İos 7 - Bir Devin Sonu
-
iLLuMiNaTi bunu yazdıSharpShooter bunu yazdı
gene gerizekalılar toplanmış :D
hayatında iphone alacak parası olmayanlar gene konuşuyor.
kullanmayanlar konuşuyor
cehalet kaynıyor
edit: beyaz ekran şarj yer diyen adam da var lan.. ahahaha şaka gibi konu olmuş :D
lütfen ios kullanmayın beyler bok gibi kaka. applerime gerizekalıların girmesini istemiyorum :)
O parası olmayan müriler toplaşıp 7 kişi sana girsinler emi.. Mına kodumun görgüsüzü..
Girecek müridleri 8 kişi yap hocam...
-
gezi parkına gitsenize hocam ?! birbirini öldüren taraftar grupları beraber poz verdide, bi ios-android ciler yanyana gelemedi :D
-
Devrimin tam adı. Muhteşem tasarım. Gelmiş geçmiş en iyi tasarım. İtirazınız mı var? Koskoca Apple yapmış siz daha iyisini mi bileceksiniz? Yok yani beğenmediyseniz anca kendi aptallığınızı belli ediyorsunuz söyleyeyim. Apple o ;) Muadillerinde olan özellikleri 5 sene sonra getirmiş ama kendine yakışır şekilde getirmiş. Hala önemli birkaç kısayol eksik ama vardır bir bildikleri çünkü koskoca Apple siz liselilere mi soracaktı? Keşke imkan olsa da hepimiz Sir Jonathan ive'e birer kez versek.
Ahaha kimlerle uğraşıyoruz lan. Çeşit çeşit adam toplanmış.
-
Sitede bıraktığım egosu yüksek sevilmeyen admin kadrosunun hakkını veren bir admin olması beni mutlu etti:D
-
MaviGozluDev bunu yazdı
gezi parkına gitsenize hocam ?! birbirini öldüren taraftar grupları beraber poz verdide, bi ios-android ciler yanyana gelemedi :D
böle ani çıkışlar yapma, ne okuyabiliyom ne duyabiliyom
sabaha kadar gülmekten XD -
iphone alacak kadar paramız yok mu :)
hocam beynin o kadar çürümüş ki ne dediğinin farkında değilsin.
iphone 5 dediğin cihazın fiyatı 750 doları geçmiyorken sen gidip 2150 lira verirsen gerizekalı biz değil sen olursun. üzgünüm.
http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Apple-iPhone-5-16GB/1004821/58050.html
apple ın müthiş argesi var diyen zumsuk de gidip ipod u falan örnek göstermiş.
yazıklar olsun sana be. ipod un neresinde arge var? neresinde yaratıcılık var?
apple ın tarihinde mac os dan başka sıfırdan çıkartıp bugünlere kadar geliştirebildiği bir ürün söyle bana.
microsoft ve nokia da arge yok diyorsun, samsung da arge yok diyorsun. 12-13 yaşındaki japon apple sevdalı ergenlerden farkın yok kusura bakma.
microsoft dediğin firma dünya bilişim sektörüne yön vermiş ve veren firmaların tepesindedir. nokia ise mobil sistem iletişimini bugünlere getiren şirkettir. samsung ise hemen her alanda faaliyet gösteren dev bir firmadır. burada gelmiş apple ın argesi hepsinden iyi diyorsun. yazık.
apple ın ilk iphone dan sonra mobil sistemlere getirdiği hatta getirdiği demeyelim var olan şeyi iyi pazarlayıp süsleyip insanlara sunduğu başka ne var? siri mi var? ne var çok büyük arge başarısı ürünü?
apple ın bugünlere gelmesindeki en büyük etken ilk iphone un tanıtımındaki üstün pazarlamadır.
fakat insanlar yani tüketenler artık gerçeği yavaş yavaş da olsa görüyorlar.
apple insanlığa hiç bir şey katmadı. iphone u ipod u çıkarttı falan deme sakın çünkü o teknoloji zaten mevcuttu.
şu ekranın beyaz olması çok şarj yer diyenler de tamamen haklıdır. siyah ekran daha az pil harcar. microsoft un uygulama geliştiricilere verdiği ipuçlarından biridir bu. siyah arkaplan enerji dostudur.
bir zamana kadar tek övünebileceğiniz şey olan uygulama mağazanız da artık geçilmiş durumda. ancak bu tarz ARGESİZ yeniliklerle kendinizi avutun çünkü o kadar parayı ben de versem ben de kendimi avutacak yollar arardım.
geçmiş olsun apple iphone kullananlar. yine sadece telefonun görünüşü ile etrafa hava atmakla yetineceksiniz.
samsung, nokia, microsoft gibi firmaların üstün argelerini görmezden gelmeye devam edin. fakat işin garibi aslında baktığınız her yerde onlar var :)
-
Quetzalcoatl bunu yazdı
iphone alacak kadar paramız yok mu :)
hocam beynin o kadar çürümüş ki ne dediğinin farkında değilsin.
iphone 5 dediğin cihazın fiyatı 750 doları geçmiyorken sen gidip 2150 lira verirsen gerizekalı biz değil sen olursun. üzgünüm.
http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Apple-iPhone-5-16GB/1004821/58050.html
apple ın müthiş argesi var diyen zumsuk de gidip ipod u falan örnek göstermiş.
yazıklar olsun sana be. ipod un neresinde arge var? neresinde yaratıcılık var?
apple ın tarihinde mac os dan başka sıfırdan çıkartıp bugünlere kadar geliştirebildiği bir ürün söyle bana.
microsoft ve nokia da arge yok diyorsun, samsung da arge yok diyorsun. 12-13 yaşındaki japon apple sevdalı ergenlerden farkın yok kusura bakma.
microsoft dediğin firma dünya bilişim sektörüne yön vermiş ve veren firmaların tepesindedir. nokia ise mobil sistem iletişimini bugünlere getiren şirkettir. samsung ise hemen her alanda faaliyet gösteren dev bir firmadır. burada gelmiş apple ın argesi hepsinden iyi diyorsun. yazık.
apple ın ilk iphone dan sonra mobil sistemlere getirdiği hatta getirdiği demeyelim var olan şeyi iyi pazarlayıp süsleyip insanlara sunduğu başka ne var? siri mi var? ne var çok büyük arge başarısı ürünü?
apple ın bugünlere gelmesindeki en büyük etken ilk iphone un tanıtımındaki üstün pazarlamadır.
fakat insanlar yani tüketenler artık gerçeği yavaş yavaş da olsa görüyorlar.
apple insanlığa hiç bir şey katmadı. iphone u ipod u çıkarttı falan deme sakın çünkü o teknoloji zaten mevcuttu.
şu ekranın beyaz olması çok şarj yer diyenler de tamamen haklıdır. siyah ekran daha az pil harcar. microsoft un uygulama geliştiricilere verdiği ipuçlarından biridir bu. siyah arkaplan enerji dostudur.
bir zamana kadar tek övünebileceğiniz şey olan uygulama mağazanız da artık geçilmiş durumda. ancak bu tarz ARGESİZ yeniliklerle kendinizi avutun çünkü o kadar parayı ben de versem ben de kendimi avutacak yollar arardım.
geçmiş olsun apple iphone kullananlar. yine sadece telefonun görünüşü ile etrafa hava atmakla yetineceksiniz.
samsung, nokia, microsoft gibi firmaların üstün argelerini görmezden gelmeye devam edin. fakat işin garibi aslında baktığınız her yerde onlar var :)
Diyebilmek için kör olmak gerek.
Sadece ve sadece iPhone dan öncesine ve sonrasına bakalım;
Aslında Apple diye bir firma hiç yok, tamamen hayallerde yaşıyor deseniz daha mantıklı olur ;)
-
Antikky bunu yazdı
Sitede bıraktığım egosu yüksek sevilmeyen admin kadrosunun hakkını veren bir admin olması beni mutlu etti:D
oha ba$kan gelmiş :|
-
bak orada ne yazmışım önce üşenme oku ondan sonra yorum yap.
-
Quetzalcoatl bunu yazdı
bak orada ne yazmışım önce üşenme oku ondan sonra yorum yap.
Var olan şeyler derken, transistörün icadına kadar giderim eğer teknik bilgin varsa, ki sanmıyorum.
Zaten var olan şeyleri (dokunmatik ekran vs.) Apple o kadar ileri bir kalite çıtasına çıkartıp kullandı ki, işte bu tüm dünyadaki anlayışları değiştirdi.
Anlamamazlıktan gelmeyin, şuan kullandığınız Androidler ve Samsung un ürettiği Galaxy ler tamamen Apple inovasyonunun ürünüdür, eğer iPhone olmasaydı şuan Nokia 6600 türevi birşey kullanıyor olacaktınız.
Ki verdiğim örnekler sadece telefon üzerinedir. Tablet olaylarına girecek olursak eğer :) Microsoft 2001 de dokunmatik laptop argesi yapıyordu, noldu neden vazgeçildi, sonra noldu da surface üretilmeye başlanıldı araştırırsan görürsün.
Not: Android, ios ve Windows Phone 8 cihazlarından üçüne de sahibim.