İphone 3G 8 GB Beyaz 120 $

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı
    noname bunu yazdı

İmei verme olayi ne gencler? Sizin soylediginiz imeiyi yazip mi yolluyorlar aleti? İphonelara da yazabiliyorlar mi oyle?

iPhone imei atma olmuyor.Evet sen kullanmadığın bi telefonun imei numarasını onlara atıyorsun onlar senin siparişine imei numarasını yazıp gönderiyorlar.

İphonelara yapabiliyorlar mi bunu? Benim bidigim sadece 2glerin imeisi degistirilebiliyor

değişiyor da külfetli bi iş.

epromu söküyon yazıyon falan filan. herkeş yapamaz, yapmaz.. bu cihazlar refurbish olduğu için zaten komple demonte edilip yeniden toplanıyor her türlü yazılır istediğin imei emmeli gömmeli :)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

625 TL (3GS 8GB Siyah) var bende, 2 yıl garantisi devam etmekte ramazanda almıştım. İsteyen olursa satabilirim. Cihaz temizdir ekran jelatiniyle kullandım sıfır çizik.

Hoop.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    MiLK bunu yazdı

625 TL (3GS 8GB Siyah) var bende, 2 yıl garantisi devam etmekte ramazanda almıştım. İsteyen olursa satabilirim. Cihaz temizdir ekran jelatiniyle kullandım sıfır çizik.

699 TL mediamarkt sattı geçti :)

Bu arada ne oldu kargolar

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Sanırım 10 gün daha :D

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı
    noname bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı
    noname bunu yazdı

İmei verme olayi ne gencler? Sizin soylediginiz imeiyi yazip mi yolluyorlar aleti? İphonelara da yazabiliyorlar mi oyle?

iPhone imei atma olmuyor.Evet sen kullanmadığın bi telefonun imei numarasını onlara atıyorsun onlar senin siparişine imei numarasını yazıp gönderiyorlar.

İphonelara yapabiliyorlar mi bunu? Benim bidigim sadece 2glerin imeisi degistirilebiliyor

epromu söküyon yazıyon falan filan. herkeş yapamaz, yapmaz.. bu cihazlar refurbish olduğu için zaten komple demonte edilip yeniden toplanıyor her türlü yazılır istediğin imei emmeli gömmeli :)

Sitede var mi bakmadim da, 4-4s falan istesem istedigim imeiyi yazip yollarlar he mi?

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    amele_2 bunu yazdı
    noname bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Sitede var mi bakmadim da, 4-4s falan istesem istedigim imeiyi yazip yollarlar he mi?

Elli defa yazıldı.iPhone'lara İMEİ YAZILMIYOR.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Imei yazilmiyorsa yurtdisindan satin alinan iphonelar nasil kullanilacak ?

Pragmatism&Realism
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ataturkcu1 bunu yazdı

Pasaport kaydı diye bi şey var.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    ataturkcu1 bunu yazdı

Pasaport kaydı diye bi şey var.

ok.

Pragmatism&Realism
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kargo ptt ye yeni düştü 25 gün filan oldu sanırım kırismıstan dolayı singapur kargosunda aşırı yogunluk varmış bakalım geldiğinde resim ve bilgiler paylaşılacak :)

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
Toplam Hit: 26083 Toplam Mesaj: 182