İphone 3G 8 GB Beyaz 120 $
-
suhatuna bunu yazdıFrankMalkovski bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdısuhatuna bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
sensation xe de kulaklik yok , 1400 e 2gb lik s3 güzelmiş 32gb hemde.
2gb ram lı S3 Fenadır :D CAN dır :)
s3 ün şu an piyasası ne hocam
1.400 - 1.500 arası Türkiye garantili fiyatları.
Burada da 1.2** küsür dıyor ama düşünün 2gb ram lısıne :)
Gercı donanımhaber de bı eleman satıyordu 1.200 den 2gb ram lısını , ulen mıllet ne çakkal ya :Dkaç gb bilmiyorum ama sana s3 yollayam hocam kaç gb falan bilmiyorm ama 1100TL'ye veririm sana.. şehirler birbirine yakınsa elden bile teslim ederim :)
-
Muritcan bunu yazdısuhatuna bunu yazdıFrankMalkovski bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdısuhatuna bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
sensation xe de kulaklik yok , 1400 e 2gb lik s3 güzelmiş 32gb hemde.
2gb ram lı S3 Fenadır :D CAN dır :)
s3 ün şu an piyasası ne hocam
1.400 - 1.500 arası Türkiye garantili fiyatları.
Burada da 1.2** küsür dıyor ama düşünün 2gb ram lısıne :)
Gercı donanımhaber de bı eleman satıyordu 1.200 den 2gb ram lısını , ulen mıllet ne çakkal ya :Dkaç gb bilmiyorum ama sana s3 yollayam hocam kaç gb falan bilmiyorm ama 1100TL'ye veririm sana.. şehirler birbirine yakınsa elden bile teslim ederim :)
Yok hocam ya bana lazım degıl sagolasın :)
-
Çizik-
-
nihahahah bknz; http://haber.mynet.com/aldigi-telefon-yerine-kutudan-oje-cikti-661676-yasam/
-
ONEMINUTE bunu yazdı
nihahahah bknz; http://haber.mynet.com/aldigi-telefon-yerine-kutudan-oje-cikti-661676-yasam/
Burası garantili yer.
-
azcık param var onu da zorla harcatacaksınız :) ihtiyaç yok ama indirimler çok cazip geliyor
-
hacılar elimdeki galaxy ace s5830i yi gittigidiyorda 300-350 ye satıp burdan iphone 3gs 8gb yi 300 e almayı planlıyorum..
turkiyeye getirdigimde kullanabilmem için pasaport dısında yontem var mı? telefoncular imei atamıyor iphone diye biliyorum. atsalarda orjinal gibi kullanabilecek miyim?
-
erdemcakmak bunu yazdı
hacılar elimdeki galaxy ace s5830i yi gittigidiyorda 300-350 ye satıp burdan iphone 3gs 8gb yi 300 e almayı planlıyorum..
turkiyeye getirdigimde kullanabilmem için pasaport dısında yontem var mı? telefoncular imei atamıyor iphone diye biliyorum. atsalarda orjinal gibi kullanabilecek miyim?
Atamazsın.Mecbur pasaport ve 100 lira bulman lazım.
-
o degilde bana 3gs arka kasası lazım 0 orijin :)
-
emuxa bunu yazdı
o degilde bana 3gs arka kasası lazım 0 orijin :)
Orijinal bulamazsın.Apple iPhone için yedek parça üretmiyor.