folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnşaat Mı Bilgisayar Mı Karasızım?

İnşaat Mı Bilgisayar Mı Karasızım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

tosun bunu yazdı:
    -----------------------------

iki işi bi arada yapabilme şansın war .. Bilgisayar mühendisliği oku ama autocad bilgin son derece iyi olsun ..

ne alaka...

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Şahsen ben autocadı iyi derecede bilsem şu an işim hazır .. İnşaat mühendisliğinde autocad bilmen zorunlu değilmi hocam ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

TAbi ki zorunlu değil autocad neredeyse inşaatla hiç alakası olmayan bir program. Ha bilmende fayda var ama bilmesende birşey olmuyor

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

tosun bunu yazdı:

Şahsen ben autocadı iyi derecede bilsem şu an işim hazır .. İnşaat mühendisliğinde autocad bilmen zorunlu değilmi hocam ?

Mühendislk dersleri almadan ac de cizdiğin binanın 8 şiddeditndeki depreme dayanıp dayanamayacağını nereden bileceksin ?

İndia İndia !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Dogrudur . Ben arkadasa diyorumki sen bilgisayar mühendisliği oku . Autocad iyi derecede bilirsen senin için 2. bi iş olur . Diyeceksinki nasıl ? Autocad bilmeyen bir mühendisin yanında stajer olarak çalışırsın iyide para alırsın . 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Hocam inşaat okursan senin işin bu, alcağın para da bu derler verileni yaparsın.(Genel olarak tabi ki yoksa çok büyük paralar kazanan inşaatcılar tabi ki var hem de oldukca çok) bilgisayar okursan önce bi kafayı tırlatırsın. Sonunda çok büyük paralar da kazanabilirsin, tırlattığınla da kalabilirsin. Hangisi daha cazipse onu seç

since 2005 // tbt
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

olm ne olmak istiyorsan onu ol. bilgisayar olabiliyosan tavsiye ederim  ama çok çalışman lazım.

ftw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı:

Dogrudur . Ben arkadasa diyorumki sen bilgisayar mühendisliği oku . Autocad iyi derecede bilirsen senin için 2. bi iş olur . Diyeceksinki nasıl ? Autocad bilmeyen bir mühendisin yanında stajer olarak çalışırsın iyide para alırsın . 

Bu mantık türkiyede işsizliğe,Türkiyede bir sektörün ileri gidememesine,sektörün baltalanmasına,işin kalitesiz yapılmasına sebep olan sadece parama bakarım fikrini destekleyen bir numaralı deli saçması mantıkdır. Senin mesleğin pcyse pc işi yapacaksın inşaatsa inşaat.Bir autocad biliyorsun diye grafiker bile olamazken mühendisin yanında calıs falan böle bir mantık var mı ? Geçende adam bir ilan vermiş herifler IT ye eleman arıyorlar "teknik donanım servisi hizmeti verecek,şirketin web sitesiyle ilgienecek,ileri düzey exel bilecek ve reklamlar için grafik takımında rol alacak." Bence bu ilanı veren deli sefal sadece parama bakarım mantıgındaki patronla bunun hiçbir farkı yok.Avrupada,amerikada adamların sadece işi grafikse grafik yapıyor yok ben ağada dalayım o işide yapayım bu işide yapayım demiyor.Ve sonra adamlar sektörde cok kalifiye uzman adamlar çıkarıyorlar.Bak farkındaysan bilgisayar biliminin farklı bir alanına bile geçmiyor herifler işi neyse o ama bizim insanın mantıgında bilgisayar müh. ve elektronik müh. gibi 2 ayrı sektöründe işini yaparım mantıgı var. Sadece amacım Türk insanındaki paradan başka hiçbir bok düşünmem fikrini eleştirmekdir yanlıs anlama hocam sadece mantıgını yanlıs buldum. Hangi işi yapıyorsan yap ama severek yap.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:
    Bu mantık türkiyede işsizliğe,Türkiyede bir sektörün ileri gidememesine,sektörün baltalanmasına,işin kalitesiz yapılmasına sebep olan sadece parama bakarım fikrini destekleyen bir numaralı deli saçması mantıkdır. Senin mesleğin pcyse pc işi yapacaksın inşaatsa inşaat.Bir autocad biliyorsun diye grafiker bile olamazken mühendisin yanında calıs falan böle bir mantık var mı ? Geçende adam bir ilan vermiş herifler IT ye eleman arıyorlar "teknik donanım servisi hizmeti verecek,şirketin web sitesiyle ilgienecek,ileri düzey exel bilecek ve reklamlar için grafik takımında rol alacak." Bence bu ilanı veren deli sefal sadece parama bakarım mantıgındaki patronla bunun hiçbir farkı yok.Avrupada,amerikada adamların sadece işi grafikse grafik yapıyor yok ben ağada dalayım o işide yapayım bu işide yapayım demiyor.Ve sonra adamlar sektörde cok kalifiye uzman adamlar çıkarıyorlar.Bak farkındaysan bilgisayar biliminin farklı bir alanına bile geçmiyor herifler işi neyse o ama bizim insanın mantıgında bilgisayar müh. ve elektronik müh. gibi 2 ayrı sektöründe işini yaparım mantıgı var. Sadece amacım Türk insanındaki paradan başka hiçbir bok düşünmem fikrini eleştirmekdir yanlıs anlama hocam sadece mantıgını yanlıs buldum. Hangi işi yapıyorsan yap ama severek yap.

Çok doğru hocam

İndia İndia !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

bende senin gibiydim bilgisayarı seçtim sonunda tavsiyem bilgisayarı seç

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 11087 Toplam Mesaj: 62