İphone 3G 8 GB Beyaz 120 $
-
scarletbeard bunu yazdı
http://www.tr.duckrock.com/HTC-Sensation-XL-Cell-Phone-HTC-Runnymede-Refurbished-Unlock-Mobile-Phone
Baktim Burada DAha ucuz.
http://svetofor.kg/htc-sensation-xl.html
ki arasan 340 330 dolara bulabiliyorsun . Fiyatlar cok iyi gözükmüyor Ayrica Kayit 125 tl
Ayrıca yeni gördüm telefonlar refurbished miş İsteyene buradan kargolayayim. Dicemde ugrasilacak iş degil mesaja bogarsiniz beni.Sen nerdesın mubarek? :D
-
kukunku bunu yazdı
Hacılar ben burdan bir telefon aldım fakat gümrüğe takildi. Bu durumda ne yapmam gerekir ürünün toplam bedeli 42 dolar filan.
Buda takip kodu : RF100958727SG
İyi de takılmamış ki senın alet :)
Git gumrukten al , PTT bayisine gelmıs ulasılamamıs gerı yollamıslar :)
Bana da geldı , yurt dısını sadece bornova verıyormus gıttım aldım sordum geldı mı dıye burda dedıler gıttım aldım bende almasam bır sure sonra yapıştırırlardı gümrüğe geri...N İŞLEM / YER BİLGİ GİRİŞ TARİHİ1.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 13/12/2012 21:12:252.Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM) 19/12/2012 10:32:563.Gümrükten Çıktı - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM) 19/12/2012 11:16:194.PTT İşyerine Teslim Edildi - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM) 19/12/2012 11:28:025.Alıcıya İhbar Gönderildi,Gümrükte Tutuluyor - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM) 19/12/2012 11:44:23 -
lan olum o cihazın adı değil o şirketin kendi adı telefon markasında şirket ismi o dolandırıcılık.... vay amk ya... aldıgı hiti bak vay arkadas..
lekton tarafından 22/Ara/12 11:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Telefonu alanlardan bir kaçı Vidyo çekip koyabilir mi
-
lekton bunu yazdı
lan olum o cihazın adı değil o şirketin kendi adı telefon markasında şirket ismi o dolandırıcılık.... vay amk ya... aldıgı hiti bak vay arkadas..
Almak için hala beklemedeyim müridlerden alanlar oldumu sonuç nedir. Birde yukardaki mürid ne demek istemiş ben hiçbirşey anlamadımda
-
Hulagu bunu yazdılekton bunu yazdı
Almak için hala beklemedeyim müridlerden alanlar oldumu sonuç nedir. Birde yukardaki mürid ne demek istemiş ben hiçbirşey anlamadımda
Hocam yorumlara bakaydın Suhatuna aldı bi telefon görürdün iletişime geçersen elinden geldiğince yardımcı olur sana iyi bi müriddir.
-
Hulagu bunu yazdılekton bunu yazdı
Alanlar oldu konuları takip ettiysen. Bir arkadaşında gümrükte takıldı.
Üstteki arkadaş ne demiş bende hiçbir şey anlamadım :)
-
hacılar bu gün topkapıdaki kim me gittim orda gümrük memuru paketi yanımda açtı ve telefon olduğunu görünce hani artık yapmayın gençler telefon getirtmeek yasak der gibi yüzüme baktı ve kargoyu yeniden paketlettirdi :) hani aldığım telefon zaten 70-80 tl civarı bişey olduğundan çokta üstüne düşmedim zaten ortam kalabalıktı
sonuç olarak eğer paket gümrüğe takılırsa ya gümrükte tanıdığınız olacak ya çorba parası vs şekilde halledeceksiniz yada paketi geri göndereceksiniz. Bakalım duckrock ada durumu anlatıcam para iadesi almaya çalışıcam olmadı adamlar zaten tekrar göndeririz diyorlar bu sefer farklı bi ilde şansımı denerim
-
3 Ocak'ta şu telefonu sipariş ettim ;
10 Ocak'ta kargo takip numarısı verildi.6 gün sonra da anca sisteme girdiler.Türkiye'ye giriş yapmamış daha.Önümüzde hafta içi gelmesi lazım.Gelince fotoğrafları koyarım.
-
obie bunu yazdı
3 Ocak'ta şu telefonu sipariş ettim ;
10 Ocak'ta kargo takip numarısı verildi.6 gün sonra da anca sisteme girdiler.Türkiye'ye giriş yapmamış daha.Önümüzde hafta içi gelmesi lazım.Gelince fotoğrafları koyarım.
Hocam bu telefonun daha sıfır varmı ki hala İphone 3GS falan alsaydın ama birde maddiyat var tabi