İos 7 - Bir Devin Sonu
-
DestinatioN bunu yazdı
apple tanıtım günleriyle zumsukun mesai başlamış
yazık amk adamın üstüne çok gitmeyin yazı yazmaktan parmakaları şişecek çocuğun =)
---------------------------------------------
"SharpShooter
(App Store Fatihi)gene gerizekalılar toplanmış :D
hayatında iphone alacak parası olmayanlar gene konuşuyor.
kullanmayanlar konuşuyor
cehalet kaynıyor
edit: beyaz ekran şarj yer diyen adam da var lan.. ahahaha şaka gibi konu olmuş :D
lütfen ios kullanmayın beyler bok gibi kaka. applerime gerizekalıların girmesini istemiyorum :)
lan sen nasıl bir malsın amk
bir emtia için ne bu şiddet ne bu celal
sen kimsinde millete hakaret ediyorsun
ayrıca cahilin ve terbiyesizin önde gideni sensin amk
Google siyah olsaydı yılda 3000 megawatt elektrik tasarrufu yapmış olacaktık..
bildiride deniyor ki: tamamı beyaz olan bir ekran yaklaşık olarak 74 watt elektrik tüketiyor. tamamı siyah bir ekransa yaklaşık olarak 59 watt. google, günde yaklaşık olarak 200 milyon hit alıyor. her kullanıcı için ortalama 10 saniye arama süresi desek, google, günde 550.000 saat görüntüleniyor. eğer sayfa siyah olsaydı toplamda 15 watt'lık bir kazancımız olacaktı. bu da dünya çapında 8.3 megawatt/saat'lik bir enerji kazanımı demekti ya da yılda 3000 megawatt/saat enerji.. ve sadece birkaç ufak kod değişikliği sayesinde, elektriğin 1 kilowatt/saat'ine 10 cent dersek, toplamda 300.000$ kar sağlanmış oluyor.cahillik böyle bir şey işte :)
ips ekranları bir araştır. amoled değil iphone ;)
-
paintte yapılmış gibi
-
şimdi sen amına koduğum yerinde
siyah arka planla beyazın aynı olduğunu söylüyorsun
peki tamam
bana karşılaştırmalı bir test tablosu verirmisin
-
DestinatioN bunu yazdı
şimdi sen amına koduğum yerinde
siyah arka planla beyazın aynı olduğunu söylüyorsun
peki tamam
bana karşılaştırmalı bir test tablosu verirmisin
önce özür dile :)
-
sen kanıtla dediğini özür dilemek kolay yarağım =)
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=xKibbvhajOA
fena durmuyor
-
O kadar demo yapıldı tanıtıldı falan da şunu bilen bir adım beri gelsin:
Arkadaş bu iOS7 neden hiç siyah iphone'da gösterilmedi :)...
edit: bi link buldum sonunda siyahta görme şansı da buldum, beyazdan kat kat iyi duruyor, zaten renkler canlı siyah hiç olmadı abzorbe ediyor kısmen
http://www.youtube.com/watch?v=zJb4IvDXxgg
-
SharpShooter bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
apple tanıtım günleriyle zumsukun mesai başlamış
yazık amk adamın üstüne çok gitmeyin yazı yazmaktan parmakaları şişecek çocuğun =)
"SharpShooter
(App Store Fatihi)gene gerizekalılar toplanmış :D
hayatında iphone alacak parası olmayanlar gene konuşuyor.
kullanmayanlar konuşuyor
cehalet kaynıyor
edit: beyaz ekran şarj yer diyen adam da var lan.. ahahaha şaka gibi konu olmuş :D
lütfen ios kullanmayın beyler bok gibi kaka. applerime gerizekalıların girmesini istemiyorum :)
lan sen nasıl bir malsın amk
bir emtia için ne bu şiddet ne bu celal
sen kimsinde millete hakaret ediyorsun
ayrıca cahilin ve terbiyesizin önde gideni sensin amk
Google siyah olsaydı yılda 3000 megawatt elektrik tasarrufu yapmış olacaktık..
bildiride deniyor ki: tamamı beyaz olan bir ekran yaklaşık olarak 74 watt elektrik tüketiyor. tamamı siyah bir ekransa yaklaşık olarak 59 watt. google, günde yaklaşık olarak 200 milyon hit alıyor. her kullanıcı için ortalama 10 saniye arama süresi desek, google, günde 550.000 saat görüntüleniyor. eğer sayfa siyah olsaydı toplamda 15 watt'lık bir kazancımız olacaktı. bu da dünya çapında 8.3 megawatt/saat'lik bir enerji kazanımı demekti ya da yılda 3000 megawatt/saat enerji.. ve sadece birkaç ufak kod değişikliği sayesinde, elektriğin 1 kilowatt/saat'ine 10 cent dersek, toplamda 300.000$ kar sağlanmış oluyor.cahillik böyle bir şey işte :)
ips ekranları bir araştır. amoled değil iphone ;)
lan yarrağım sen çok mu bir sikim oldunda millete gerizekalılar diye sesleniyorsun? Sen ayştaynmı kesildin başımıza da gelmiş milleti aşağılıyosun? evet beyaz ekran genellikle şarjı daha çok yiyo bunu heryerde yazıyorlar. Hadi bunuda geçtim gece karanlıkta telefona bakarken arka plan beyaz veya açık bir renkse gözü daha çok yoruyor. Hatta maxon web tarayıcıda bunun için gece modu koymuşlar tıklıyorsun arka plan tamamen siyah oluyo. Bide cahillik böyle bişey işte diyo. Sanki kendisi atomu parçalamış, uzayın derinliklerinde bir milyon ışık yılı yol almışta başka galaksiye portal açmış amk.!! Millete konuşurken biraz daha düzgün konuş aynştayn
DrKeworks tarafından 11/Haz/13 20:22 tarihinde düzenlenmiştir -
elminster bunu yazdı
O kadar demo yapıldı tanıtıldı falan da şunu bilen bir adım beri gelsin:
Arkadaş bu iOS7 neden hiç siyah iphone'da gösterilmedi :)...
edit: bi link buldum sonunda siyahta görme şansı da buldum, beyazdan kat kat iyi duruyor, zaten renkler canlı siyah hiç olmadı abzorbe ediyor kısmen
http://www.youtube.com/watch?v=zJb4IvDXxgg
Uzun zamandan beri iphone ve ipad kullanıcısıyım bu videoyu izleyene kadar gördüğüm ekran görüntüleri hoşuma gitmişti bu videodan sonra kesinlikle anladım ki sıçmış batırmışlar, yazık...