İphone 3G 8 GB Beyaz 120 $
-
ByMusty bunu yazdısuhatuna bunu yazdıByMusty bunu yazdı
kullanışlı olmaz be ağalar. boşverin yaa.
Neden hocam?
ben hiç böyle alıp kullanmadım hocam,
ama bazı sitelerde bahsettiğiniz hacatla ilgili çakma vs yazmışlar,
burda beraber calıstıgımız bi aarkadasa da ayfon diye kakalamışlar bi teli, rezalet dokunmatikle numara yazana kadar ölüyo insan vs vs.
öyle bişe çıkar diye tedirgin oluyo insan.
ha şuan durumum az iyi olsaydı herkezin merakını gidermek adına ben bi tane alır video çekerdim.. :)
Hocam İphone alacak durumum yok ama ben alayım diyorum eşime bi tane Samsung D900i :)
http://www.tr.duckrock.com/Samsung-D900i-Cell-Phone-Refurbished-Mobile-Phone-Unlock?filter_name=Samsung%20D900i
En azından %100 Orjınal ve %100 Sıfır diyor :) Fiyatta 33$ walla 59 TL ye burdan dandık Nokıa bile alamazsın :)
Alırsam eger paylaşırım burda :D -
-
kanıma girmeyin ofis koltuğu alacağım bilgisayar için . Bide iphone 3gs e para harcamak istemiyorum.
-
DrKill bunu yazdı
kanıma girmeyin ofis koltuğu alacağım bilgisayar için . Bide iphone 3gs e para harcamak istemiyorum.
Hacı 3gs nasıl?
Fiyat olarak ıyı izmir de bu fıyata ıkıncı ellerı satıyorlar mesela 32gb olan 3gs yı ızmır de 500 TL ye satan var en azından burdakı sıfır ve daha ucuz...
Ama 3gs makına olarak nasıl? İyidir bence be :D -
hocam bunu nasıl olabilir ya. S3 nasıl 55 dolar alır.
-
Tengri bunu yazdı
Hacı heralde arızanın büyüklüğüne göre fiyat belirliyorlar.
-
http://www.tr.duckrock.com/HTC-Wildfire-Cell-Phone-Refurbished-Unlock-Mobile-Phone
güvenilirmi acaba birde gümrükde kalırsa ne yapabiliyoruz iade ediyorlar mi.
-
Tengri bunu yazdı
Bu orijinal S3 değil.Android bile yok içinde.Özellikler kısmını dikkatli okuyun.
-
Tengri bunu yazdı
Hocam tahmınım bu 1.Sınıf Replıkadır. Bak bu alınmaz , alsanda pışman olursun sadece S3 e benzer ama telefon olarak bıle kullanamazsın ...
Ama dıger refurbished urunler alınabılır , fiyatları da gayet uygun onların ...
Ve dün gece çok arastırdım , mıllet burdan alıyor satıyor bıle 70 TL tl ye refurbished alıyorlar o modeli sıfır dıye satıyorlar :)
En büyük örneklerı :
Baknınız :)
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-d900i-kargo-bedava-sifir-urun-104549056/detay
İlan acıklamasına bakın , bu sahibinden.com daki bir ilan özellikle şu kısma bakalım ...
ÜRÜNLERİMİZ YURT DIŞINDAN GELMEKTEDİRORJİNAL ÜRÜNLERDİR. TAKLİT ÜRÜNLERDEN DEĞİLDİR.
DİREK YURTDIŞINDAN ADRESİNİZE GÖNDERİLİR.
KAPIDA ÖDEMELİ GÖNDERİMİMİZ YOKTUR.
Paket:
- Cep Telefonu / 1pc
- Pil / 1pc
- Şarj / 1pc
Bu da duck linki :
Bakınız : :)
Samsung D900i Cell Phone Refurbished Mobile Phone Unlock
Özellikler :Package:
- Mobile Phone/ 1pc
- Battery/ 1pc
- Charger/ 1pc
Birebir aynı :D Satıcı googletranslate yapıp acmıs ılanı :)
Burdan alıp satıyor ve alttakı gıbı yorum var elemının ılanında , demekkı alınıyor satılıyor ve gelıyor :D
Amca 60 TL ye alıyor :D - 150 TL ye yapıştırıyor :D96 adet işlemde,
%92 olumlu yorum almıştır. -
gümrükde kaldıgı zaman iade alıyorlarmi