İphone 3G 8 GB Beyaz 120 $

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

http://www.tr.duckrock.com/HTC-Sensation-XL-Cell-Phone-HTC-Runnymede-Refurbished-Unlock-Mobile-Phone

Baktim Burada DAha ucuz. 

http://svetofor.kg/htc-sensation-xl.html

k
    i arasan 340 330 dolara bulabiliyorsun . Fiyatlar cok iyi gözükmüyor Ayrica Kayit 125 tl 

Ayrıca yeni gördüm telefonlar refurbished miş İsteyene buradan kargolayayim. Dicemde ugrasilacak iş degil mesaja bogarsiniz beni.

Sen nerdesın mubarek? :D

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    kukunku bunu yazdı

Hacılar ben burdan bir telefon aldım fakat gümrüğe takildi. Bu durumda ne yapmam gerekir ürünün toplam bedeli 42 dolar filan.

Buda takip kodu : RF100958727SG

İyi de takılmamış ki senın alet :)

Git gumrukten al , PTT bayisine gelmıs ulasılamamıs gerı yollamıslar :)

Bana da geldı , yurt dısını sadece bornova verıyormus gıttım aldım sordum geldı mı dıye burda dedıler gıttım aldım bende almasam bır sure sonra yapıştırırlardı gümrüğe geri...

N İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    13/12/2012 21:12:25
    2.
    Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM)
    19/12/2012 10:32:56
    3.
    Gümrükten Çıktı - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM)
    19/12/2012 11:16:19
    4.
    PTT İşyerine Teslim Edildi - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM)
    19/12/2012 11:28:02
    5.
    Alıcıya İhbar Gönderildi,Gümrükte Tutuluyor - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM)
    19/12/2012 11:44:23

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

lan olum o cihazın adı değil o şirketin kendi adı telefon markasında şirket ismi o  dolandırıcılık....  vay amk ya... aldıgı hiti bak vay arkadas..

lekton tarafından 22/Ara/12 11:48 tarihinde düzenlenmiştir

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Telefonu alanlardan bir kaçı Vidyo çekip koyabilir mi

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hulagu
    Hulagu's avatar
    Erkek
    lekton bunu yazdı

lan olum o cihazın adı değil o şirketin kendi adı telefon markasında şirket ismi o  dolandırıcılık....  vay amk ya... aldıgı hiti bak vay arkadas..

Almak için hala beklemedeyim müridlerden alanlar oldumu sonuç nedir. Birde yukardaki mürid ne demek istemiş ben hiçbirşey anlamadımda

Madem Türksün Göster Ürksün!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    Hulagu bunu yazdı
    lekton bunu yazdı

Almak için hala beklemedeyim müridlerden alanlar oldumu sonuç nedir. Birde yukardaki mürid ne demek istemiş ben hiçbirşey anlamadımda

Hocam yorumlara bakaydın Suhatuna aldı bi telefon görürdün iletişime geçersen elinden geldiğince yardımcı olur sana iyi bi müriddir.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    Hulagu bunu yazdı
    lekton bunu yazdı

Alanlar oldu konuları takip ettiysen. Bir arkadaşında gümrükte takıldı.

Üstteki arkadaş ne demiş bende hiçbir şey anlamadım :)

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

hacılar bu gün topkapıdaki kim me gittim orda gümrük memuru paketi yanımda açtı ve telefon olduğunu görünce hani artık yapmayın gençler telefon getirtmeek yasak der gibi yüzüme baktı ve  kargoyu yeniden paketlettirdi :) hani aldığım telefon zaten 70-80 tl civarı bişey olduğundan çokta üstüne düşmedim zaten ortam kalabalıktı

sonuç olarak eğer paket gümrüğe takılırsa ya gümrükte tanıdığınız olacak ya çorba parası vs şekilde halledeceksiniz yada paketi geri göndereceksiniz. Bakalım duckrock ada durumu anlatıcam para iadesi almaya çalışıcam olmadı adamlar zaten tekrar göndeririz diyorlar bu sefer farklı bi ilde şansımı denerim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

3 Ocak'ta şu telefonu sipariş ettim ;

http://www.tr.duckrock.com/For-Motorola/Motorola-RAZR-V3i-Cell-Phone-Refurbished-Unlock-GSM-Mobile-Phone

10 Ocak'ta kargo takip numarısı verildi.6 gün sonra da anca sisteme girdiler.Türkiye'ye giriş yapmamış daha.Önümüzde hafta içi gelmesi lazım.Gelince fotoğrafları koyarım.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    obie bunu yazdı

3 Ocak'ta şu telefonu sipariş ettim ;

http://www.tr.duckrock.com/For-Motorola/Motorola-RAZR-V3i-Cell-Phone-Refurbished-Unlock-GSM-Mobile-Phone

10 Ocak'ta kargo takip numarısı verildi.6 gün sonra da anca sisteme girdiler.Türkiye'ye giriş yapmamış daha.Önümüzde hafta içi gelmesi lazım.Gelince fotoğrafları koyarım.

Hocam bu telefonun daha sıfır varmı ki hala İphone 3GS falan alsaydın ama birde maddiyat var tabi

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
Toplam Hit: 24711 Toplam Mesaj: 182