İphone 3G 8 GB Beyaz 120 $
-
noname bunu yazdıCitizen bunu yazdınoname bunu yazdı
İmei verme olayi ne gencler? Sizin soylediginiz imeiyi yazip mi yolluyorlar aleti? İphonelara da yazabiliyorlar mi oyle?
iPhone imei atma olmuyor.Evet sen kullanmadığın bi telefonun imei numarasını onlara atıyorsun onlar senin siparişine imei numarasını yazıp gönderiyorlar.
İphonelara yapabiliyorlar mi bunu? Benim bidigim sadece 2glerin imeisi degistirilebiliyor
değişiyor da külfetli bi iş.
epromu söküyon yazıyon falan filan. herkeş yapamaz, yapmaz.. bu cihazlar refurbish olduğu için zaten komple demonte edilip yeniden toplanıyor her türlü yazılır istediğin imei emmeli gömmeli :)
-
625 TL (3GS 8GB Siyah) var bende, 2 yıl garantisi devam etmekte ramazanda almıştım. İsteyen olursa satabilirim. Cihaz temizdir ekran jelatiniyle kullandım sıfır çizik.
-
MiLK bunu yazdı
625 TL (3GS 8GB Siyah) var bende, 2 yıl garantisi devam etmekte ramazanda almıştım. İsteyen olursa satabilirim. Cihaz temizdir ekran jelatiniyle kullandım sıfır çizik.
699 TL mediamarkt sattı geçti :)
Bu arada ne oldu kargolar
-
Sanırım 10 gün daha :D
-
amele_2 bunu yazdınoname bunu yazdıCitizen bunu yazdınoname bunu yazdı
İmei verme olayi ne gencler? Sizin soylediginiz imeiyi yazip mi yolluyorlar aleti? İphonelara da yazabiliyorlar mi oyle?
iPhone imei atma olmuyor.Evet sen kullanmadığın bi telefonun imei numarasını onlara atıyorsun onlar senin siparişine imei numarasını yazıp gönderiyorlar.
İphonelara yapabiliyorlar mi bunu? Benim bidigim sadece 2glerin imeisi degistirilebiliyor
epromu söküyon yazıyon falan filan. herkeş yapamaz, yapmaz.. bu cihazlar refurbish olduğu için zaten komple demonte edilip yeniden toplanıyor her türlü yazılır istediğin imei emmeli gömmeli :)
Sitede var mi bakmadim da, 4-4s falan istesem istedigim imeiyi yazip yollarlar he mi?
-
noname bunu yazdıamele_2 bunu yazdınoname bunu yazdıCitizen bunu yazdınoname bunu yazdı
Sitede var mi bakmadim da, 4-4s falan istesem istedigim imeiyi yazip yollarlar he mi?
Elli defa yazıldı.iPhone'lara İMEİ YAZILMIYOR.
-
Imei yazilmiyorsa yurtdisindan satin alinan iphonelar nasil kullanilacak ?
-
ataturkcu1 bunu yazdı
Pasaport kaydı diye bi şey var.
-
Citizen bunu yazdıataturkcu1 bunu yazdı
Pasaport kaydı diye bi şey var.
ok.
-
kargo ptt ye yeni düştü 25 gün filan oldu sanırım kırismıstan dolayı singapur kargosunda aşırı yogunluk varmış bakalım geldiğinde resim ve bilgiler paylaşılacak :)