden hocam bendede ayni skinti var :) duolingo englishtown vs sitelerde takilirsan cabuk ilerlersin 

ayrica neden cikiyorsun birsey yazmasanda muridlerin yazdiklarini okuman bilmedigin kelimeleri cikarman hatalarini gormen cok fayda saglar takil bence :)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    Absolut bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı

murid agir konusmus :D gramer icin unbalanced muridin actigi konudaki seti alman faydali olucaktir ben siparis verdim 2 tanede gramer kitabi siparis ettim elime 2-3 gune gecerler herhal.

konusmada ve yazmada sknti olmasi gramer bilmeme ve kelime eksikliginden hocam bendede ayni skinti var :) duolingo englishtown vs sitelerde takilirsan cabuk ilerlersin 

ayrica neden cikiyorsun birsey yazmasanda muridlerin yazdiklarini okuman bilmedigin kelimeleri cikarman hatalarini gormen cok fayda saglar takil bence :)

Aynen. Ne var yahu düzeltelim hataları diye böyle şeyler yapıyoruz mükemmel olsan ne işine yaracak. Utanıp sıkılacaksanız böyle öhööö (((: yaz hadi gönder 150 kelime ne ki.

kvasir, krypt, teşekkür ederim ((: kvasirin hemen yazması da çok iyi oldu kimse ilk göndermek istemeyecekti sanırım :D editlemen bitince son haline getirince double spacing ve .pdf yapıp atarsan acayip müteşekkir olurum :3

izzmarit tarafından 23/Tem/15 22:50 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
Toplam Hit: 11323 Toplam Mesaj: 87
ingilizce çeviri alıştırma