folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnsan Kaynaklarından İş Görüşmesi İçin Çağrıldım (Dış Görünüm Hakkında)

İnsan Kaynaklarından İş Görüşmesi İçin Çağrıldım (Dış Görünüm Hakkında)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

ben olsam almazdım hocam

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    ise alicaklarsa kilik kiyafet konusunu soylerler zaten

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

sinek kaydı traştan sonra yüzün açık ve koyu olarak 2 tonda olabilir dikkat et. bence kesme öyle git...

l enfer c est les autres Sartre ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı

Sakalın için almayacaksa bırak almasın. Bazı şirketlerin katı kılık kıyafet kuralları olur. Yeni mezunsun, seni istemeleri durumunda kibarca sakalını kesmeni rica ederler.

herif zaten zevkine giriyor işe

sakın kendine toz kondurmasın.

ezilmeden bir şey öğrenemezin hocam.

mecbursan buna katlanacaksın.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

2.5 senede göğsüne kadar inmiştir vay be.

sakal bırakan ya aşırı solcu ya aşırı sağcı oluyor.

eğer şirket sağcıysa tesbihle, solcuysa küpeyle gidiyorsun tamamdır iş senin

He, mülakata girerken de tokalaşıp " Allah kabul etsin " der olmadı. Sakalı ideolojik-dinsel bir öge olmanın dışında keyfine salıverenler de var.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

zaten soracaklardır o sakal ne amk işid den mi kaçtın derler felan 

işe kabul edilirsem keseceğim dersin 

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

tecrübem yok ama duyumlarımdan öğrendiğim bir şey varsa o da rahat olmak. kurumsal firmalar eleman seçerken başarının yanında doğallık arıyorlar orada ter atan kasılan iki kelimeyi uç uca ekleyemeyen adamların hiç şansı yok. 

Avukat/Hukukçu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suleyman07
    suleyman07's avatar
    Erkek

Hocam ik kafasi biraz farkli oluyor. Yeteneklerinden once dis gorunuse cok onem veriyorlar. Ozellikse bayansa ik iki yillik sakali hic hos karsilamayabilirler. Hatta is gorusmesine geleceksin insan sakallarini keserde gelir dusuncesini olusturabilirsin. Arada tanidigin varsa isi alma sansin var sakal yuzunden bosa harcama sansini

Ruhunda sükunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar iç huzurundan vazgeçip yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Hocam kes sakalını nolacak Allasen. Bir yanda ekmek kazanacağın iş, öte yanda çok afedersin götte de çıkan kıl. Yapma Allah aşkına :)

Pragmatism&Realism
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Sen bence üniversite genci mantalitesinden kopamamışsın. :) İş hayatında işler düşündüğün gibi yürümüyor. Bu sakal yüzünden uzun zamandır işsiz oturduğun halde eline gelen fırsatı kaçırırsan sonra piyasada iş yok diye söylenme, çünkü senin gibi binlercesi var sonra bunlar "ülkede iş yok üniversite mezunu taksicilik yapıyor" diye yaygara koparmaya başlıyor. 

Kılda keramet olsaydı bir yerde çıkmazdı diye bir söz var. Hayatının kalan döneminde cami imamı olmayacaksan o sakal öyle ya da böyle zaten belirli bir şekle getirilmek için kesilecek. Ben hiçbir iş verenin 2 yıllık sakala müsaade edeceğini zannetmiyorum. Olsa olsa kirli sakal, keçi sakalı ya da klasik bankacı sakalı gibi tarzlara izin verirler.

Halo etkisini araştırmanı öneririm. 

Austen tarafından 12/Ara/14 09:58 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 5445 Toplam Mesaj: 36