İngilizce Çeviri Alıştırmaları Yapalım
-
pdf olarak göndermesek olur mu hocam :D
-
İstek gönderdim.
-
Ikinci mesajdaki drive linki tiklanabilir olsaydi katilacaktim 😳 mobil kullanıcılar için c/p zulüm valla linkten sonra bi enter i cok görmeyin. 😀 ve evet usengecim.
-
İstek yolladim, kursiyer arkadaşlara başarılar
-
millet show yapmış.
ben birde iki yıl hazırlık gördüm rezalet
-
c0nverse bunu yazdı
pdf olarak göndermesek olur mu hocam :D
OLMAZ :D Ben nasıl düzelticem onu?
-
Çok uzun olmayanları bende yapmak isterim :) hataları görmek iyi olur, istek gönderdim
-
@akustikelektrik Hiçbiri çok uzun olmayacak, her bir alıştırmayı minimum 150 maksimum 300 kelimelik diye düşünüyorum :)
Bana driveda ekli olan insanlara yeni klasör eklediğimde nasıl toplu mail gönderebileceğimi söyleyen olur mu? Drivedakilerin tümü kişi listemde görünmüyor, adresleri export edebileceğim bir yer de bulamadım. Notification tarzı bir şey yok mu bu olayda?
-
TBT grup olarak 2. haftanın üstünü gören bir organizasyon olmadı ama umarım şeytanın bacağını kırmak dilegiyle .
@izzmarit teşekkürler bu arada hem organizasyon hemde ilk alıştırmada ki öneriler için :)
FCN tarafından 24/Tem/15 11:25 tarihinde düzenlenmiştir -
@izzmarit çok teşekkürler yeni ödevi gördüm fakat doğum günü partisi gibi konuların yerine fikirlerin belirtilebileceği daha karmaşık konular belirlesek olur mu. Açıkcası bu şekilde ben baya sıkılıyom :D
Örnek vermek gerekirse:
Küresel ısınmanın dünyaya etkileri hakkında fikir yürütün gibi yada psikolojiden, dünya siyasetinden , herhangi bir fikir yürütülebilecek konudan v.b. işte akla ne gelirse. Bu gibi konular :D