İnterrail Hakkında.
-
Headhunterz bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------temmuzda benim kesin beyler 10-15 temmuz arası yolcuyum 5 ülke 10 gün
-----------------------------hocam temmuz 6 dan sonra yıllık iznime çıkıyoru mben de eğer olursa 1-2 kişi daha tbt de nn toplanıp gidelim
-----------------------------hocam o mürid, sen bide tbt den 1-2 mürit daha vs derken 4-5 kişiyle heleki huyunu suyunu tam bilmediğin insanla interrail felan yapılmaz.. kafa dengi olman lazım ki o yoruculukla o kararsızlıkla dolu gezi sırasında en ufak anlaşmazlık dahi çıkmasın vs vs.. 2 kişi olcaksın en temizi o da tam kafa dengi olduğun biri olacak.. he diyosan ki 3 kişiyiz ve her konuda anlaşabiliyoruz o da olur.
-
pasaport,vize,bilet ve 15günlük dolaşma masrafları ortalama ne kadar tutar beyler (doğu avrupa için) benim hesaplamama göre 1000 avro gidiyor ama, evde hesap çarşıya uymuyor genelde : )
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------Headhunterz bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------temmuzda benim kesin beyler 10-15 temmuz arası yolcuyum 5 ülke 10 gün
-----------------------------hocam temmuz 6 dan sonra yıllık iznime çıkıyoru mben de eğer olursa 1-2 kişi daha tbt de nn toplanıp gidelim
-----------------------------hocam o mürid, sen bide tbt den 1-2 mürit daha vs derken 4-5 kişiyle heleki huyunu suyunu tam bilmediğin insanla interrail felan yapılmaz.. kafa dengi olman lazım ki o yoruculukla o kararsızlıkla dolu gezi sırasında en ufak anlaşmazlık dahi çıkmasın vs vs.. 2 kişi olcaksın en temizi o da tam kafa dengi olduğun biri olacak.. he diyosan ki 3 kişiyiz ve her konuda anlaşabiliyoruz o da olur.
-----------------------------hocam o zaman tbt takılcak insan veritabanı olusturalım :D
-
En kısa zamanda bende yapmak istiyorum bu işi. Ayrıca gittiğin ülkelerde yatıcak yer sorunu olmaz heralde her ülkeden tbt müridi var gibi :)
-
kartalenes bunu yazdı:
-----------------------------En kısa zamanda bende yapmak istiyorum bu işi. Ayrıca gittiğin ülkelerde yatıcak yer sorunu olmaz heralde her ülkeden tbt müridi var gibi :)
-----------------------------en kötü garlarda yatarsınız hocam bi'şey olmaz :) :)
@headhunterz valla veritabanı felan bilmem güya iyi arkadaş olup interrail tarzı geziye gidip kavga edip dönen bir sürü insan var :)