İnterrail Hakkında.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Yazın sezon açıldığında interrail yapmak istiyorum, daha önce yapan, yapmak isteyen varsa bu konuda konuşalım.

daha önce yapanlar tavsiyede bulunursa gitmek isteyenler için güzel olur kanımca. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:
    -----------------------------

Yazın sezon acıldıgında ınterrail yapmak istiyorum , daha önce yapan , yapmak isteyen varsa bu konuda konusalım.

daha önce yapanlar tavsiyede bulunursa gitmek isteyenler için güzel olur kanımca. 

bu sene okul bitiyor hacım askerden önce bende istiyorum böle bişi takipteyim.

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Ya eğer gitmek istediğim arkadas kendisi hezarfen olur daha konusamadım oda duysun burdan , eğer o gelmezse filan tbt'den eğer anlaşabileceğime 

inandığım insanlar cıkarsa birliktede gidebiliriz. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

bende ağustosta yapıcam büyük ihtimal ders bırakmaz isem, ozamana yapmak istersen gidelim beraber

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

bende ağustosta yapıcam büyük ihtimal ders bırakmaz isem, ozamana yapmak istersen gidelim beraber

Ben isi gücü bırakıp gidicem yaz okulunu kazandım zaten daha simdidende sikimde değil , ayarlayabilirsem temmuz gibi istiyorum olmazsa ağustosta olur.

arastırmak lazım hocam , herkesle yapılcak bisey değil , yani yolculugun ilk günü tanısırsak yolculukta sıkıntı olur :D  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

takipteyim bende düşnüüyorum

edit: ekşide bayaa yazılmış çizilmiş ancak benim öğrenmek istediğim istediğimiz zaman çıkabiliyor muyuz bu yolculuğa yoksa tarihleri var mı ? var ise nerede açıklanıyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

sen bilirsin ben terminalden gidenleri bulup başkaları ile gitmeyi seviyorum 2. interailim olucak sende öle yap bence benim tavsiyem

gidip bilet alıyosun çıkarırsın

"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

neyi merak ediyosun onu sor onu cevaplayalım, yoksa pek uzun olur giriş gelişme sonuç şeklinde anlatmak

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

ağustos gibi olursa aklımda var böyle birşeyler.

Yaşlar arasında uçurum olmaz ise sorun olacağını sanmıyorum. Önceden buluşulur tanışılır tiplere bakınılır:)  Tecavüzcü tipli kimse yoksa rahat rahat çıkılır yolculuğa:) Yoksa metal donla gezmeyelim:D

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Gidenler  anlatsın işte mutlaka görmemiz gereken yerleri , dikkat etmemiz gereken şeyleri ıvırı zıvırı herseyi , klavyeye kuvvet.

@allura

o sekilde pek sevimli gelmedi hocam bana , ama tahribattan gidenler olursa en azından bi ortak noktamız olur.

Ben ekşide yaklasık 15 sayfa post okudum kötüleyen bi kac yazar vardı onun dısında iyiydi yorumlar. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:

ağustos gibi olursa aklımda var böyle birşeyler.

Yaşlar arasında uçurum olmaz ise sorun olacağını sanmıyorum. Önceden buluşulur tanışılır tiplere bakınılır:)  Tecavüzcü tipli kimse yoksa rahat rahat çıkılır yolculuğa:) Yoksa metal donla gezmeyelim:D

Sanırım Tahribat interrailde diye konu adını değiştiricem birazdan :)

Hocam baya baya gelmek isteyen var tbt'den eğer gidersek farklı ve güzel bi deneyim olur.

Yaş filan sorun olmaz kafalar bir oldukça :) 

Yararlı linkler :

http://www.tcdd.gov.tr/home/detail?id=259#2  / bilet hakkında hersey S.S.S.

http://www.interrailnet.com/  En bilinen uluslararası site.

http://www.trenlegeziyorum.com/ulkeler/yola-cikmadan-once.html  Burda yanımıza almamız gerekenler ayrıntılar anlatılmıs.

http://interrailimiz.tripod.com/vize.htm  Burda schengen vizesi anlatılmış.

-------

Ekşideki postları okuyup , milletin tren garlarında uyurken atlattıgı tehlikeleri görünce benim aklıma asagıdaki olay geldi ;

http://www.couchsurfing.org/ 

eğer bunu basarabilirsek sikindirik  hostellerde kalmak için uçuk kaçık rakamlar bayılmaya , tren garında soyulmaya , gaspedilmeye gerek kalmaz diye 

düsündüm , Ne dersiniz ?

Toplam Hit: 6894 Toplam Mesaj: 66