İphone 6S Mi Samsung S7 Edge Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Apple yada Samsung ortaklığı olan arkadaşlar yoksa fanatikliği bırakıp ürünlerin artı ve eksi yönlerini belirtin.

Aptal gibi "apple baba adamın amınaa kooor" "samsung en iyyiii telfooon ondan al ondan ondan" modundan çıkın. Reklam yapmayın. Ürünleri konuşun, ürünleri. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nomm
    Nomm's avatar
    Erkek

Note 5 için ne diyorsunuz? Bende telefonumu yenileyeceğim, şuan iphone 5S kullanıyorum şarjı çok çabuk tükeniyor içinde 1540 mah pil koymuşlar :D tükenmesi normal tabiki birde bendeki 16gb lık yer yok telefonda uygulama yüklemeye bırak foto bile çekemiyorum :D o derece yani S7 yi bende inceledim ama Note 5 daha mantıklı geldi bilmiyorum tabi zevkler ve renkler :)

Aganta Burina Burinata
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    Nomm bunu yazdı

Note 5 için ne diyorsunuz? Bende telefonumu yenileyeceğim, şuan iphone 5S kullanıyorum şarjı çok çabuk tükeniyor içinde 1540 mah pil koymuşlar :D tükenmesi normal tabiki birde bendeki 16gb lık yer yok telefonda uygulama yüklemeye bırak foto bile çekemiyorum :D o derece yani S7 yi bende inceledim ama Note 5 daha mantıklı geldi bilmiyorum tabi zevkler ve renkler :)

3-4 aya note 6 çıkacak. Biraz daha beklemen senin için daha iyi. Yine note 5 alacak bile olsan fiyatı düşecektir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diathorus
    Diathorus's avatar
    Erkek

Benim S7 Edge' de gördüğüm tek negatif nokta, telefon üzerinde çok fazla ön yüklü uygulama(bloatware) var.

Google uygulamaları var, Microsoft ile anlaşmışlar sanırım 6 tane Microsoft uygulaması var. Samsungun kendi uygulamaları var.

Gerçi ayarlardan devre dışı bırak diyebiliyorsun da gerek yok yani bu kadar uygulamaya.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

S7 Edge

since 2005 // tbt
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

konu açılmışken bana da 1000TL(+/-20%) bandında telefon önerir misiniz? LG G4 düşündüm ama forumda bazı konularda çok yerin dibine gömmüşler.

black implies white, self implies other, life implies death.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Iphone 6S Kesinlikle.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Hocam samsung tam bir cöp makinasi. 2 ayda bir yeni telefon modeli cikarir.. Galaxy s4 den sonra zaten iyice sogudum. Gittim lg aldim , memnunum daha fazla param olsa 6s alirdim.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

bir s6 edge kullanıcısı olarak, diğer iphone modellerini kullanmış olmama rağmen sikmişim iphonun köleliğini :) bırak s7 yi s6 bile tokatlar 6si. kdukları özelliğe bak amk. ekrana bastırınca menü açılıyor aaa ne öemli.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Doğrudur S6 nın özellikleri 6S ten daha iyi ama Andoid in RAM i sömürmesi ve önyüklü uygulama ile gelmesi telefonda büyük dezavantaj İOS 2 GB ram kullanıyor Stabilitesi daha iyi mesela

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
Toplam Hit: 8700 Toplam Mesaj: 77
i̇phone 6s