İran Amerikayı Photoshopla Vurucak!
-
İran'ın fotoğraf oyunu
hurriyet.com.tr
ABD'nin önemli gazetelerinden The New York Times'ın iddiasına göre İran, tatbikatını yaptığı Şahap füzelerinin fotoğraflarında photoshop kullanarak fotoğraf hilesine başvurdu.
İddaya göre İran, aynı füzelerin fotoğraflarını çoğaltmak suretiyle aynı anda birçok füzenin ateşlendiği izlenimi uyandırdı. Gazetenin internet sitesinde konuyla ilgili fotoğraf detaylarıyla yer alırken, aynı kare içinde yer alan füzelerin arasındaki benzerlikler de detaylı olarak gösterildi.
photoshoplu hal.
normal hal
puahahah :D -
bakın şu kahve rengi nin altında ok gibi bişey var bu normal resim ve onun üstündekire 1 2 saniye sonrası hile deil şu yan yatık ok gibi füze fırlamış o arada
edit :

ahanda bu füze fırlamış
-
yaw normal hal biras daha üstte tel örgülere bakılırsa :S
-
amerikan gazetesinin doğru söylediğini kim bilir belkide onlar yalan söylüyor
-
Amerika yer mi bunu :)
-
Dogrdur yanlıstır demiyecem sadece,bazıları vardır ki Tanrı çıkıp gelse ve sen yanlış düşünüyorsun dogrusu bu dese bile inanmıyacak insanlar var aramızda.Bu yüzden içi içlerini yiyiyor her benzer konuda.
-
amerikanın göt korkusu ps ye bile yansımış ilginç :)
abd kıvırma moduna girmiş ortalık karışacak anlaşılan.
abd neden götünü yırtıyor o zaman irana neden baskı kuruyor bir ps ile bu kadar çok şey yapılabilinirmi bunların videoları var onlarda yalandır kesin :D
abd bas bas bağırıyor kuyruğuna basılmış yılan gibi ps işi falan değil.
-
yerin kulağı vardır derler. amerikanın da kulağı var. peki amerika yer mi? hayır yemez :C
-
foxxly fena yakalamışsın. foxxly'e katılıyorum :B
-
Çok ileri görüşlüyüm arkadaş seviyorum kendimi.Abdnin göt korkusuymus :) Orada bir füzenin eksik olup olmaması olası bir savası iranın kazanacagı anlamında yorumlayan varsa yazsında millet yüz kaslarını kullandamadan gülsün.
-
Photoshop göremedim. Orada foxxylnin gösterdiği gibi bir füze atılmamış. İran'ın gücü hakkında fikrim yok. Fakat Amerika şu an halkını ve askerini cesaretlendirmek için böyle karalama kampanyalarına gidiyor olabilir. Her an girilmesi söz konusu olabilir. Fakat İran konusunda biraz tedirginlik var. Bu şekilde aşmaya çalışıyorlar.