İngilizce Çeviri Alıştırmaları Yapalım
-
yazipcikacak bunu yazdı
Davet gelmiş, ne yapmam lazim?
drive.google.com 'a girip sol taraftan Benimle Paylaşılanlar'ı seçiyorsun, Alıştırmalar klasörüne giriyorsun, Read Me'yi okuyup Self-Introduction ödevini yapıyorsun :3
-
Arkadaşlar 47 kişi geldi, aktif 6-7 kişi. Egzersizleri seviyenize uygun bulmuyorsanız ya da şu tür olsun diyorsanız klasördeki Önerileriniz dosyasına veya buraya yazabilirsiniz :) Ama şikayet edecek kadar bile katılmayanları çıkartacağım, çünkü yapanların hataları vesaireleri oluyor herkesin görmesini istemediklerini ilettiler, bir de onların eksikleri yavaş yavaş belli olduğu için herkes yapabilsin mantığıyla değil artık o eksikleri tamamlayacak şekilde ilerlemek istiyorum. O yüzden katılmak istiyorsanız önümüzdeki 10-15 gün içinde katılın lütfen :3
-
Sorry to be late, count me in!
-
Bilgisayarım bozuk hallolsun kaldığım yerden devam edeceğim.
-
Burdayım bacım
-
arada bir varım. bir ay sonra düzenli ve sürekli varım.
-
Seneler önce forumda bir fikir sunmuştum yapan çıkmamıştı, şimdi tekrarlıyorum.
Fikir şu online sözlük. Elimde BNL adında gayet güzel bir sözlük var, elinden gelen yapabilen arkadaşlardan birisi basit bir sözlük sitesi hazırlasın bende kelimeleri oraya gireyim. Hem bir proje hemde faydalanılacak bir alet olur. Çünkü sözlük motomot çeviri değil örnekli açıklamalı bir sözlük. Kullanılırsa gayet yararlı olacağını düşünüyorum.
-
Grammerim biraz zayıf. Ben çok iddialı değilim ama bende katılmak istiyorum problem olmazsa.
-
Branxian bunu yazdı
Grammerim biraz zayıf. Ben çok iddialı değilim ama bende katılmak istiyorum problem olmazsa.
Sorun değil hocam gel Self-Introductionla başla istediklerinden ya da güncel devam et, yalnız Past Homeworks klasörüne gönderdiğiniz ödevler için beni emaille bilgilendirin olur mu (:
Bu son uptan sonra net katılımcılar da birkaç güne aşağı yukarı kesinleşir, durumlara göre bundan sonra ufak konu anlatımlı ve iki ayrı seviye şeklinde düşünüyorum zaten.
Herkes hoşgeldi (:
@seadog Hocam site yapmak benim işim değil ona yetkili abiler el atsın ^^
-
İstanbulda yaşıyorum, deliler gibi çalışıyorum. Biraz daha anlayış lütfen. Şuan otobüse bindim ve 1 saat sonra evde olacağım. Yorgunluk dinlenme derken saat zaten 10 olacak ve okumam gereken kitabi bile okuyamadan gözler aşağıya inecek. Bu arada yemek bir yememiş olacağım.