İran Amerikayı Photoshopla Vurucak!
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------La bi füzeden nolacak :S Savaşın gidişatı mı değişecek saçmalığa bak 2 füzeyi 100 füzeye çıkarsalar anlıcamda 3 füze olmuş 4 :D Saçmalık...
-----------------------------
hacı şu bakkallarda satılan füzelerden değil bunlar :D ayrıca bir değil yüzlerce var.hiroşimadaki gibi bir şey düşün kafanda bir füze değil atıyorum 100 taneyi atarsan ne olur ?
komplo teorisi demeyin şuan bunu yapmak nükleer ile uğraşan ülkeler için zor değil.
bir haber yazayım oku daha iyi anlarsın
İran devlet televizyonunun haberine göre, Devrim Muhafızları Kara, Hava ve Deniz Kuvvetlerince ortaklaşa yürütülen tatbikatta, karadan karaya, sahilden denize, karadan havaya, denizden havaya ve denizden denize çeşitli füze denemesi başarıyla yapıldı.
"Yüce Peygamber-3" adlı tatbikatta denenen füzelerin, 170 ila 2 bin kilometre menzilli olduğu belirtildi.
Tatbikatın bugünkü bölümünde orta ve uzun menzilli füzelerin yanı sıra "Hoot Torpedo" diye bilinen ve deniz altında saniyede 100 metre hızla giden torpidoların denendiği kaydedildi.
İran, dün aralarında Şahap-3'lerin yeni versiyonunun da bulunduğu orta ve uzun menzilli 9 füze denemesinde bulunmuştu.
Füzelerin manevra kabiliyeti yüksek, hızlı, akıllı güdümlü, günün her saatinde ve her hava koşulunda fırlatılabilecek teknik özelliklere sahip olduğu belirtildi.
Basra Körfezindeki tatbikat, 3. gününde, savaş gemileri, denizaltıları, hücum botları, savaş uçakları ve saldırı helikopterlerinin katılımıyla devam ediyor.
sallama hoca :)
hiroşimadaki füzede nükleer başlık vardı iran hala uranyum zenginleştirmede nükleri yok!yok anlayın artık şunu kolay olsa bile binlerce nükleeri olan abdye atamaz :)
hala İRAN ŞÖYLE!İRAN BÖYLE!lan İRAN dediğiniz götü boklu adi acemler pkkya karşı bir tane piyade harekatı yapabildi mi?hadi cevap verin,biz ırağa girdiğimizde çıkın demediler mi?hadi çıkını sktr ettim iran kendi topraklarında bile en fazla top atışı yapıyor,biraz araştırın bi sürü savunma teknolojileri sitesi var dünyada,hiçbirinde iran bu savaşı KAZANIR,VURUR,EDER demiyor,anladınız? -
Ne alakası var şimdi, hepi topu 3 tane füze, hadi adamlar 100 tane falan yapsa tamamda, 3 füze yaa. Photoshop olduğunu sanmıyorum.
-
Sanki pokemon kapıştırıoz a[nokta]kû :D
İran ruLzz :D
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Sanki pokemon kapıştırıoz a[nokta]kû :D
seni seçtim pikaçu :C -
gladio hocam

hocam şu en yüksekteki füzenin dumanına yanındaki ateşlenmede ve ateşlendikten sonraki renklerine bak farkı göreceksin. aslında ilerlermiştir lakin fotoğrafın çekiş açısı 1 2 saniyelik zaman diliminde aynı yerde gibi gösterebilir. ayrıyetten, bu bir İDDİA dır. ve kanıtlanmatan iddialar gerçek DIŞIDIR.
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
mauahaha :Danti hacı öyle diyonda neden abd o zaman o kadar kastırıyor iran için göt korkusu olmasa yaparmı bunu ahmed nejo resmen siktiri çekiyor abd ye :)
sorun abd nin kazanması değil ne kadar kayıp vereceğidir irandaki herkes potansiyel canlı bomba o bile yeter ortalığı karıştırmaya ayrıca iran deyip geçmeyin iran şuan doğalgaz veya petrolü bi keserse abd değil dünya krize girer savaş sadece silahla kazanılmaz :)
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
mauahaha :Danti hacı öyle diyonda neden abd o zaman o kadar kastırıyor iran için göt korkusu olmasa yaparmı bunu ahmed nejo resmen siktiri çekiyor abd ye :)
sorun abd nin kazanması değil ne kadar kayıp vereceğidir irandaki herkes potansiyel canlı bomba o bile yeter ortalığı karıştırmaya ayrıca iran deyip geçmeyin iran şuan doğalgaz veya petrolü bi keserse abd değil dünya krize girer savaş sadece silahla kazanılmaz :)
heah gözünü seviyim buzul :) -
BuZuL bunu yazdı:
iran kazanır demiyorum dostum ama iran abd yi israili hergün tehdit ediyor neden abd veya israil birşey yapamıyor şuan o zaman ? bizim bilmediğimiz bir çok şey var abd ve yunanistan daha geçtiğimiz 2 hafta içinde 100 uçakla tatbikat yaptı ve bunu basın irana yapılacak olan hava saldırısı olarak değerlendiriyor abd ile iran çarpışırsa ne abd ezer diyebilirim nede iran ama iranda boş bir devlet değil iranın füzelerinin sayıları çapları ve tahribatları konusunu biraz araştır abd nin korktuğu nüükller ve başka şeyler var ortada ayrıca neden abd irana saldıracak diye bekliyoruzki ya iran abd ye saldırırsa ?
-----------------------------Çocuk gibi konuşuyorsun. Adama araştır diyorsun da, daha iran'ın nükleer savaş başlığına sahip olmadığını bilmiyorsun. İnsanlar füzeleri ne sanıyor çok merak ediyorum, sizin görüş açınızdan füzenin ne olarak görüldüğünü. Füze denilen şeyi bugün angola dahi üretebilir, füze altı üstü, dünyanın bütün ordularında var. Füze ile birlikte random savaş başlığı mı çıkıyor fabrikadan acaba? Ulan ben gönüllüyüm, dilekçe vereceğim İran konsolusluğuna, bir dahaki füze denemesinde beni hedef yapsınlar. O füze nükleer başlık taşımadıktan sonra kafama düşse bile ölmem. ABD dediğin devlet 1.000 adet nukleer baslıklı ICBM ve 48 adet her biri 10 nukleer baslık tasıyan mx peacemaker ICBM ve 151 adet nukleer bomba tasımaya tahsis edilmis ucaga sahip. ABD nin gucunu anlamıyorsunuz heralde, adam isterse dunyanın butun ulkelerine aynı anda nukleer baslıklı fuze atabilir. Neden anlamıyorsunuz, cok mu zor okudugunu anlamak. İran henuz uranyum zenginlestiren ve nukleer silahlanma programı yuruten bir ulke, iran'ın henuz nukleer savas baslıgı yok. bu yuzden 98129381293912 adet fuzesi olsa dahi hiç bir işe yaramaz. İran ABD ye saldırırsa sozunu de cahilliğine veriyorum, şu sözü duydum ya, insanlığımdan utandım şerefsizim.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------gladio hocam

hocam şu en yüksekteki füzenin dumanına yanındaki ateşlenmede ve ateşlendikten sonraki renklerine bak farkı göreceksin. aslında ilerlermiştir lakin fotoğrafın çekiş açısı 1 2 saniyelik zaman diliminde aynı yerde gibi gösterebilir. ayrıyetten, bu bir İDDİA dır. ve kanıtlanmatan iddialar gerçek DIŞIDIR.
-----------------------------istedigin kanit olsun

-
iyi de normal hal ile photoshoplu hal aynı zmanda çekilmemiş ki tel örgülere bakın :S