İnterrail Hakkında.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:
    -----------------------------

break bunu yazdı:

Kaç parayla gitmeyi düşünüyorsunuz?

Otel olarak: booking.com, hostelworld.com

Tren ücreti olarak: debahn.com, thalys.com, nshspeed.com bakabilirsiniz. 

Amsterdam, Paris bana 400 Euro'ya mal oldu fakat ben interrail olarak pass almadım. Her yere ayrı ayrı ödedim.

abi o zaman tabi pahalıya patlar.. gerçi paris vs gibi dolu hatlar için verilen rezarvasyon ücretide koyuyo adama interrail biletinin üzerine :) :)   

gidicek arkadaşlar hangi ülkelerde hangi trenler var, hangilerine interrail biletiyle direk binilebiliyo vs araştırıp gitsinler rota çıkarsınlar.. mesela Almanyada ICE ler yani hızlı trenler interrail biletine dahildi, bildiğim diğer ülkelerde ekstra ücrete tabiiydi..  yataklı tren dediğimiz olay var, 10-20 euro verip yataklı vagonda gidebilirsiniz, böylece gece bindiniz sabaha kadar uyuyarak sonraki şehre gittiniz, sabah kalkıp kahvaltı yapıp gezmeye edevam edebilirsiniz.. italya yı gezicekseniz, Regional denen trenleri kullanın.. interrail biletiniz olduğunda direk emrinize amede.. rezervasyon ücretiymiş şuymuş buymuş yok, direk bin git istediğin yere.. böylece tüm italyayı çok rahat dolaşırsınız interrail bileti dışınd abi ulaşım masraı yapmadan :)

hee bide, gazı interrail günlüklerini okuyup ona göre hesap yaparken o günlüğü yazan insanların masraflara dahil ettiği "metro bileti" ni saymayın.. 2-3-5 euro şehrine göre değişiyor ama zaten metroda takılacaksami sokaklarında yürümeyeceksem niye interrail yapıtorum diye düşünün, metro bileti felan almayın iner inmez şehre.. yürüye yürüye çokr ahat gezilir çoğu şehir :) :) zaten olayıda budur :) 

Hocam ICE ler dahilse çok iyi onlar aktarmasız ve hızlı tren. Örneğin, Paris Almanya arası aktarmalı yavaş trenler ile çok rahat 15-20 saat sürer. Frankfurttan direkt gitme şansın da var. Yataklı vagonu bilmiyorum ben. Bakalım Ben İspanya hariç batı tarafı gezdim. İlerleyen zamanlarlada da Doğu Avrupa'yı gezebilirim...

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

break bunu yazdı:

MaviGozluDev bunu yazdı:

break bunu yazdı:

Kaç parayla gitmeyi düşünüyorsunuz?

Otel olarak: booking.com, hostelworld.com

Tren ücreti olarak: debahn.com, thalys.com, nshspeed.com bakabilirsiniz. 

Amsterdam, Paris bana 400 Euro'ya mal oldu fakat ben interrail olarak pass almadım. Her yere ayrı ayrı ödedim.

abi o zaman tabi pahalıya patlar.. gerçi paris vs gibi dolu hatlar için verilen rezarvasyon ücretide koyuyo adama interrail biletinin üzerine :) :)   

gidicek arkadaşlar hangi ülkelerde hangi trenler var, hangilerine interrail biletiyle direk binilebiliyo vs araştırıp gitsinler rota çıkarsınlar.. mesela Almanyada ICE ler yani hızlı trenler interrail biletine dahildi, bildiğim diğer ülkelerde ekstra ücrete tabiiydi..  yataklı tren dediğimiz olay var, 10-20 euro verip yataklı vagonda gidebilirsiniz, böylece gece bindiniz sabaha kadar uyuyarak sonraki şehre gittiniz, sabah kalkıp kahvaltı yapıp gezmeye edevam edebilirsiniz.. italya yı gezicekseniz, Regional denen trenleri kullanın.. interrail biletiniz olduğunda direk emrinize amede.. rezervasyon ücretiymiş şuymuş buymuş yok, direk bin git istediğin yere.. böylece tüm italyayı çok rahat dolaşırsınız interrail bileti dışınd abi ulaşım masraı yapmadan :)

hee bide, gazı interrail günlüklerini okuyup ona göre hesap yaparken o günlüğü yazan insanların masraflara dahil ettiği "metro bileti" ni saymayın.. 2-3-5 euro şehrine göre değişiyor ama zaten metroda takılacaksami sokaklarında yürümeyeceksem niye interrail yapıtorum diye düşünün, metro bileti felan almayın iner inmez şehre.. yürüye yürüye çokr ahat gezilir çoğu şehir :) :) zaten olayıda budur :) 

Hocam ICE ler dahilse çok iyi onlar aktarmasız ve hızlı tren. Örneğin, Paris Almanya arası aktarmalı yavaş trenler ile çok rahat 15-20 saat sürer. Frankfurttan direkt gitme şansın da var. Yataklı vagonu bilmiyorum ben. Bakalım Ben İspanya hariç batı tarafı gezdim. İlerleyen zamanlarlada da Doğu Avrupa'yı gezebilirim...

Ben rotaya ispanyayıda eklemek istiyorum gel beraber gidek hocu =)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

hocalar ben yunanistandan fransa oradan italya italyadan sonra paris oradan tomorrowland için belçika ve son durak amsterdam düşünüyorum. kafasına yatan varsa beraber çıkabiliriz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

interrail biraz da amale işi kalıyor yok ben onu yemem bunu ıcmem tavırlarına gıreceksenız hıc gıtmeyın bırde yok benle onla konusmam bunla yatmam dıyen arkadasınız varsa gıderken bıran once terkedın garlarda tanısırsınız gıdersınız.tr den tanımadıgınız yada sınır ulkelerden tanımadıgınız ınsanlarla dısarıda aynı sokakta oturuyormussunuz gıbı olursunuz.

yok ben orda kalmam kokuyor vs dersenızde olacak ıs degıl hosteller parklar bahceler heryerde yatın yatınkı konaklamaya para kacırmayın.

couch surfıng olayı ıyı ama gıtmeden once evınızde bırkac kısı agırlayınkı bence referansınız olsun doldurun profılınızı.
    kalabalık olun hatun olsun yoksa sap sap olmaz o iş.

ama genel olarak belli olan bir durum var konu içerisinde bırak yurtdşına çıkmayı direkt olarak şehirler arası yolculuk yapılmayacak çocuklar var.

dikkat edin :) 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

break bunu yazdı:

ICE ler her yerde değil almanyada dahildi hocam, benim gittiğim diğer ülkelerde ücretliydi almanya hariç

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Headhunterz bunu yazdı:

hocalar ben yunanistandan fransa oradan italya italyadan sonra paris oradan tomorrowland için belçika ve son durak amsterdam düşünüyorum. kafasına yatan varsa beraber çıkabiliriz

Hocam bende italya ( milano ) dan baslayıp amsterdam ya da çek cum. de sonlandırmak istiyorum , ispanya da

mutlaka gitmek istediğim yerler arasında.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

Headhunterz bunu yazdı:

Hocam bende italya ( milano ) dan baslayıp amsterdam ya da çek cum. de sonlandırmak istiyorum , ispanya da

hocam ispanya her türk gencinin hayalidir :D ancak benim güzergahıma ters kalıyor bütün planı belçika üzerinde kurdum. belki ben de yunanistandan trenle 5 gün kaybetmek yerine direk uçakla roma ya geçmeyi düşünüyorum. ama uçaklar o sezonda sanmıyorum 300 tl den aşağı olsun. + hocam hep pahalı yerler milano amsterdam ispanya umarım hayalini gerçekleştirirsin :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Headhunterz bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

Headhunterz bunu yazdı:

hocam ispanya her türk gencinin hayalidir :D ancak benim güzergahıma ters kalıyor bütün planı belçika üzerinde kurdum. belki ben de yunanistandan trenle 5 gün kaybetmek yerine direk uçakla roma ya geçmeyi düşünüyorum. ama uçaklar o sezonda sanmıyorum 300 tl den aşağı olsun. + hocam hep pahalı yerler milano amsterdam ispanya umarım hayalini gerçekleştirirsin :)

Hocam ispanya candır siktir et belçikayı gel gidek :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

temmuzun başı gibi ben de düşünüyorum bakalım arkadaş çevresinden 2 3 kişi çıkartabilirsek. ama şimdiden birşey yapmamız gerekiyor mu onu bilmiyorum. yoksa hadi yarın çıkalım şurdan şuraya gideriz diye çıkabiliyor muyuz direk?

. . .. . ... .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

Headhunterz bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

Headhunterz bunu yazdı:

Hocam ispanya candır siktir et belçikayı gel gidek :D

hahah hocam çevremdeki diğer arkadaşımla da görüştüm o da ispanya konusunda diretiyor :D eğer olabilrse türkiyeden direk roma oradan devam etmem lazım yoksa 22 güne sığdıramam 5-6 ülke yi sanırım yada nasıl oluyor gidenler anlatırsa daha iyi olur :) eğer uygun olursa temmuz un baslarında cıkacagım bende gel gidelim tabi

Toplam Hit: 7371 Toplam Mesaj: 66