İnterrail Hakkında.
-
Gidenler vize olaylarını anlatabilirmi acaba schengen filan nasıl yapmak lazım ne yapmak lazım ?
-
o konuda kesin bir bilgim yok ancak sadece shcengen alsan yeterli diye hatırlıyorum
schengen sayesinde shchengen geçen bütün ülkelere girebilirsin. önemli olan en kolay schengen veren ülkeden alman gidip romanyada kapıdan bile schengen alabilirsin.
benim oturum kartım var yurtdısı için oyuzden kartımı gösterip girmiştim.
ş3ng3ni alacagın konsolosluga gidp formu doldur paspaortunu götür y3t3r tabi başka b3lg3l3rd3 ist3y3bilirl3r ülk3y3 gör3
-
Headhunterz bunu yazdı:
-----------------------------hahah hocam çevremdeki diğer arkadaşımla da görüştüm o da ispanya konusunda diretiyor :D eğer olabilrse türkiyeden direk roma oradan devam etmem lazım yoksa 22 güne sığdıramam 5-6 ülke yi sanırım yada nasıl oluyor gidenler anlatırsa daha iyi olur :) eğer uygun olursa temmuz un baslarında cıkacagım bende gel gidelim tabi
-----------------------------ülkelerde neleri görmek istedine göre değişir olay :) :) herşeyiyle kültürüyle insanıyla tanıcam diyosan 22 gün bi ülkede kalsan anca doyarsın :) :)
kafamdaki yerleri göreyim, müzelerini gezeyim 3-5 insanla tanışayım dersen 5-6 ülkeyi gayet rahat çıkarırsın aradan 1er 2şer şehirle :) -
haftaya bi italya yada b3rlin düşünüyorum varsa oturan oralarda buluşalım
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------o konuda kesin bir bilgim yok ancak sadece shcengen alsan yeterli diye hatırlıyorum
schengen sayesinde shchengen geçen bütün ülkelere girebilirsin. önemli olan en kolay schengen veren ülkeden alman gidip romanyada kapıdan bile schengen alabilirsin.
benim oturum kartım var yurtdısı için oyuzden kartımı gösterip girmiştim.
ş3ng3ni alacagın konsolosluga gidp formu doldur paspaortunu götür y3t3r tabi başka b3lg3l3rd3 ist3y3bilirl3r ülk3y3 gör3
-----------------------------
Benım bıldıgım kadarıylada sadece schengen yeterlı arastırmak lazım. -
Bi up olsun.
-
bende interrail istiyorum ya
-
temmuzda benim kesin beyler 10-15 temmuz arası yolcuyum 5 ülke 10 gün
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------temmuzda benim kesin beyler 10-15 temmuz arası yolcuyum 5 ülke 10 gün
-----------------------------hocam temmuz 6 dan sonra yıllık iznime çıkıyoru mben de eğer olursa 1-2 kişi daha tbt de nn toplanıp gidelim
-
interrail yapmış biri olarak, 2 kişilik grubun ideal olduğunu şiddetle belirtirim. Size de önerim, kafa dengi BİR kişiyle yapın yada yalnız yapın...